OBB Mega EC Pack

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna hor410
  • Datum začátku Datum začátku

hor410

Začátečník
Zdravím...

asi neumím hledat, ale nevíte někdo kde je na stáhnutí "OBB Mega EC Pack"?
Našel jsem link na zsoltee75.extra.hu ale ta stránka je uzavřena a nelze se již registrovat. Jestli není nikde, prosím pošlete mi je někdo na hor410@gmail.com díky.

Niektoré Maďarske stránky sú zavreté. Zsolteho Vonderova a neviem ešte koho. Je to protest na posledne udalosti čo sa tam odohrali. Časom budú určite zase v prevádzke.

dem napsal:
Niektoré Maďarske stránky sú zavreté. Zsolteho Vonderova a neviem ešte koho. Je to protest na posledne udalosti čo sa tam odohrali. Časom budú určite zase v prevádzke.

Dík za info, ale to mi jaxi nepomůže. Docela bych ocenil nějaký link (jestli existuje) nebo mi to někdo pošlete. Možná by stačil i seznam vozidel, které jsou v tom packu. Díky.

No keďže také vozy ako Zsoltee naskinoval ani moc nie sú, tak to nezostáva asi len čakať. Za to som písal to o tom čo sa deje.

dem napsal:
No keďže také vozy ako Zsoltee naskinoval ani moc nie sú, tak to nezostáva asi len čakať. Za to som písal to o tom čo sa deje.

Aha... takže mám asi smůlu. Ale něco mě napadlo. Chybí mi (možná) jen vůz OBB Bmz a ten máš na svých stránkách. Co kdybych to uložil do příslušné složky "OBB_Mega_EC_Pack" a nazval to "OBB_73_81_21-91_102-3_Bmz.WAG"?
Ten soubor mi totiž chybí.

hor410 napsal:
Nakonec jsem je našel na http://hdmsts.hungary-trains.hu/

No to bych rád věděl kde to tam je. ...
Ale proč obcházíš "kováříčky" a nejdeš za "kovářem"? Proč nehledáš rakouské vozy na rakouských stránkách MSTS?
Na Trainsim Austria Community mají slušný balík jejich vozů už cca. 4 roky. Autor je Clemens Hanel. A od té doby i nějaké ty updaty (střechy apod.).
Jsou v původním nátěrovém systému i ve valouškovi.

Back
Nahoře