Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JM3 napsal:Jen tam chybí Hradecká dálnice, která teď vede přes most, a taky, pokud vím, v Novém Městě nad Cidlinou nevede silnice pod mostem - tam vede jen trať. Původně tam totiž most nebyl a za nádražím byl přejezd. Po postavení mostu bylo nádraží-přejezd-most v tomto pořadí, posléze byl přejezd definitivně zrušen a oba konce silnice označeny jako slepé. Ale to je jen detail.
Raději víc číst než myslet. Když se obrátí stránka zpět, včera jsem tam psal tohle (příspěvek 129)Návštěvník napsal:... Já myslel že součástí bude i ta jiná textura kolejí s tou trávou. To se mi dá stáhnout někde bokem nebo jak to prosím je?
Děkuju![]()
Ale kdo chce ureal a jezdit po všude zarostlých kolejích, nic nemusíte stahovat, ale přepiště siNa kolejivo se už ptalo víc lidí. Ochotný Duuso tohle kolejivo rozepsal do Track_B a to už je v aktualizaci. Zkušebně jsem je doplnil kolem mostu v Čelakovicích. Kdybych pracoval jen na 99% procent, tak bych jej doplnil i jinde, ale jedu v režimu časového přetížení, takže až příště. Ale jestli si někdo myslí, že na 251 nebo 020 roste tráva, tak je na omylu. Tráva v kolejích je snad jen na 5% kolejí. Proto je nesmysl trávové koleje dávat jako default. Také by se to brzy okoukalo, zvláště kdyby co trať, tak stejná textura kolejí (myslím jiné projekty)
Jinak než budu osazovat, byla by potřeba ještě jedna textura a to hustěji zatrávována, doslova kopřivy. A pak bude pěkné to všude vhodně kombinovat a je efektivnější to dělat najednou. A pak to bude teprve bomba. Kdo počká, ten se dočká.
Ahoj Zbyňku, pokud by se ti do toho nechtělo, rád se této aktivity ujmu.Zbyněk Šemora napsal:Pokouším se vytvořit nějakou jednoduchou aktivitku pro trať 251 (Sp1766) a jak koukám do sešiťáku, vyřádí se zde i příznivci parní trakce. Je tady nějaký Os 14651 Pernštejnské panství ze Žďáru do Nedvědice s lokomotivou 475.1.
Podobný vlak jezdí i Tišnov - Nedvědice. Oba vlaky se potkají v Nedvědici.
To asi bývá na Pernštejnské slavnosti v červenci. Ale bližší podrobnosti budou vědět místní.
Omlouvám se, předchozí příspěvek měl jít Danovi v SZ, nějak jsem se uklikl v příslušném tlačíkuDan J. napsal:Ahoj Zbyňku, pokud by se ti do toho nechtělo, rád se této aktivity ujmu.Zbyněk Šemora napsal:Pokouším se vytvořit nějakou jednoduchou aktivitku pro trať 251 (Sp1766) a jak koukám do sešiťáku, vyřádí se zde i příznivci parní trakce. Je tady nějaký Os 14651 Pernštejnské panství ze Žďáru do Nedvědice s lokomotivou 475.1.
Podobný vlak jezdí i Tišnov - Nedvědice. Oba vlaky se potkají v Nedvědici.
To asi bývá na Pernštejnské slavnosti v červenci. Ale bližší podrobnosti budou vědět místní.Pokud by jsi mi poslal matroš pro konkrétní vlaky (řazení), totiž spoje vyhledám v klasickém starén jř., ale řazení vlaků ne.
Jinak času je dostatek, poněvaš Šlechtičné u Taxe jsou momentálně ne opravách, takže než opustí brány dílen, tak by fakt nebylo marné něco spáchat.
S pozdravem Dan.