Chybějící soubor

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klobasa
  • Datum začátku Datum začátku
K

klobasa

Host
Prosím Vás, nevíte kde bych mohl sehnat soubor CD_240003.s? Nejde mi bez neho spustin model cd240, nepovedla se jeho instalace, kdyz jsem si instaloval BP asi poskrabani DVD nebo co. Predem dekuji za jakoukoliv odpoved.:(

klobasa napsal:
Prosím Vás, nevíte kde bych mohl sehnat soubor CD_240003.s? Nejde mi bez neho spustin model cd240, nepovedla se jeho instalace, kdyz jsem si instaloval BP asi poskrabani DVD nebo co. Predem dekuji za jakoukoliv odpoved.:(

240.003 jsem nikde nenašel, skin asi žádný není, ale možná se mýlím... Ale mašinu lze vyměnit v Conbuilderu, návod zde někde určitě bude.

Dominik napsal:
klobasa napsal:

240.003 jsem nikde nenašel, skin asi žádný není, ale možná se mýlím... Ale mašinu lze vyměnit v Conbuilderu, návod zde někde určitě bude.
Dominiku : Kecáte bludy .Existuje reskin 240.003 ... já jej tedy mám v MSTS a byl součastí TBP aelspoň v době nákupu BP 69 ...

pokud máš k tomuto skinu informační souborek o jeho původu, tak se předpokládám dopídíš, z kterého modelu byl tento skin vytvořen.Pak si jednoduše ten daný model stáhni a zkopíruj jeho .s soubor a přejmenuj ho na ten co potřebuješ. Pak ho pomocí prográmku FFedit převedeš do textové podoby a přepíšeš v něm názvy textur tak, aby odpovídaly tvému skinu. Textury jsou soubory s příponou .ace. Pak ten .s soubor znovu zkonvertuješ do binární podoby opět pomocí FFeditu a máš hotovo. Podrobnější návod na FFedit bude určitě ve vláknu FAQ. Možná by to šlo udělat z jakéhokoliv jiného modelu 240ky, ale nejsem si jistý, jestli nebylo víc verzí modelů.

Zdravim. hladam subor vyprLL.s na ktory sa odkazuje vypravciLL.eng v zlozke cd_servis. neporadite kde sa da najst. nejako sa mi nepodarilo dopatrat odkial/koho je ten subor. dakujem za info.

Je součástí balíčku posunovače a výpravčího od Vrbama, pokud máš vypravciLL.eng, musíš mít i vyprLL.s ... jinak balíček najdeš na http://vrbam.wz.cz/msts-objekty/index.php

Back
Nahoře