Aktivity Michal Vitvera

faigja 704

Začátečník
Aktivity Michal Vitvera. Zakládám toto vlákno jako rodící se nová dvojice na tvorbu aktivit do MSTS. Já a Michal Vitvera pro Vás budeme tvořit aktivit ze všech různých aktivit.

Připravovaná aktivita R 370 Panonia pro trať 090 z GVD 88/89. Aktivita je inspirována skutečností, kdy jela na tomto rychlíku nová prototypová lokomotiva řady 169. Hned za lokomotivou řady 169 bude 350.001. Traffic nebude příliš bohatý, pouze pár vlaků, ale snad to bude stačit. Sreenery a další info bude brzo na mých stránkách.

Naposled editoval moderátor:
R 370 Panonia

http://www.youtube.com/watch?v=GGXSe-mbrnc

Ukázka z aktivity R 370 Panonia pro trať 090. Samotná aktivita ještě bude lehce pozměněná oproti ukázkám. Např. frogáč, kterého míjíme ve stanici bude vyměněn za čsd363 + 3 vagonky. Jelikož se vyskytlo ještě pár zádrhelů, ke stažení bude k dispozici zřejmě ve čtvrtek. Upozorňuji ještě jednou, že trafficů v aktivitě není mnoho, ale snad to jako první aktivita nebude tolik vadit. Až bude aktivita ke stažení, dám samozřejmě vědět. Doufám, že se bude líbit;).

Pěkné,mmch k potvrzení okna se zprávou není třeba pobízet myšku,stačí stisknout ESC.;-)

Zde můžete stahovat nově vydanou aktivitu R 370 Pannonia. Přeji šťastnou cestu! :-)
http://kajaahonza.wgz.cz/aktivity-ke-stazeni

Připravovaná aktivita R 859 Krakonoš v úseku Praha hl.n. - Jaroměř po nově stavěném úseku na trati BP. Aktivita bude dokončena zřejmě až na nový rok. Budeme se snažit aktivitu dodělat co nejrychleji. Traffic bude vcelku reálný podle GVD 09/10. Video z aktivity by mělo být do Vánoc.

Fajgja: Chtělo by to trutnov. Já už to Šemíkoj řikal. Je v mých možnostech zařídit vše potřebné pro stavbu, ale kdo se toho uje. Já jsem schopen dělat akorát tak domky....

Čouda napsal:
Fajgja: Chtělo by to trutnov. Já už to Šemíkoj řikal. Je v mých možnostech zařídit vše potřebné pro stavbu, ale kdo se toho uje. Já jsem schopen dělat akorát tak domky....

No Trutnov by tam nebyl marný, je to určitě pěkná neelektrifikovaná trať. Možná se snad někdy dočkáme.

Tak video z připravované aktivita R 859 Kraknoš zde
http://www.youtube.com/watch?v=iP0SosZ_Adg
V Hradci přepřah na brejlovce nebude, pojede se až do Jaroměře s peršignem, jelikož v úseku Jaroměř - Trutnov hl.n. probíhá výluka, byl by zbytečný přepřah. Cestou by Vás měl podobně jako na videu pozdravit Elefant :-). Ke stažení do 27.12. na mých stránkách.

Ahoj, snažil jsem se aktivitu Krakonoš projet, bohužel jsem byl nucen v Lysé to hodit do koše.
U aktivity jsou v jízdním řádu pro všechny stanice stejné časy odjezdů = čas startu aktivity, takže hráč vůbec neví, v kolik hodin má být ve stanici, v kolik je odjezd.
Vyrazil jsem podle skutečného jízdního řádu z hlavního, do Lysé v podstatě v režimu "prohlížení tratě" jsem dojel na čas.
Na odjezdu celou dobu volno, odjezd na čas, na zhlaví zjevení v podobě nákladního vlaku a srážka, dál jsem již nejel.

Pawlik napsal:
Ahoj, snažil jsem se aktivitu Krakonoš projet, bohužel jsem byl nucen v Lysé to hodit do koše.
U aktivity jsou v jízdním řádu pro všechny stanice stejné časy odjezdů = čas startu aktivity, takže hráč vůbec neví, v kolik hodin má být ve stanici, v kolik je odjezd.
Vyrazil jsem podle skutečného jízdního řádu z hlavního, do Lysé v podstatě v režimu "prohlížení tratě" jsem dojel na čas.
Na odjezdu celou dobu volno, odjezd na čas, na zhlaví zjevení v podobě nákladního vlaku a srážka, dál jsem již nejel.

Psal mu to v SZ už loni a odepsal, že mu nejde počítač.

Matýsek napsal:
Pawlik napsal:

Psal mu to v SZ už loni a odepsal, že mu nejde počítač.

Ano, bohužel se to celé pokazilo a celá aktivita se mi nějak zhroutila. Když jsem ještě předtím aktivitu testoval, šla v pohodě až do Hradce - JŘ podle řazení vlaku na ŽP. Doufám, že Vám spravím chuť mojí další aktivitou co pro vás připravuji a to MOs ze Zaječí do Hodonína ve sněhové kalamitě. Do konce měsíce bude hotová a tentokrát si už dám na JŘ pozor.

To by bylo fajn, hlavně důsledně otestovat, je-li to možné a odpovídá to provozním poměrům na daném úseku, používat více trafiku a nebýt líný a nic neponechávat válet na trati jako loose consist.

Tak je tady pro Vás video z připravované aktivity OS 14505 (Zaječí - Hodonín). Aktivita by měla vyjít nejpozději do konce dalšího týdne...
Omlouvám se za ne moc přesvědčivou kvalitu videa :(
http://www.youtube.com/watch?v=UqhAgoBBK4k

Tak místo plků jsme s kámošem usedli k editoru aktivit a naučili jsme se už dělat snad celkem "aktivity na úrovni" Chystá se aktivita Os Kolín - Žďár nad Sázavou pro trať BP a v přípravě je také Os 2125 s jednou velkou mimořádností pro trat 321 již na aktualizaci 321. Brzy se snad dočkáte osobáku z Kolína do Žďáru, který už je na testech...

Zdravim.Už se s kolegou moc těšíme na novou aktualizaci pro trať 321.Již 16.4.2010 začne práce na naší velké aktivitě tzv.VÝBUCH.No snad se podaří:oops:.Určitě si počkejte.ale nejdříve zde můj kolega sveřejní ještě aktivitu pro trať BP Os 5905,která již prošla testy,ale ještě se upravý drobnosti a máte ji tu.

Naposled editoval moderátor:
faigja 704 napsal:
Tak je tady pro Vás video z připravované aktivity OS 14505 (Zaječí - Hodonín). Aktivita by měla vyjít nejpozději do konce dalšího týdne...
Dotaz, kdy bude ta aktivita k dispozici??

Pepa z Nuslí napsal:
faigja 704 napsal:
Dotaz, kdy bude ta aktivita k dispozici??

Aktivita k dispozici nebude, protože neprošla testy a autor ji už nechtěl předělávat. Navíc se na této trati ani nedá jezdit (chybí pískáčky, některá návěstidla) a Zbyněk rekonstrukci neustále odkládá. Takže asi tak.

Back
Nahoře