Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Dobré ráno, nikde jsem nenašel vlakno kde se na to zeptat. Tak to napíšu tady kde zjistím to FPS?? Díky

ve hře stiskni Shift+Y (popř.Z) a vpravo dole se Ti zobrazí aktuální fps.

Ondra91 napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Podívej se na nastavení v MSTS. Pokud šoupátka nejsou u textur na maximum (viz desatero), tak MSTS zobrazuje nějaký LOD pro větší vzdálenost. Pak i z blízka jsou děravé domy, které jsou takto odstupňovány. Já Radotínem projížděl v Testovací aktivitě a nic podobného jsem neviděl.
Pravda že textury na maximum nemám (PC nezvládá) ale jinde jsem se s takovým problémem nesetkal.. bohužel už je asi čas na update PC :)
Většina staveb a domečků, hlavně těch starých má jen jedno načtení a to od určité zadané vzdálenosti. Takové se zobrazují stejně i v nastavení v nižších detailech. Jenomže stavby jsou čím dál složitější, tak modeláři už delší dobu modelují v odstupňovaném LOD, kdy plně detailní model je vidět například jen do 100m. A pak se model zjednodušuje a na 1500m jsou například vidět jen obrysy. Pak pokud snížím detaily v nastavení MSTS, tak nikdy nevidím na takových modelech plné detaily a mohou se i vyskytovat díry ve zdech.
Jinak jsem rád, že jsem odhalil příčinu problému.
Jinak co se týká zvuků, tam musí být šoupátko také vždy na maximum. Jinak jsou podobné problémy ve zvucích. Jediné, co se může měnit je viditelnost. Pro slabší PC si nastavím například 1000m. Jezdil jsem kdysi i na viditelnost 700m, ale to už je jak za mlhy.
Jen jedno upozornění. Pokud budete dělat změny v nastavení MSTS, je vždy nutné podle bodu 15 v pokynech na DVD reinstalovat MSTS BIN (patch). Jinak se dočkáte nestability hry a vyzkoušeno ve Vistách, po najetí na vozidlo jiné trakce následuje pád MSTS. Možná stačí nějaký jednodušší úkon, ale reinstalace je sázka na jistotu a je to záležitost jedné minuty.

Naposled editoval moderátor:

Mám FPS mezi 5 - 25 je to dobré nebo nikoli ale je pravda že toto mi ukazuje v Trati 321 když vyjíždím ze stanice Zábřeh na Mor. v BP jsem to neskoušel

Jestli je to dobré vidíš podle toho jak se ti škube obraz. Pětadvacet se dá, to je FPS animovaného filmu. Pět je málo, ale lepší než třeba tři, i když už je to taky skoro na epileptický záchvat :o)

Zdravím Zbyňku,

Když jedu z Hrušovan u Brna do Šakvic tak ti okolo tratě poletují pískačky a značky určující sklon. Jo a když už tady píšu nevíte někdo kde by se dal sehnat SJŘ ke stažení?? Předem díky

Essentials napsal:
Zdravím Zbyňku,

Když jedu z Hrušovan u Brna do Šakvic tak ti okolo tratě poletují pískačky a značky určující sklon. Jo a když už tady píšu nevíte někdo kde by se dal sehnat SJŘ ke stažení?? Předem díky

Hojky jojky

Kdo hledá najde

http://masa.unas.cz/pomucky.htm

Essentials napsal:
Zdravím Zbyňku,

Až na to, že v tomto úseku žádné pískáčky nejsou a určitě jsem žádné tady neosazoval :D A skloníky už vůbec ne. Tady se stala moje první chyba, že jsem trať udělal v úplné rovině. Přitom nějaký sklon 2,5 promile by se zde hodil.
To měl být silvestrovský vtip ?

Zbyňku chtěl jsem se zeptat k 251 ( super trať ) jsou tam do některých dopraven rychlostníky 40, myslím i u Borače což chápu, ale po odjezdu už jsem tam nikde rychlostník 50 neviděl. Možná jsem to přehlídnul to nevím.
Essentials napsal:
Zdravím Zbyňku,

SJŘ si napiš po SZ.

O důvod víc zavést zpět editaci příspěvků.

... jsou tam do některých dopraven rychlostníky 40, myslím i u Borače což chápu, ale po odjezdu už jsem tam nikde rychlostník 50 neviděl.....
Borac.jpg
Zdravím Šneku, 50 je hned na začátku Borače.
S pozdravem Lubomir

Lubomir napsal:
... jsou tam do některých dopraven rychlostníky 40, myslím i u Borače což chápu, ale po odjezdu už jsem tam nikde rychlostník 50 neviděl.....
Zdravím Šneku, 50 je hned na začátku Borače.
S pozdravem Lubomir
Tak to je možný, Ty to tam znáš jak vlastní boty.

Zbyněk Šemora napsal:
Essentials napsal:
Zdravím Zbyňku,

Až na to, že v tomto úseku žádné pískáčky nejsou a určitě jsem žádné tady neosazoval :D A skloníky už vůbec ne. Tady se stala moje první chyba, že jsem trať udělal v úplné rovině. Přitom nějaký sklon 2,5 promile by se zde hodil.
To měl být silvestrovský vtip ?
Omlouvám se napsal jsem špatný úsek. Hustopeče - Šakvice ještě jednou se omlouvám.

Chlapy, stala se mi špatná věc, smazal jsem aktulizace, potřeboval bych aktulizaci 76 - 82.1 ... Kdyby je někdo měl, tak mu budu mooooc děkovat.
Díky za odpověd ...

mv31 napsal:
Chlapy, stala se mi špatná věc, smazal jsem aktulizace, potřeboval bych aktulizaci 76 - 82.1 ... Kdyby je někdo měl, tak mu budu mooooc děkovat.
Díky za odpověd ...

Co takhle si hru zakoupit jako ostatní uživatelé na tomto foru,zase to tolik nestojí,a aktualizace BP 82.1 je od data 04.01. 2009 skoro rok stará
Heh mám takový tušení že jsi ji beztak někde stáhl z fora,akorát neaktulizovanou,nemám pravdu ??

mv31 napsal:
Díky za odpověd ...

Doporučuju si objednat DVD. Aktualizace BP 76 je už skoro 3 roky stará. To už ani já nearchivuji.

určitě jí stáhnul, když má teprve jeden příspěvek, Já jich mám tedy taky hafec málo :D

Martin15 napsal:
mv31 napsal:
Díky za odpověd ...

Co takhle si hru zakoupit jako ostatní uživatelé na tomto foru,zase to tolik nestojí,a aktualizace BP 82.1 je od data 04.01. 2009 skoro rok stará
Heh mám takový tušení že jsi ji beztak někde stáhl z fora,akorát neaktulizovanou,nemám pravdu ??
Možná ji koupil viz vlákno Paraziti, tam jsem dal před chvíli odkaz.
I to je důvod, proč aktualizace jen rok zpět.

Zbyněk Šemora napsal:
Martin15 napsal:
mv31 napsal:
Díky za odpověd ...

Možná ji koupil viz vlákno Paraziti, tam jsem dal před chvíli odkaz.
I to je důvod, proč aktualizace jen rok zpět.
Nn, kámoš mi to přinesl, a má tam tohle. Hledat to nebudu, stejně jsem si to chtěl koupit, a taky koupím, ptž trať je super ...

Ahoj Zbyňku,
určitě se na to někdo už kdysi ptal, ale proč není oblouk u Pouzdřan pěkně narovnaný? Není kolejivo?
Děkuji za odpověď a přeji příjemný zbytek roku,

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře