Setkání - Bohumín , 17.10. - 18.10.2009

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Zdravím
a po roce si dovoluji založit další vlákno týkající se letošního setkání tvůrců Č-S MSTS v Bohumíně.
V tuto chvíli se sice ještě část jeho účastníků baví v jistém "hostitelském" podniku,ale já již sedím doma a chystám se na zítřejší program.Přeci jen bylo toho spánku kvůli úpravám třistadesítky za poslední dva týdny málo,tak to musím dospat.;)
Níže tedy něco málo fotografií z dnešního diskuzního dne a zítra snad přibudou další ...

David

76786ff9d466a3b11b6aa69117953b39.jpg dcb419adfc8069af96ef5c5171acdd0a.jpg

e8a58b63f35bc35a3114117477f54de5.jpg 6824a8a5772e751044c8ef6001930e71.jpg

ea644c319a695e8d97d2a35fe60b642c.jpg 46a54020deebea38933b40e398ec593f.jpg

9c271cea221d0f3f718c011774fb8975.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
něco málo ode mne...
http://sklad.obrazku.cz/obr209762_Snmek2095.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr209763_Snmek2094.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr209764_Snmek2092.jpg

Marek.

Zdravím
a dodávám dnešní snímky z prohlídky SOKV Ostrava.
Tímto bych chtěl také za účast na setkání poděkovat Pikkovi,Martinovi "Staviteli",Taxovi,Danu J.,Tommymu 66,Štefovi "742 041",Pepovi Harkabusovi,Jackovi,Pawlikovi,Kankovi,Deteriovi,Matesovi,
Honzovi Švecovi,Vrbamovi,Poisonovi,Gajdmovi a Ondrovi Janišovi.Kdybych na někoho zapomněl,přihlaste se.;)
Poděkování patří také p.Stratilíkovi a všem zaměstnancům SOKV Ostrava,kterým jsme dnes svou přítomností svým způsobem komplikovali výkon povolání.:D
"Děkovačku" bych ukončil poděkováním své manželce,která teď vedle v ložnici spí s naší Anežkou a já tak mohu v klidu uvařit nedělní oběd.Kdyby to někoho zajímalo,bude slepičí polévka,vařené brambory a smažené žampióny /z Polska za 50 Kč/kg/. :P:D

Mějte se fajn a někdy příště zase naviděnou.

David

710d44285ed707c3d978a93ee05efcbf.jpg

d6cb98100392a46eaa29941d0c7cd88d.jpg

4bf0f9a061053a3e5be876b530de6520.jpg

3e25cc73da466019361cbfe16ebd2b02.jpg

132d1423ecfd070fac55af1587c96502.jpg

01172762a5f9788bf915fd64d5c9a051.jpg

7e91655318875052b746664e4dc3d2e9.jpg

Právě jsem si doma opět provizorně zapojil internet :D a koukám na pěkné fotky. Škoda, že mi to nevyšlo. Ale já mám nějaký pech.
1. slezina, pád z kola a na měsíc berle, takže žádná slezina.
2. slezina, sice jsem přijel, ale lezla na mě nějaká nemoc, proto jsem šel spát se slepicemi a druhý den se už jen těšil domů, jak mi nebylo dobře.
3. včerejší slezina: Koncem září neplánovaná akce, rekonstrukce v bytě, hlavního řemeslníka mám jen na soboty, tak hold nedalo se nic dělat, jsou přednější věci než zábava. Ale v pátek byla sranda, jak to bylo posichrované, kdybych náhodou s pracemi seknul a na slezinu chtěl přijet.
Dopoledne normálně v práci, na obědě jsem měl jen nějaký náznak blbého pocitu a mezi 14 a 15 hodinou mne zkolily horečky. Tak jsem zavřel obchod a šel si domů lehnout. Změřil jsem si teplotu a něco přes 38 stupňů.
Jen by mě zajímalo, kdyby slezina byla o týden později, jestli by i ty horečky nastoupily také o týden později. Vzhledem k historii podobných akcí pevně věřím, že ano. V sobotu už bylo trochu lépe, ale stále se potím. Bohužel jsem se většinu času nepotil v posteli, ale přidržováním sádrokartonu u stropu. :D

Jinak Davide, já vařil zdravější nedělní oběd. V sobotu jsem si nakoupil čerstvý květák, pórek a mrkev a udělal vynikající zeleninovou polévku (kýbl na celý týden) . Ale jak je dobrá jsem posoudil až teď večer, protože včera jsem měl kvůli horečkám totálně rozházené chutě. Na oběd jsem dusil hovězí na houbách s rýží (z falešné svíčkové)
Já už se smaženému vyhýbám. Jednou za rok smažený kapr na vánoce a řízky na Nový rok musí stačit :D

Zrovna včera na novinky.cz vyšel článek, že se v sobotu v Bohumíně sešlo na jednom místě 1440 plyšáků - Davide, kde je zbytek? :D

Martens napsal:
Zrovna včera na novinky.cz vyšel článek, že se v sobotu v Bohumíně sešlo na jednom místě 1440 plyšáků - Davide, kde je zbytek? :D
Ahoj Martensi.
Svatá pravda, já si jednoho ze soboty na neděli dovezl domů a to opici.:D:D:D:D Jinak samozřejmě mnoho nových poznatků a to co jsem viděl z novinek mi vyrazilo dech. Parádička.;) Ze setkání mám opravdu skvělý pocit. Davide díkes za zorganizovanou perfektní akci.
S pozdravem Dan.

Martens napsal:

Zdravím,
no,taky jsem se večer na netu dočetl ... .;) Tím se ale zároveň vysvětlilo,proč jsme cestou na místo setkání potkali auto s amplionem,pomocí kterého bylo do éteru hlášeno pozvání lidí na náměstí s tím,aby si s sebou vzali nějakého plyšáka.Nedávno byl zase u nás vytvořen rekord v počtu knih,které lidé na náměstí drželi v ruce. Holt,rekordy se dají vytvářet všemožné. Nutno ovšem dodat,že rekordní byla i účast na našem setkání.;)

David

Tak, Pafka dorazil také domů, plný zážitků.
Davide, díky moc za organizaci a tvůj volný čas, který jsi nám všem věnoval.
Mějte se fajn a za rok "na Ydykseb".

Ahoj všem,
tak jsem právě dorazil z dalšího vydařeného bohumínského setkání pořádaného Davidem za nějž mu patří dík, opět vše klaplo, bo spíš klapalo jak mělo, účast hojná, dcérenky číšnice sice byly ale vlastně nebyly, pivo sice bylo ale vlastně nebylo, program byl volný o to poučnější, takže nezbývá než sem už jen dát pár fotek a nechat se těšit na další takovéto setkání.

I já se připojuji k poděkováním Davidovi za skvěle uspořádanou předposlední bohumínskou slezinu.Jelikož už jsme vše co bylo možné navštívili,zbývá poslední poučné klání s návštěvou Hornického muzea.Více v těchto končinách už neshlédneme.Asi mluvím z cesty,která stále trvá,ale to jen díky víkendu,plného premiér,jejichž většina byla popsána.Poslední mou premiérou byl průjezd Novým spojením,kterým zpožděný Ex 142 Odra nečekaně projel,aby uspokojil přestupuchtivé cestující.
Všem zúčastněným děkuji,stejně tak Davidovi a jeho bossovi ze exkurz a zase někdy pááá.
PS: Ať žije Bdt na vlacích kategorie R.

Tax sa dostal k PC až teraz, preto píše tak neskoro :rolleyes:

Stretnutie to bolo opäť plodné. David okrem toho, že to perfektne zorganizoval, tak potešil prítomných peknou zbierkou užitočnej literatúry. Ku mne sa dostala knižka obsahujúca katalóg nákladných vozov z roku 1960, takže mám čo skenovať a fandovia starých, starších a ešte starších vlakov sa dočkajú zopár zaujímavých exemplárov vagónov z predvojnového a povojnového obdobia. V nedelu nás čakala exkurzia do ostravského depa a náš sprievodca nás povodil po pracoviskách, kam sa bežný smrtelník ťažko dostane ...
Cesta domov prebehla celkom dobre, EC 105 Sobielsky bol síce dosť plný, napriek tomu sme s Deteriom našli miesto na sedenie a včas sme sa dopravili do Břeclavi, kde sme doslova na knap chytili vlaky do Brna a Bratislavy.

Takže na záver - Davide a kolektív, díky moc za príjemné a plodné posedenie aj za zaujímavú exkurziu, dúfam, že sa čoskoro opäť stretneme v podobnej zostave

Zdravím,
taktéž musím poděkovat Davidovi Hájkovi, že jsem se vůbec mohl zúčastnit. Rozhodně to pro mě k něčemu bylo. Koukáním do editorů jsem se naučil spoustu nových věcí, které jsem využil do našeho menšího projektu :D Bohužel jsem se nemohl v neděli zúčastnit. Třeba někdy příště...

S pozdravem Marek.

PS: A já jsem se kolem onoho místa i vracel, ale musel jsem stihnout osobák v 16:17 z Bohumína. Stihl bych to i s brňákem. Z Ostravy na Frýdek osobák jako obvykle meškal. Tentokrát +6 minut.

Zdravím ve spolek,
nejprve musím poděkovat Davidovi za parádní organizaci a všem ostatním za účast. Myslím, že se sešla zase dobrá parta a byl to parádní víkend. Po večerním příjezdu zpět do Práglu jsem se dal na vyvolávání fotek, ale po půlnoci mě únava přemohla. Teď už mám ale hotovo a zde je link na fotky:
http://www.edisk.cz/stahni/64018/Bohumin_2009.rar_36.82MB.html
Doufám že za rok se zase sejdeme :)

Fotečky skvělé,díky,škoda,že se při focení Deteria na barče nepodařilo zachytit tu zavřenou sýkorku na stanovišti :D

Taky se musím připojit k poděkování Davidovi za dva fantasticky strávené dny. Pokecal jsem si o svém koníčku, k tomu jsem na rozdíl od některých pil PIVO :D a jenom se těším na další akci. Díky

Back
Nahoře