Nejde rozbehnut masina po nudzovom brzdeni

goldman

Začátečník
Ahojte. Mam problem v poslednej dobe casto ( mam trat 321 ) stava sa mi , ze ked zabrzdim masinu nudzovou brzdou ( napr ZSSK 350 .. ) tak nejde mi nijako rozbehnut ju ,odbrzim pridavam a nic vsetko mozne robim aby som sa rozbehom a nic masina stoji :( Dik za radu

Vypadá to, že nemáš úplně odbržděno. Jak dlouho po zásahu rychlobrzdy ti to odbrždění trvá?

Odbrzdenie co ja viem zo 100% na 0 asi do 5sekund neviem tak nejako.Mam odbrzdenu lokomotivu aj vozne nema co uz brzdit, nechapem preco sa nevie pohnut,tlacil som uz asi vsetko mozne co sa da :D :(

Není to problém s BINem? O něčem takovém se mluví v aktvitě Vysočina od ZŠ, třeba to má nějakou souvislost.

neviem skusit dat starsi BIN ci pomoze neviem si rady uz nijak rozbehnut..
ani to nepomohlo kks ja uz neviem :-D

Naposled editoval moderátor:
Tak akoze toto je sila...idem hrat novu aktivitu a rozbieham sa a zrazu a stopne a nic nejde dalej, takze ta nudzova brzda je debilina, to co stym je? kks jaaaaaaj horzne , :-/

Myslel som ze je problem v chovani ku zssk_Bmeer_chovani ktore som stiahol ale tak ani toto neriesi...zastavim po nudz.brzde a ne a ne rozbehnuuut sa :-/ ked mam to ,,chovani" tak sa ani vozen nerozbehne teda rozbehne a zastavi ( ked dam novu aktivitu ) uz mi stoho *ebe

Já ti poradím jednu věc. Zkus méně psát a víc zkoušet. Zkoušel jsi napřed ve volné jízdě ovládání lokomotivy, než ji použiješ v aktivitě?

mě občas pomůže když změnim směr jízdy a pak zpět anebo zkus odpojit vagony cuknout s tím dopředu,pak uvidiš čím to bude...

Je to take cudne, raz to nejak ide raz nie, ale robi to asi ta masina ktoru pouzivam nejaka ZSSK 350 stou mam problem...skusal som nejake CD a ta sa nejako rozbehla po rychlobrzde nechapem ale preco ta druha ma problem...A druha vec jak som preinstaloval zmyzli mi zvuky Klakson, ked stlacim Space tak nic ani nenapise ze som stlacil ani nehuci to iste ked stlacim B pistala, ta sice napise v hre ked stlacim ze pisatala Ano ale neni pocut :-/

Naposled editoval moderátor:
Ad loko - Napiš konkétní číslo stroje, ať vůbec víme, kde hledat chybu ...
Ad zvuky - Co jsi přeinstaloval? To, že se neobjeví hláška, neznamená, že loko nehouká ... hlášky jsou věcí nastavení kabiny ... zvuky jsou věcí jinou. Prvotně zkontroluj v nastavení simulátoru kvalitu zvuků, měla by být 100%.

Pro ostatní: pokud chcete radit, uvádějte ve fóru ověřené a prověřené rady. Rady typu "něco zkusím a ono to někdy pomůže" posílejte tazateli přes SZ. Pak si nebudeme muset stěžovat, že je fórum nepřehledné a nedá se tu nic kloudného najít.

Honza U.

Diky za pomoc, ten zvuk som vyriesil , jedna vec a druha ktomu problemu stym rozbehnutim masiny...Robi to len pri lokomotivach rady zssk_350..neviem preco ale ine mi idu v pohode,skusim este otestovat ostatne ci je to 100% tym...Tie elektri.lokomotivy su sucastou trati 321 s aktualizaciu 17

Takze predsa robi to ta Zssk 350 nechapem preco ale ok...Mam este jednu otazku snad poslednu,nechcem zbytocne zakladat novy topic...Hrajem jednu aktivitu,Kosice-Praha...Ked prekrocim povolenu rychlost na trati medzi Kosicami a priblizne Liptovskym Mikulasom,vlak nezastavi...Ked idem smerom uz k Ruzomberku hned po prekroceny vlak automaticky zastavi, neda sa to nejako obist? preco dalej nezastavoval ...a teraz ano?????? DIKY

Back
Nahoře