consits

neotryx

Skladník
Chtěl bych poprosit některého z uživatelů který má naistalovaný Trainset BP ve verzi 8 jestli by nebyl tak hodný a neposlal mě na mail ( neotryx@seznam.cz ) celou složku CONSISTS, popřípadě icq ( 341 925 306 )

Děkuji moc:rolleyes:

To co požaduješ je nesmysl, protože každý bude mít složku consists jinou - je to značně závislé na to, kdo jaké tratě má a jaké v nich má aktivity.

Abych upřesnil svůj problém, jde o to že mě před časem spadl systém a musel jsem zformátovat celý disk. Mám dva fyzické disky, na jednom mám MSTS (D) a na druhém systém (C), bohužel na C kde byl systém byl i trainstore ve kterém byly všechny consisty a na na disku kde byl MSTS zůstaly consisty jenom jedné aktivity kterou jsem hrál. Nyní jsem si naistaloval MSTS na C a z disku D jsem zkopíroval starý Msts abych si ulehčil práci s instalováním aktualizací apod. Myslel jsem že mám vyhráno ale ve složce consists mám vozidla jenom té jedné aktivity, v trainstore vidím jenom pár vozidel a jakmile nahraju do trainstoru některou aktivitu tak se mě nezobrazí moje lokomotiva ale prázdné pole. Proto jsem si myslel že kdyby mě někdo poslal celou složku Consist ,budu mít po problému

Tak znovu. Moje stránky - Aktivity BP - A hned nahoře je balík všech aktivit v BP. Nainstaluj si to bokem a Consists zkopíruj. Bokem proto, že instalátor by vyčistil složky aktivit v adresáři trati.

vytvořil jsem si složku do které jsem naistaloval aktivity.exe po instalaci jsem složku consist co se naistalovala zkopíroval do msts do složky trains

neotryx napsal:
vytvořil jsem si složku do které jsem naistaloval aktivity.exe po instalaci jsem složku consist co se naistalovala zkopíroval do msts do složky trains
Vyhoď Trainstore, vyčisti si místa kam Tranistore ukládá informace o odložených souborech (asi včetně registru Windovs), nainstaluj Consists a potom znovu nainstaluj Trainstore. Za výsledek neručím, ale mohlo by to pomoci.

Tak jsem zkoušel všechny možné řešení a nic nepomohlo zatím:( Rozhodl jsem že MSTS úplně smažu a naistaluji znovu, a potřeboval bych poradit co vše si musím zazálohovat z BP abych si jí pak jenom zkopíroval do nové instalace a běželo vše jak má, protože tím ušetřím mnoho času a nynější instalace BP funguje jak má až na ten trainset. Takže trat bych si zkopíroval ze zálohy a trainset poté doinstaloval. Určitě do zálohy přijde ze složky Routes celá trať pak global? A to je vše? Nebo ještě něco potřebuje trať k životu? :)

To neotryx:
zazálohuj si vše co začíná "tvůj disk":\Program Files\Microsoft Games. No a potom dělej nějaké pokusy. Poznámka na závěr: pokud používáš TRainstore, odpověď je kousek nad mým příspěvkem

Jak čtu příspěvky neotryxe, tak mám podezření, že chyba je jednoduchá ... pokud to dobře chápu, po ztrátě odkládací složky Trainstore neotryx obnovil jen consisty ... ale to je přece málo!!!!! Trainstore toho "uklízí" mnohem víc - především z trainsetu soubory eng a wag, ale také z tratí nepotřebné soubory adresářů Activities, Paths a Services a pokud by měl uživatel více tratí, tak z nepotřebných tratí soubor *.trk. Takže nemusíš mazat MSTS a trať BP, jen musíš obnovit celý trainset, a pokud jsi měl více aktivit, tak i aktivity.

Tak jsem úspěšně vyřešil problém s consisty :) Ale abych to neměl jentak jednoduché začal se mě zobrazovat problém s kolejivem ( nejsme si zcela jist ), zkoušel jsem kopírovat global ze zálohy co mám k BP a pořád se mě chybová hláška zobrazuje znovu. Pro lepší pochopení mého problému jsem chybovou hlášku vyfotil

http://img410.imageshack.us/img410/1381/msts.jpg

Je někde ke stažení Global k trati BP, nebo neví nějaká dobrá duše jak řešit můj další problém? Příště si asi už založím speciální vlákno kde se budou řešit moje problémy :D

To je hláška o chybějících souborech kolejiva.Rád bych Ti to poslal,jenže global BP používá jiné kolejivo než Xtrack.Pokud máš instalační DVD s tratí BP,takby tam měl global být.Pokud ho nemáš,zbývá si legálně DVD objednat.

BP mám originální :) Jinak už je po problému udělal jsem vše podle pana Nováka a už mě zbývá jenom zaktualizovat trainset, děkuji :)

Back
Nahoře