TRAINSET BP, připomínky, návrhy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Trainset

Zdravím všecky přátele drobného hazardu :D

Koukám, že po půl roce není zrcadlo nebo či jaká (aktuální) obdoba msts.sinus.
Tak mám dotaz, ale už jen technický. Brání něco tomu aby se " zrcadlo"
uvedlo do provozu v obdobném stavu v jakém je na msts sinus??? Mám na mysli námitky autorů modelů, skinů, atd. , k aktuální verzi na DVD s tratí BP. Nikoliv nejsou lidi, čas, prostor a peníze :D .

Zdravím,
mnohokrát tu už bylo řečeno, že MSTS nás neživí. Neživí tedy ani mne, ani Pavlíka. Aktuálně je 99,99 % hotovo (celý web i porcování a kontrola archivů) ... ale až to venku bude, tak to bude ...

Zdravím,
Pro Honzu,
Kolikrá jsem již regeditovi říkal, že ty jeho básně jsou na nic, protože jim nikdo nerozumí, on tim myslel, že má trainset připraven (Stačí uveřejnit jen odkaz) a dotaz zněl, jestli to není zbytečné?

Odpověďně přesně tak. :D Jen sem nechtěl opět spustit mlatu na Bílendě. :D Po půl roce nic tak sem se zeptal. Stačí říct jo a dám odkaz. ale né proti srsti autorů :D

Je to sranda, číst reakce. Regedit mi poslal odkaz, je to úplně to samé jako MSTS Sinus, jen je to aktuální a hotové. Práce jen na celou noc. Regedita také MSTS neživí. Naopak DVD BP si objednal před týdnem a asi mu šlo i o to, jen o takové možnosti zde víc než rok nepolemizovat, ale ukázat, že když chci se toho chopít, tak to jde a téměř hned.

Tohle je čítankový obecný příklad, jak se inzeruje do MSTS. Dokud nemám hotovo tedy vím že na to mám, tak až potom o tom začnu tady psát :D

Omlouvám se za zpoždění zveřejnění zrcadla TBP. Je to tak, jak říká Honza. MSTS mě opravdu neživí a musím se sakra otáčet, abych si vydělal nějakou tu korunu. Navíc teď nemám doma připojení k internetu, takže nahrávat na web nelze. Odstěhoval jsem se totiž zpět k rodičům a je to tam teď komplikované.

Jakékoli životní ouvej může potkat každého z nás a není to nic příjemného.
Já kdybych nemohl dál stavět své tratě nebo bych musel práce alespoň na nějaký měsíc přerušit, tak pokud se dostanu na síť, tak alespoň přerušení/zastavení prací oznámím. Pak by snad odpadly dotazy, "kdy už to bude".
Já mám každý rok touhle dobou blbý pocit s otazníkem jestli přečkám tuto zimu a bude alespoň na nájem.
A nějaké vánoce? Ha Ha.
Jo mohu stávkovat za to že všichni zákazníci jezdí do obřích nákupních center a doma korunu neutratí, aby podpořili místních.
Tak alespoň stavím tratě o 106, abych si tohle nepřipouštěl :D Všechno zlé je zase k něčemu dobré.
Chci jen tím říct, že komplikované to máme snad každý.

Ano, myslím si také, že tohle je zcela zásadní a aktuální problém, kterým se zabývalo jistě mnoho uživatelů.
Podpis: Rýpal

Jo jo. Mé aktivity a consisty, to je jen takový základ. Když jsem tvořil ve své době aktivity, řadil jsem vozy podle želpage, jak to tenkrát jezdilo. Samozřejmě co chybělo jsem něčím nahradil. Jinak si každý pro sebe může consisty upravit nebo rovnou je vůbec nepoužívat a mít své.
Zkrátka, to co je na DVD BP je takový startovací základ, aby vše fungovalo a nový uživatel se seznámil na příkladech jak MSTS funguje. Pokročilý uživatel si může po instalaci komplet Trains, který se mu z DVD nainstaluje dát někam do záloh a nahradí jej svým kompletním, kde má také pro volnou jízdu consisty své a ve svém značení.

No, když už se tu bavíme o consistech, já bych je do instalačky tratě vůbec nedával, akorát to pak dělá bordel, pokud již součástí aktualizací (myslím tím tratě) nejsou aktivity, tak se omlouvám, je možné, že šlo o aktualizaci tratě 321. Bylo toho povícero co aktualizovat, takže už přesně nevím.:D Jinak skoro každý kdo tvoří aktivity si dělá consisty svoje, dle nepsané dohody, kdy vytváří název začátkem jména, pak tratě a pak aktivity, takže kdybych si dělal con. Vindebony psal bych jej "dan_bp_(název aktivity)_Vindebona)".
Dan

hmm taká otázka na Zbynka: nebolo by dobré aby niektoré aktivity by boli súčasťou BP?? začiatočník a užívatel nemá na začiatku používanie MSTS a BP ani len potuchy kde zhánať aktivity. tý skusenejší si aktivity,consisty aj všetko vedia odrastraniť. tak pre nás by problém nebol. vyhli by sme sa tým dotazom prečo nejde. čo mi to vyhodí čo mám robiť ked nenájde sa zvuk. len otázka. neskritizujte ma tu hned :D

Dan J. napsal:
No, když už se tu bavíme o consistech, já bych je do instalačky tratě vůbec nedával, akorát to pak dělá bordel,....
Ahoj Dane.
Když se instaluje BP tak v průvodci je možnost instalovat aktivity nebo je neinstalovat. Jinak co se týká vzorových consistů, já stejné sdílím ve více aktivitách a už sám nevím, které mám jen pro volnou jízdu. Jednou se mi tam zamotala šílenost, kdy jsem měl v jeden consists spojeno několik vlaků, když jsem testoval různé brejlovce. Ve volné jízdě jsem si je pak rozšiboval a postupně testoval. A pak jsem se dozvěděl, že tento consists se stal oblíbeným u jednoho hráče, který si podobným způsobem rozehrál misi ve volné jízdě. Každý máme jiné nároky a nelze vyhovět všem. Předpokládám, že pokročilí uživatelé si aktualizace rozbalí bokem a například zbytečné consisty si do Trains nekopírují. Jinak mé consists v aktualizacích jsou výhradně jen v balíku aktivit. Ne v trati, tam to opravdu nemá co dělat.

orlov napsal:
Myslím, že pre niektorých by sa tu mala zaviesť kategória "Zlatopodnosáci" :cool:
Kouknou pan Načeradec, nechaj si ty rady navečer.... :D .... rypat si můžou na jaře v zahrádce :D

Kouknou si teda založit svou vlastní zahrádku a začnou se realizovat tímto způsobem ve vlastní .... a nebo se daj na kibicování v marjáši .... :D

Zbyněk Šemora napsal:
Dan J. napsal:
No, když už se tu bavíme o consistech, já bych je do instalačky tratě vůbec nedával, akorát to pak dělá bordel,....
Ahoj Dane.
Když se instaluje BP tak v průvodci je možnost instalovat aktivity nebo je neinstalovat......
Tak to bylo u Martinovy aktualizace 19 pro 321, teď jsem koukal na stažený balík, jsou tam jak aktivity, tak ale i složka trainset s engy bez textur, s a sd vozů, já si vždy naštestí extrahuji aktualizace bokem a pak do tratě, ale měl bych otázku na Martina, cože to jsou za vozy a kde je popřípadě seženu, že bych rozšířil svůj megatrainset.;)
Dan

Ahoj Dane. Tak mot.vozy 810 183, 315 a 515 jsou ke stažení u Kanka. A 810 386 se řešil zde. ;)

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře