Chybová hláška

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
L

LLukass

Host
Stále se mi objevuje při pouštění MSTS chybová hláška:
Chyba při načtení souboru vozidla Soubor: Trains\Trainset\cd_servis\servis1-4.eng
Už si nevím rady.Pomozte prosím

to je jednoduché.....otevři si : Train Simulator/Trains/Trainset/cd_servis a podívej se, jestli tam máš vůbec nějaké soubory, příp. jestli máš vůbec složku cd_servis. Pokud jí nemáš, tak si jí stáhni tady http://msts.sinus.cz/show_files.php?Group=25 a vlož do výše uvedeného adresáře.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím ;) ... mám taky problém s cd_servis ... jakmile spustím aktivitu Os 3417 - z Opavy východu do Českého těšína na trati 321 tak mi to v TrainStore hodí chybovou hlášku... samozřejmě se podívám co to je ... no a to je ono: Error: - Item No. 2
The following File was not found
File: 'cd_Servis\cd_servis_stuj.WAG
Zkoušel jsem znova stáhnout cd_servis z msts.sinus.cz ovšem žádný .WAG jménem cd_servis_stuj tam nebyl...prosím vás o rady. Předem děkuji.

Je to na stránkách Michala ... Děkuju Vám mockrát za pomoc ;) ... velmi si toho cením.

Ahoj chlapi, mám problém s msts /trat321

Vždy když si po aktualizaci 11 spustím simulátor a chci si prozkoumat ňáký úsek trati, po rozjezdu lokomotivy mi to píše:czechtrack00_ex.sms

Neporadíte mi někdo co s tím?Doufám, že to nebude spočívat v tom, že jsem smazal všechny anglické trati z msts.Díky.

Josef Kulaviak napsal:
Ahoj chlapi, mám problém s msts /trat321
Vždy když si po aktualizaci 11 spustím simulátor a chci si prozkoumat ňáký úsek trati, po rozjezdu lokomotivy mi to píše:czechtrack00_ex.sms
Neporadíte mi někdo co s tím?Doufám, že to nebude spočívat v tom, že jsem smazal všechny anglické trati z msts.Díky.
Zkontrolovat přítomnost souboru \Train Simulator\SOUND\czechtrack00_ex.sms
Při absenci doinstalovat.

díky za pomoc, jeden kolega mi poradil prakticky to samé.díky.

Zdravím,

nechci zakládat nové téma, název by byl shodný s názvem tohoto vlákna. Když spouštím editor aktivit, nebo čistě jen hru, vyskakují mi chybové hlášky:
"Eror reading train database file

File
Line

166"
zvolím "OK" a naskočí chybová hláška:
Eror reading train database file
File:Trains/Trainset/csd_T478-1/csd_T4781001.eng
Line:166
zvolím "Ano" (protože na záhlaví chybové hlášky je napsáno "Eror:continue?")

a toto následuje u dalších vozidel...Nevím, co s tím. Dokázal by mi někdo poradit?

Díky, Heme

Heme: Bin máš? Nehrabal jsi se v trainsetu? Zkoušel jsi ten diesel reinstalovat?

Vrbam napsal:
Heme: Bin máš? Nehrabal jsi se v trainsetu? Zkoušel jsi ten diesel reinstalovat?

Bin - nejnovější PRACOVNÍ verze
TS - měl jsem ho tam, ale protože těch chyb tam bylo tolik, že jsem klikal Ok a Ano snad půl hodiny, stáhl jsem si ze sinusu pouze vůz 050 a jardovu 1001čku (chyby vyskakují pořád...)

Vrbam napsal:
Tak se zkus kouknou na jaký řádce je chyba.

Tak to vzdávám dřív, než se na to podívám...Musel bych prolézt téměř všechny vagóny a lokomotivy :eek:

heme napsal:
Vrbam napsal:
Nebuď línej a koukni se na tu řádku 166 v ENGu :!: :!: :!:

Klid prosím

Buďto tam je jedno nebo druhé. Po třetí to počítat nebudu

Headlight ( 4 )
Unit ( 2 )
Tohle je jasné. To že máš nainstalovaný MSTS Bin si jenom myslíš, ve skutečnosti tam není. Takže nainstalovat Bin a bude po problémech.

Mirane, už jsem mu to psal v SZ. Heme měl problém, že reinstaloval MSTS, pak instaloval obsah mého DVD a jaksi se zavázanýma očima potvrdil, co chce instalovat, tudíž si přebil MSTS Bin verzí MSTS 1.4 .
Kdo takto rád nečte a zmatkuje, tak je pak nutné udělat tohle: Přidat nebo Odebrat programy - Msts Patch - odebrat a znovu řádně nainstalovat.

Miran a ZS - Pánové, díky :eek: Nějak jsem byl rychlejší než můj PC. Chyba na mé straně, omlouvám se.

Heme

heme napsal:
Vrbam napsal:
Nebuď línej a koukni se na tu řádku 166 v ENGu :!: :!: :!:

Klid prosím

Buďto tam je jedno nebo druhé. Po třetí to počítat nebudu

Headlight ( 4 )
Unit ( 2 )
Já jsem v klidu. Opět jsme u toho, že uživatel není schopen polopatě+ vylíčit co vůbec dělal a ještě je pak uražený a líný něco dělat podle rad.

Já jsem si stáhl 810, a hlásí mi to zas: Trains/Trainset/cd_810/personwagen.sms ,co mám dělat?

Back
Nahoře