reskiny Lukáš

lukas matura

Průvodčí
Zdravím.Skinuji kvadro 842018. Prosím o nějaké foto(hlavně kde je dobře čitelné číslo).Na ace soubory odkazuje s. soubor? Pokud ano,tak zhruba na kterém řádku? Dík

Naposled editoval moderátor:
na kterém řádku nevím, ale když ho otevřeš jako text, tak si dej vyhledat ".ace" a textový editor Ti to určitě najde

Jenom se tak rejpavě zeptám. Jak můžeš skinovat určité číslo vozu 842, když ani nemáš vyfocené jeho číslo?

Štěpán_mf napsal:
Jenom se tak rejpavě zeptám. Jak můžeš skinovat určité číslo vozu 842, když ani nemáš vyfocené jeho číslo?

Normálne,. Existujúci skin trochu upraví a potom prerobí číslo. Dnešné skinovanie takzvane....

AlesB napsal:
na kterém řádku nevím, ale když ho otevřeš jako text, tak si dej vyhledat ".ace" a textový editor Ti to určitě najde
DÍK.
lukas matura napsal:
ale chce to ještě to foto
Tak foto není třeba. Sehnal jsem a odeslal skin Dejvovi o povolení k zveřejnění.
Mnojo šťastných kilometrů a málo pádů msts Vám přeje lukas matura

Zdravím. Dostal jsem povolení k zveřejnění skink. Od teď můžete z mých stránek stahovat kvadro 842018.
Mnoho šťastně ujetých km bez pádů msts.

dem napsal:
Normálne,. Existujúci skin trochu upraví a potom prerobí číslo. Dnešné skinovanie takzvane....

Trafil si to asi presne. Stačí sa pozrieť ako je upravené číslo na čele a na tabuľke. Zvláštne,že máš odvahu niečo také vydať za "svoje"

3michal napsal:
Trafil si to asi presne. Stačí sa pozrieť ako je upravené číslo na čele a na tabuľke. Zvláštne,že máš odvahu niečo také vydať za "svoje"

Samozřejmě, každý přece musí nějak začít, ale tohle je opravdu drzost. Když už tedy takovou "přerábku", tak by bylo na místě si alespoň dát záležet (viz. třeba označení loko na čele, vyretušovat pár čísel a nahradit je jinými, avšak v jiné velikosti, než originál, umí každý.) Avšak co nechápu je to, že Dejv umožnil zveřejnění, je tam tolik chyb...

Nicméně tím bych nechtěl skinaře odradit od další práce. Každý má své začátky, ale radil bych se někoho zkušenějšího poptat. D.

No Lukáši, nejsem sice žádný skinař, ale myslím že bych to napsal líp. Zkus alespoň stejnou velikost číslic.

To horní číslo bych, pokud je nemám vyfocené, bez rozpaků napsal grafickým editorem, alespoň by to bylo vše stejně velké. A pak jen doladil rozměr. Ale takové věci bys měl probírat soukromně s nějakým zkušenějším skinařem a ne veřejně zde na Fóru.

nviem neviem ci by niejaky skinar a to nemusi byt zrovna odbornik suhlasil z takymto sposobom skinovania ved v ubrike Burza su krasne nafotene pegasy od Dávida Hájeka treba skusit skinovat z takych fotiek

lukas matura napsal:
...Je tohle lepší?...
Nie, keď už nie si schopný toto vozidlo si nafotiť tak to aspoň sprav tak, že si vystrihni číslice 8 a 4 z označenia 842 a poukladaj to tak ako to má byť, aspoň budeš mať číslice rovnakej veľkosti a v jednej rovine.:rolleyes:

Já nemám nic proti morální podpoře začínajících tvůrců skinů, ale tahle si ji nepředstavuji. Tato prvotina asi nejspíš měla skutečně zůstat neveřejná a autor se na ní učit pomocí soukromých konzultací se zkušenějšími a vyrukovat později s něčím přesvědčivějším a vlastním. Materiálu se tu v Burze nabízí dostatek.
Nic na tom nemění skutečnost, že autor originálu "skin" požehnal. A pokud jsme právě u tohoto, balíček by měl obsahovat nějaký text o modelu, původních texturách a podmínkách použití. Krátké povídání o interiéru je poněkud málo a překvapuje mě, že by Dejv dal souhlas k šíření bez těchto náležitostí.
Vždyť kromě pozměněných stejnobarevných tabulek s čísly a směrníků skin žádné jiné úpravy nedoznal. Spolu s originálem 842.035-8 zůstalo shodných 98% původní předlohy vč. takových detailů jako např. shodné datum vážení na rámu vozidla. Nemluvě o tom, že tento vůz rozhodně neměl v r. 2006 černou číselnou tabulku, ale standardní červenou.
Snaha se tedy cení, ale měla by mít taky nějaký výsledný efekt. Tolik názor "svátečního" skinaře.

lukas matura napsal:
Líp už to fakt nedám
http://88.86.106.174/jpeg/143_Schr_nka01.jpg
P.S. Asi ty obrázky vypadají blbě,ale je to vyřízlý ze souboru 842018c.ace

Luky, ty ne že to lépe nedáš, ale ty jsi hlavně tvrdohlavý (nic ve zlém :) ). Jak řekl třeba Josef Vogeltanz, burza je plná fotodokumentací na skiny a ty se pořád snažíš o nenafocené kvatro. Mimochodem jsem ti posílal fotky na Bt. Tenhle "skin" prostě zruš, stáhni z downloadu a skinuj z fotek. Když budeš mít nějaké otázky, obrať se na mne nebo nějakého skinaře. A jedna rada na závěr - jak já jsem se poučil (nebo ještě ne? :D), nesmí se nikam spěchat. Nejdřív dát skin zkontrolovat nějakému skinaři, pak poslat autorovi modelu a pak po příp. schválení vydat.

Celý tenhle příspěvek myslím dobře ;)

Nejde mi do hlavy ako môže byť ten skin na download keď ešte sa tu píše že nie je dokončený?

Back
Nahoře