Pro milovníky historie

jm252485

Začátečník
Začínám s modelováním pro MSTS a tak se vydávám v plen odborníkům a protože je "téměř uvařeno" (alespoň po modelářské stránce), tak pokličku zvedám:
1. Heligon (414.0 - původní kkStB 73) - ve třech variantách (dvakrát poválečné a původní 1. republika - vše s tendrem 312.0):
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr244790_414.0114.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr244788_414.004.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr244789_414.083.jpg

a jedna skutečná kuriozita - T304.001:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr244787_t3041.jpg

Všechno jsou modely, které dosud chybí a možná se někomu budou hodit. T304 pomalu míří do finiše, Heligon ještě dolaďuji (animované uhlí v tendru, engy a pod.). Předpokládané umístění bude upřesněno - nemám žádný web a tak to bude u někoho "na hostování".
Snažil jsem se o polygonovou zdrženlivost, Heligon nepřesáhne 14000 (3.8 - 4.5 kujus) a T304 je okolo 11000, což jsou hodnoty snad snesitelné.
Rád bych tímto vyjádřil velké poděkování Pikkuovi za ochotu, řadu rad a metodickou pomoc i průběžné testování, jakožto i za povolení k využití jeho textur pro následné úpravy i JiříkoviTK a Jackovi, kteří právě mají modely "v prádle" a testují a testují... Kdy bude hotovo dosud nevím, ale snad to bude v dohlednu -

S T304 jsem si sice zajezdil. ale ozývám se tu proto, abys nežil v domění, že s tou mašinou jezdím od rána do večera, když píšeš "....... JiříkoviTK a Jackovi, kteří právě mají modely "v prádle" a testují a testují..." Já si ji projel, poslal ještě i testrovi svému nejvěrnějšími Blažovákovi a trochu jsem zasáhl do kabiny. Něco jsem Ti poslal a ještě potom s Blažovákem jsme něco doplnili (smazali či dolnili jedno minus v position), časem pošlu také. A protože stejně jako já má i Jacek spoustu jiných aktivit, tak na tom bude podobně.

JiříkTK napsal:
S T304 jsem si sice zajezdil. ale ozývám se tu proto, abys nežil v domění, že s tou mašinou jezdím od rána do večera, když píšeš "....... JiříkoviTK a Jackovi, kteří právě mají modely "v prádle" a testují a testují..." Já si ji projel, poslal ještě i testrovi svému nejvěrnějšími Blažovákovi a trochu jsem zasáhl do kabiny. Něco jsem Ti poslal a ještě potom s Blažovákem jsme něco doplnili (smazali či dolnili jedno minus v position), časem pošlu také. A protože stejně jako já má i Jacek spoustu jiných aktivit, tak na tom bude podobně.

Chtěl jsem jenom poděkovat, pokud to vyznělo jinak, tak se omlouvám.

Tak toto je něco překrásného. Kdybych jen tušil, že se tato mašinka chystá, tak bych tu aktivitu pro Vysočinu s nákladním vlakem z roku 1948 ještě pozdržím a počkám na tu páru. :-)
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Tak toto je něco překrásného. Kdybych jen tušil, že se tato mašinka chystá, tak bych tu aktivitu pro Vysočinu s nákladním vlakem z roku 1948 ještě pozdržím a počkám na tu páru. :-)
S pozdravem Dan.

Nikde jsem to nehlásil, ale cca od 20.3. jsou na stránkách JiříkaTK uvedené stroje ke stažení. Mnoho zdaru přeje

jm252485 napsal:
Dan J. napsal:
S pozdravem Dan.

Nikde jsem to nehlásil, ale cca od 20.3. jsou na stránkách JiříkaTK uvedené stroje ke stažení. Mnoho zdaru přeje

Zdravím. Už o nich vím, jen se tam objevily, todle bych si nemohl nechat ujít nestáhnout finální verzzi. Jen teď nějako nestíhám, všechno prozkoušet. Nicméně mašinky jsou opravdu překrásné a díky za možnost testů před vydáním, jinak samozřejmě s nimi určitě v budoucnu nějaká aktivita bude. ;)
S pozdravem Dan.

Paráda Opět jeden který nekecá ale dělá. Držím palce ( i u nohou )

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,model je fakt pěkný,byt jsem tyto lokomotivy nikdy neviděl(ani vidět nebudu)jsou to jedny z mých nejoblíbenějších parních lokomotiv,takže ještě jednou díky!!!

Hmmm,hele víš že i když to mám doslova za humny tak toto nějak ani nevím?Hmm,asi proto že jsem jaksi neměl čas tam zajet :)

Back
Nahoře