ČD vůz Wlabmz.

dem napsal:
Čudujem sa tomu len tak trochu. Ono ten Wlabmz budem musieť odchytiť na metropole. Inak to nevidím. Na to si budem musieť trošku privstať cez pracovné voľno. Len nie je to košer, lebo to u nás stojí 5 minút. A to mi nestačí na jednu bočnicu. Takže by bolo ideálne niekde v domácom prostredí na nejakom odstavnom.
No já jsem ho chtěl včera vyfotit V Budapešti v domění, že je to asi jediný způsob kdy ho chytnout při světle, ale omyl, přistavili ho až v 19:30, takže na metropol můžeš zapomenout.

Metropol ma dva pári ako aj iné vlaky. Jeden ide dole, druhý hore. Bydlisko mám Štúrovo. Tak si pozri cesťák a potom mi povedz či môžem zabudnúť. :)
Aj keď v tomto prípade je to jedna súprava.

Naposled editoval moderátor:
V tom případě jako bych nic nepsal, je pravda že jsem o 477 přemejšlel , ale byl jsem línej se podívat bo u nás projíždí v 1:22.
Ps: ani ve snu mě nenapadlo, že odtamad někdo je :P
Jinak jel Olmík.

Éééjj tak se mi to nepovedlo, časová tíseň, dnes Bondovský WLABmee 007. Příští téden je výluka tiež, tak se pokusím.

poison napsal:
Éééjj tak se mi to nepovedlo, časová tíseň, dnes Bondovský WLABmee 007. Příští téden je výluka tiež, tak se pokusím.
Tak jsem dnes vybaven foťákem chtěl nafotit WLABmee odstavené v ČB od R 206, jenže souprava odstavená bez tohoto vozu. V ŘAZENÍ jsem zjistil, že toto lůžko v relaci Žáhřeb - Praha dojezdilo s 13.zářím. Bohužel :roll:

Dem: Já nikdy nic na textury nefotil, tak proto se zeptám. Jak to má vypadat ta fotka? Obě strany a čela pokud možno "profilové" fotky? Já bych se pokusil, jsem z Prahy, tak to je asi nejjednodušší.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli tam je více informací, kdy je WLABmz ke stažení. Díky předem.

Hello. I would like to ask if there is more information when there is the WLABmz for download. Thanks in advance.

Bahnfan napsal:
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli tam je více informací, kdy je WLABmz ke stažení. Díky předem.

Hello. I would like to ask if there is more information when there is the WLABmz for download. Thanks in advance.

Sorry, no news, WLABmz has not existed yet.

Ahoj,Když by mi někdo sehnal povolení na ONJ tak Wlabmz není problém nafotit i přes den.Bo 3 vozy jezdí na canopusu a phoenixu.Což je celkem 6 vozů.A ty přes den stojí u JLV na ONJ.WLABmee 007 stojí aktuálně v MOVU,dělalo se na něm něco na zkušebně bylo odstavený.V pátek 13.7. stálo venku už.V movu se moc fotit nemůže.Bo je za to jinak letenka ven.Ale když by mi někdo sehnal povolení na ONJ tak WLABmz826 nafotím rád.Z plzně do prahy to jezdí furt.Tak není problém,tam zajed.Na co čekat na metropol.Co se týká toho placeného z Pro Train Extra a ten německý WLABmz,tak jsem se ho skusil přeskinovat.Výsledek je na mém FB https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/323915_3896811052000_1143507971_o.jpg .Lukáš

To KimiR:
Lukáši snaha se cení, je vidět, že by to chtělo kvalitní fotky. Jen mě trefila do očí absence levých dveří, když jsou dveře na obou stranách vozové skříně. Ale to je čistě jenom detail.

Wlabmz stejně jako Wlabmee mají dveře jen na jedné staně.akorát se wlbmz od wlabmee liší jak komfotem tak ozdílem výšky,bo wlabmee je skřín Bmee a wlabmz je vyšší než klasické třeba Bee240.Ale jak jsem psal výše,když by někdo sehnal povolení na ONJ tak WLABmz826 by nebyl problém nafotit.Lukáš

staně.akorát se wlbmz od wlabmee liší jak komfotem tak ozdílem výšky,bo wlabmee je skřín

Toto si po sebe prečítal?

dem napsal:
staně.akorát se wlbmz od wlabmee liší jak komfotem tak ozdílem výšky,bo wlabmee je skřín

Toto si po sebe prečítal?

Dem co na tom nechápeš,Wlabmee má komfort 1 a 2.třídy.Kdežto Wlabmz má jen 2.třídu.Wlabmz má 36 lůžek kdežto Wlabmee jen 30.Ve Wlabmz to je takto uspořádané http://www.drehscheibe-foren.de/foren/file.php?30,file=28854 .Kdežto Wlabmee je uspořádané takto http://www.parostroj.net/katalog/ov/images/vykresy/WLABmee_2001.gif .

Chybička se vloudila správnej odkaz na uspořádání Wlabmz je tu http://www.drehscheibe-foren.de/foren/read.php?30,5157388

KimiR napsal:
Dem co na tom nechápeš,

To myslíš túto otázku vážne???

dem napsal:

Okrem tých hatlanín prosím vysvetli ako je Wlabmee skříň a prečo Wlabmz sříň nie je ???

Back
Nahoře