Domek č.141 - Hrabovka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna heme
  • Datum začátku Datum začátku

heme

Posunovač
Zdravím všechny. Sháním jakékoli fotky tohoto domku, který stál na spojce mezi Prahou hl.n a Masaryčkou. Dnes je domek minulostí, protože musel ustoupit stavbě Nového spojení a tudíž ty fotky už jsou vzácné. Jestli někdo doma něco má, prosím ozvětese mi na e-mail. Díky všem!

heme napsal:
Zdravím všechny. Sháním jakékoli fotky tohoto domku, který stál na spojce mezi Prahou hl.n a Masaryčkou. Dnes je domek minulostí, protože musel ustoupit stavbě Nového spojení a tudíž ty fotky už jsou vzácné. Jestli někdo doma něco má, prosím ozvětese mi na e-mail. Díky všem!
Totéž jsem ti poslal na E-mail. Víc toho nemám.

JÓÓÓÓ Zbyňku to je přesně on...!!!
Ještě mi chybí fotka z té zadní strany a hurá do modelování. Snad to stihám do další aktualizace, ať ho můžete osadit. Jo a nemáte takhle náhodou i fotky teho strážního domku...?

Miroh - Díky i tobě za krásné fotky...!!!

heme napsal:
Dnes je domek minulostí, protože musel ustoupit stavbě Nového spojení a tudíž ty fotky už jsou vzácné.
Nikoliv, domek stále stojí a estakádě nevadí.

heme napsal:
JÓÓÓÓ Zbyňku to je přesně on...!!!
Ještě mi chybí fotka z té zadní strany a hurá do modelování. Snad to stihám do další aktualizace, ať ho můžete osadit. Jo a nemáte takhle náhodou i fotky teho strážního domku...?
V nejhorším případě použij texturu stejnou jako je na přední straně, ony se ty domky stavěly dost symetricky..

Kank - Ty brďo, díky za info, já jsem někde četl, že do roku 2004 byl obydlený a pak musel ustoupit ( možná ten obyvatel ) a Kanku, můžu mít prosbičku...jestli ano, pokud se další fotky už nenajdou, můžu tě ještě poprosit kromě těch textur na ten hrabovksý most, tak i textur těch vzálenějších fasád, které na dosavadních fotkách od pana Šemory a Mirana nejsou...?

Miran - No máš pravdu, vypadají shodně, akorát bych přidělal jedno okno a to čelo, které je vidět by bylo hotové, protže ty boky byly zarostlé křovím - FOTO

heme napsal:
Miran - No máš pravdu, vypadají shodně, akorát bych přidělal jedno okno a to čelo, které je vidět by bylo hotové, protže ty boky byly zarostlé křovím - FOTO
Pozor, domek na té fotce není č 141. Tenhle je na druhé straně spojky výše. Domek 141 je těsně nad výhybkou na hrabovskou spojku vpravo od koleje ve směru na Hl. n.

Miran - Ano máš pravdu, už zmatkuju...Domek č.141 je ten dole a ten o neco málo výš u bývalé výhybky 1XH na Elektroúsek je Strážní domek, Kank možná bude vědět, jestli tam stojí, nebo ne...

Miran napsal:
Já na něj jen zapomněl když jsem dělal ten domek strojmistrů. Ale alespoň mi heme ušetří práci... :lol: :lol: :lol:
No moment moment, ukaž ho, alespoň ochutnávkový screen, ať vím, jak vysoko mám nastavenou laťku :lol: :lol: :lol:

Miran - Už to chápu, mě vždycky než to dojde...Já původně myslel, že si ten domek č.141 vymodeloval ty, ale někam si ho zabordelil na HDD. O tvé Masaryčce vím a narovinu ti řeknu, že tak vvysoko zas neskáču, ale přiznávám, že umět tak skákat není na škodu

Naposled editoval moderátor:
heme napsal:
Miran - Už to chápu, mě vždycky než to dojde...Já původně myslel, že si ten domek č.141 vymodeloval ty, ale někam si ho zabordelil na HDD. O tvé Masaryčce vím a narovinu ti řeknu, že tak vvysoko zas neskáču, ale přiznávám, že umět tak skákat není na škodu
Není problém, ze začátku jsem taky nic neuměl. Ale časem se to snad zlepšuje.... :lol: :lol: :lol:
Takže baráček č. 141 je tvůj, a ať se daří.......

Tak už jsem něco zplodil, doufám, že se to alespoň kapánek zalíbí a dodáte mi chuť modelovat pro BP, ale abych vám nekazil chuť polygonama - 624 - FOTO

heme napsal:
Tak už jsem něco zplodil, doufám, že se to alespoň kapánek zalíbí a dodáte mi chuť modelovat pro BP, ale abych vám nekazil chuť polygonama - 624 - FOTO
Od oko jsem jicha tam napocital cca kolem 60-70.......
zabradli jde udelat jako 2-poly plocha s alfakanalem...
Taky zkontroluj jestli tam nemas nejake utopene, coz asi mas....

heme: Vypadá to moc pěkně, zvlášť ty textury na tom. Ale jak píše Fabio, model může mít daleko méně polygonů. Např. to střesní okno bych vůbec netahal do prostoru a nechal jej jen na textuře střechy. Dále když se kouknu sem, tak to bude chtít udělat i zídku pod zábradlím.
Ale jinak

Back
Nahoře