klimi
Signalista
Kde jsi to proboha stáhl?Pavelk napsal:Já jsem si stáhl 810, a hlásí mi to zas: Trains/Trainset/cd_810/personwagen.sms ,co mám dělat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kde jsi to proboha stáhl?Pavelk napsal:Já jsem si stáhl 810, a hlásí mi to zas: Trains/Trainset/cd_810/personwagen.sms ,co mám dělat?
Pavelk napsal:Já jsem si stáhl 810, a hlásí mi to zas: Trains/Trainset/cd_810/personwagen.sms ,co mám dělat?
Chmelotrans napsal:Dobrý den
Mám problém s caby, který se vyskytuje hlavně (nejen) u parních lokomotiv. Jako příklad dám lokomotivu ř. 387 (mikado): Spustím si v TrainStore trať Zlatohorka a chci jet s mikadem. Hlavní menu se nečte v pohodě. Ale když vše nastavím v hlavním menu, tak asi v polovině načítání mi hra spadne na plochu, ikona je ještě pořád na liště. Objeví se chybová hláška: Chyba - pokračovat? Selhalo vytvoření pohledu z kabiny. Dám Ano a objeví se další Train Simulator v 1.4 přestal pracovat. Když dám cokoliv, hra spadne úplně. v čem dělám chybu?
Předem děkuji.