1. malá slezina pro všechny.

Kdy chcete slezinu.

• 28. 11. 2009

Hlasů: 12 60.0%
  • 12. 12. 2009

Hlasů: 1 5.0%
  • 16. 01. 2010

Hlasů: 3 15.0%
  • 16. 03. 2010

Hlasů: 3 15.0%
  • Jiný termín

Hlasů: 1 5.0%

• Hlasovalo členů
    20
  • Ukončená anketa .

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Dávám zde téma pro ty, kterým jeden sraz ročně nestačí. program stejný jako je v Praze. Tedy hlavní sraz v sobotu s obědem v blízké restauraci. Neděle dle učasti. Pro některé z dálky, přijet na pár hodin je zbytečnost. proto je možnost zařídít nocleh. Cena za postel je 180 Kč. Vlak z Prahy jezdí přímo, ostatní bohužel s přestupem, ale je možnost pro někoho dojet. Termím je na vás. Jenom upozorňuji, že duben je v klubovně velká akce, tím pádem je tento měsíc mimo. Zapomeňte na 5 či 19 prosince, tady by to u některých doma neprošlo. A únor je doufám plánem hlavní slezina v Praze. Jo málem bych zapoměl, slezina by se konala v Častolovické klubovně zahrádkářu.

Hm, koukám, že někdo přidal odpověď do hlasování, taky mě to mohlo napadnout. Jenom by to chtělo od hlasující kdy. Plán akcí na příští rok se bude odhlasovávat mám dojem v lednu. Dodám, ale vesměs bude to samé jako tento rok v zhruba stejném termínu. http://zahradkari.com/index.html

Však ty musíš, už proto, že děláme společně trať, tak se nám snad povede udělat kus, který by se na slezině představil a ty pak by jsi mohl představit ten svůj projekt.

Zdar pánové, prosím všechny co přijedou na sraz o SZ čí e-mail ohledně od kud přijedou, či kam pro ně zajet, dále v kolik. Samozřejmě co k pití, zda limo, minerálku či pivo. Teplé nápoje jsou samozřejmostí. Dále, zda pujde na oběd, zda bude k sváče chtít párky a zda bude chtít nocleh. prostě klasika jako v Praze. Vypadá to, že dle hlasování půjde tedy o 28. - 29.11. Časově dejme tomu od 8 do 22. a v neděli od 8 do 14. Pak já musím do práce.

Josko: 28-29 bohužel nemůžu. Sem v prácí... Nechtěl bys to přeložit třebas až po novým roce, nebo na prosinec?

Čouda napsal:
Josko: 28-29 bohužel nemůžu. Sem v prácí... Nechtěl bys to přeložit třebas až po novým roce, nebo na prosinec?
Tak nahoď prasečí chřipku a seš rázem doma. Na tohle se zeptej těch 10. lidí, zda budou ochotni přijet jindy, třeba toho 12.12. já jsem hlasoval pro toto datum. Jinak na 020 mám připravené 2 aktivity a na manipulákách řáděj 730.

Poison se směje, až se objevím v Praze, tak bude zase pro změnu koukat :D

Josko. Díky za info. Uvidíme ještě jak se to vyvine. Ty 730 mě s*** nemáme kabinu...

Zdar pánové, dle hlasování půjde tedy o 28. - 29.11. prosím všechny co přijedou na sraz o SZ čí e-mail ohledně od kud přijedou, či kam pro ně zajet, dále v kolik. Samozřejmě co k pití, zda limo, minerálku či pivo. Teplé nápoje jsou samozřejmostí. Dále, zda pujde na oběd, zda bude k sváče chtít párky a zda bude chtít nocleh. prostě klasika jako v Praze. Časově dejme tomu od 8 do 22. a v neděli od 8 do 14. Pak já musím do práce.

Pánové, prosím vás na posled, bude někdo přespávat. Musím zavolat na ubytovnu. Jinak hotel za 350,-

Čes Pepo,mi jsme s noclehem domluveni,jinak bych bral limo a něco k snědku.PS bude i menší překvápko :D.Více neprozradím,nechte se překvapit ;-),Pepo ty víš o co jedná,ale prosím pššt :cool::D;-)
Lukáš

Já bych přijel :) též bych uvítal nějakou LIMO a jídlo :P,a kde by tedy byl přesně sraz ? Díky za info prosím pište stručně :P

Stručně, tak že zatím nikdo nic. No Nebudu jezdit ke každému spoji. Tedy vystoupím z vlaku. A dám se na pravo podél kolejí přes první nástupiště směr centrum. ten kdo se bojí. Okolo nádr. budovy rovně k hlavní silnici. Tam se dáte doprava. Dojdete k hasičárně, kde přejdete silnici a po chodníku do ulice k panelákům a u nich doprava do kopce. Na kopci se dáte do leva a v dojdete až na konec ulice, kde přejdete silnici a dáte se do parku kolem sokolovny, na kterou se právě napojuje klubovna zahrádkářů. Od vlaku je to zhruba 25 minut pěšky. Skoro furt do kopce.
Když se slušně sejdete na nádraží, tak pro vás sjedu.
Ten, kdo přijede autobusem, tak po výstupu se dá ke kruhové křižovatce u ní pak do leva do kopce. Na hoře u školy přejít přes přechod a jste tam, je to ta budova napojená na sokolovnu.
Pokud někdo přijede autem, tak na kruháku nahoru a pak na křižovatce do leva a nevjiždět do parku, tam je zákaz, zaparkovat u potravin na pravé straně. Snad to tam je označené jako parkoviště.
Telefon 732376225
Zde je mapka http://zahradkari.com/05_4.html a tady podrobná http://mapy.cz/#mm=FP@ax=137107952@ay=136129208@at=Klub%20zahr%C3%A1dk%C3%A1%C5%99%C5%AF%20%C4%8Castolovice@ad=Klubovna%20svazu%20zahr%C3%A1dk%C3%A1%C5%99%C5%AF%20v%20%C4%8Castolovic%C3%ADch.@sa=s@st=s@ssq=%C4%8Dastolovice@sss=1@ssp=137074190_136109995_137137550_136156075@x=137107952@y=136129200@z=16

Zdar všem,tak jsem u alcaponeho a prosíme kdo pojede,využijte rychlíky na letohrad od prahy.Lidi co by jeli od Třebové s přestupem buď v Chocni pokud staví.pokud chcete vystoupit v pardubicích,přijede o hodinu dýl než když vystoupíte v Třebové s přestupem v Chocni a Týništi.Spoje z Ostravy pokud by jste jeli přes pardubky od hodinu dýle jak přes třebovou a choceň.Příznivci od Brna se více vyplatí přestup přes Pardubice (Pokud Ec nebo R nebudou zpožděné).Jinak výstup v Třebové.Poslední spoj na Brno je ve 20:18 z častolovic přes týniště a choceň.Poslední spoj na Ostravu ve je rychlík R 443 Šírava,kdy v chocni by bylo 1 hod 15 min pauza.Poslední vlak na Prahu je 20.18. PS. nejdražší nocleh 450 Kč/pokoj a ještě menší perla pokud se vám spojení nelíbí,najděte si ho sami ;) že josef.Lukáš

Já se bohužel musím omluvit za neúčast. Místo do Častolek pojedu do Drážďan. Takže se uvidíme až v únoru v Praze..

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Všem,kde se flákal zbytek,bylo tam hodně lidu,cca 20 lidu,ti co přišli dostali trať novou neoficiální,zbytek má smůlu.Bylo to fajne,dobrej organizátor.Plno jídla pro všechny.Místo projektoru jsme využily lcd televizi s HDMI,takže zábava byla.Lukáš

Back
Nahoře