reskiny Lukáš

Lukáši, příště tě poprosím ukládat fotky na web jen a pouze ve formátu .jpg. Budou se ti rychleji nahrávat a nám rychleji zobrazovat. Děkuju.

Brejlobára: Neber to prosím jako nějaký útok nebo osočování, ani Ti nechci nijak vyvracet názor, ale jak poznáš že je skin super z takového náhledu? Ten obrázek je na posouzení prostě malý. Navíc jsou z něj patrné chyby jako nenavazování textur a barevné fleky. Pokud mají mít skiny (a ostatně veškerá tvorba) nějakou úroveň, nejde chválit každý vystavený obrázek, ale je potřeba konstruktivně kritizovat a hledat nedostatky - výsledek je pak příjemnější jak pro tvůrce, tak pro uživatele:).

Lukášovi přeji hodně zdaru a úspěšné dokončení vozidel.

lukas matura napsal:
...
D. Hájek měl pravdu,když v Burze psal,že textury 362119 budou vypadat na Heklově modelu skvěle.
...

Pozor,pozor,
psal jsem "... by se fotografie mohly vyjímat zase trošku jinak." Dle výše uvedené citace by to vypadalo,že si o své fotodokumantaci "moc myslím",což není samozřejmě pravda.Vždy se totiž najde někdo,od koho bych se měl fotografování učit.;)

David
Pozor,pozor,
psal jsem "... by se fotografie mohly vyjímat zase trošku jinak." Dle výše uvedené citace by to vypadalo,že si o své fotodokumentaci "moc myslím",což není samozřejmě pravda.Vždy se totiž najde někdo,od koho bych se měl fotografování učit.;)

David

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, Jelikož mi na Heklův, tedy vlastně Kulicuv model 362 chybí verze v nátěru Najbrt, rozhodl jsem pokusit oprášit své skinařské schopnosti a troufám si tvrdit, že se mi teď i docela daří. Podařilo se mi dneska spíchnout z fotek 362 120 od Davida Hájka čela a něco z boku, no posuďte sami:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://3x.cz/di-NDZB.jpg

Čela nejsou úplně hotova a o stěrači vím, opravím.
Teď trochu více z boku.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://3x.cz/di-NNLG.png

V následujích dnech se budu snažit něco pokročit a budu rád za jakékoliv postřehy, krtiku, atd.

Lukáš

Dem: Tento skin se budu snažit že všech sil dokončit. Oproti "starým" pokusům o skin to dělám jiným stylem a docela to jde.

Zdravím. Sháním nějakého dobrovolníka, který by byl schopen pomoci při tvorbě skinu 362120. Jedná se přesněji o nějaké to retušování, pomocníci přes SZ. Předem děkuji, Lukáš

Však si písal že si oprášil svoje skinárske schopnosti, retušovanie medzi nimi nebolo ? Lebo keď nie tak to budeš mať hochu ťažké.

Back
Nahoře