Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:Ahoj! Koukal sem bobe žes vydal novej manipulák. Chtěl bych se tě zeptat proč je to s bertou, když berty v Brně nejsou. Stačí vzít 750 333 z mýho webu.
Jé, tak to si nemohu nerýpnout!Zbyněk Šemora napsal:.....Odbočka Skály. Platí pro Tebe tohle oddílové návěstidlo nebo neplatí ?
....
Zbyňku, jak je to dlouho, co jsem tě na totéž upozorňoval? Rok, dva? Jenže mě se nevěří.Zbyněk Šemora napsal:Omlouvám se, že při volbě instalaci trati bez aktivit se nainstalují i všechny trasy těchto aktivit. Jedná se o mou chybu. Ale nenapadlo mne, že někoho napadne instalace bez aktivit. Vždyť to je první, na co se každý ptá. "Jsou tam i aktivity ? "![]()
Pro mě je čest mít tak pěkné aktivity u sebeBob napsal:Tímto bych ještě jednou chtěl poděkovat Kankovi za zveřejnění na jeho webu Web Kank a protože nejsem dost aktivní na to, abych dělal vlastní web, rád bych i v budoucnu zveřejňoval u něj.
Chybu jsem Ti potvrdil, ale Nebulus má asi starou instalačku jako Ty, protože jak se dívám do adresáře, tak v Paths instalace trati jsou jen vstupní body, žádné aktivity. Takže v prosinci loňského roku jsem na Michalovo upozornění tohle opravil.Michal napsal:....
Zbyňku, jak je to dlouho, co jsem tě na totéž upozorňoval? Rok, dva? Jenže mě se nevěří.
....