Chybová hláška

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Pavelk napsal:
Já jsem si stáhl 810, a hlásí mi to zas: Trains/Trainset/cd_810/personwagen.sms ,co mám dělat?

Musíš být přesný!
http://vlado-msts.xlan.sk/
Má být: Sound ( "Personenwagen1.sms" ). A ten je součástí defaultu.

Po delší době sem si nainstaloval zase MSTS.Mám cd od pana Šemory s tratí po aktualizaci 77 a trainsetem update 3.Nainstaloval sem tedy toto cd a pak ještě všechny chybějící aktualizace trati a trainsetu, až do aktualizace bp81 a trainsetu 7.Při spuštění aktivity od p.Šemory přes Train Store mě vyskakuje chybová hláška: Chyba při čtení souboru vozidla

Soubor:Trains/trainset/cd_xxx/číslo lokomotivy.eng
Řádek:259
Číslo řádku a lokomotivy se mění při každém stisknutí ano a když dám ne, pošle mě to zpátky na plochu. Nevíte někdo, co stim?Rád bych si zahrál tuto skvělou hru.Předem díky.

Je možné že ne, za ten rok co to nehraju sem na něj úplně zapomnel.Kde se dá stáhnou nejnovější BIN?Tady na foru sem na něj odkaz nenašel.

Tak BINEM to nebude.Nainstaloval jsem si ten nejnovější a stále to nejde.Nestalo se tohle také někomu?Napadá mě, jestli sem špatně nepřidal vozidla, když sem instaloval trainset update 6, protože podle pokynů se měly nejdříve stáhnou modely a nakopírovat je do jednotlivých složek a pak až instalovat.

No ještě je možné, že jsi před BINem nenainstaloval Patch 1.4 (trainupdate). Správný postup instalace by měl být:
1) MSTS
2) Trainupdate 1.4 (http://mstsbin.uktrainsim.com/data/trainupdate.exe)
3) MSTS Bin (http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html)

A pak by neměl být problém. Ovšem pokud jsi tohle dodržel, je chyba jinde.

V tomhle chyba nebude, vše sem si opět překontroloval.Problém bude možná u toho, že když sem si stahoval vozidla podle návodu instalace trainsetu update 6 a 6.1, tak nevim jestli jsem je přidal správně, jestli sem je nakopíroval dobře.Nikdy mi moc přidávání vozidel nešlo a podle návodu na foru sem to nějak moc nepochopil.
Vyhazuje mi to hlášky, že chybí vozidla, která přitom v trainsetu mám.

Dobrý den
Mám problém s caby, který se vyskytuje hlavně (nejen) u parních lokomotiv. Jako příklad dám lokomotivu ř. 387 (mikado): Spustím si v TrainStore trať Zlatohorka a chci jet s mikadem. Hlavní menu se nečte v pohodě. Ale když vše nastavím v hlavním menu, tak asi v polovině načítání mi hra spadne na plochu, ikona je ještě pořád na liště. Objeví se chybová hláška: Chyba - pokračovat? Selhalo vytvoření pohledu z kabiny. Dám Ano a objeví se další Train Simulator v 1.4 přestal pracovat. Když dám cokoliv, hra spadne úplně. v čem dělám chybu?
Předem děkuji.

Chmelotrans napsal:
Dobrý den
Mám problém s caby, který se vyskytuje hlavně (nejen) u parních lokomotiv. Jako příklad dám lokomotivu ř. 387 (mikado): Spustím si v TrainStore trať Zlatohorka a chci jet s mikadem. Hlavní menu se nečte v pohodě. Ale když vše nastavím v hlavním menu, tak asi v polovině načítání mi hra spadne na plochu, ikona je ještě pořád na liště. Objeví se chybová hláška: Chyba - pokračovat? Selhalo vytvoření pohledu z kabiny. Dám Ano a objeví se další Train Simulator v 1.4 přestal pracovat. Když dám cokoliv, hra spadne úplně. v čem dělám chybu?
Předem děkuji.

Máš v engu té dané lokomotivy správné umístění kabiny?

V eng souboru v řádku Cabview musíš mít tedy směřováno na CSD_streamcab/387.cvf

Back
Nahoře