ČD vůz Wlabmz.

To je to nepořádné psaní a poslední ránu tomu dal dem neúplným vytržením citace. Pak jsou z toho nejasnosti. KimiR chtěl říci, že WLABmz se od WLABmee liší jak komfortem tak rozdílem výšky, protože WLABmee má výšku stejnou jako skříň vozu Bmee, zatímco WLABmz má skříň vyšší.

Ano na margo tej skrine som citoval seba kde som vynechal jeho povodne znenie a tak sa ospravedlňujem za vytrhnutie s kontextu. Honzo máš pravdu.....

Ale to písmo za tým si stojím, že to je hatlanina prvého stupňa.

Nejlepší je oba boky tak na dvě-tři části, čela a pak detaily čel (vinkly, partie okolo nárazníků atd.), krabice vespod z obou stran, podvozky a střechu z větší vzdálenosti než boky, ať je vidět co nejvýš, vše musí být focené kolmo, bez slunka a pokud to jde, tak bez odlesků.

Vzor jak fotit vůz je tady: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/fotografie_vozidel/Foto_CD_Bee_513.rar

Autorem fotek je David Hájek, tak se snad na mě nebude zlobit

Mohl bych poprosit o fotky podvozku od vozu Wlabmz? Spíše než o fotky na textury mi jde o fotky na tvorbu podvozku, takže pokud by to šlo, tak bych prosil nafotit podvozek ze všech možných úhlů, čím víc fotek, tím lépe. Děkuji

Mortega napsal:
Kdyby ste chtěli, tak můžu Wlabmz nafotit na onj, jen mi řekněte, jak ty fotky chcete...

Tak sem netušil, jak těžké to je nafotit jeden vagon! :D sice během dne je jich tam víc, ale jeden byl na dílně, druhej stál na zarážedle zapláclej jinejma vagonama a dalčí jezděj na němcích, takže taky zazděný, a do toho ještě pořád svítilo slunéčko... Takže i kdyby se mi ve chvilce stínu podařilo nafotit boky, tak čelo je nemožné zachytit bez zarážedla... :( No snad příští tejden to bude lepčí...

Keby som mal Wlabmz nafotený tak ho už dávno máte.... Ale asi rok dozadu čo som sa snažil nejaké fotky získať a nikto nič.....

Mortega držím palce, nastav foťák na nejlepší rozlišení a pofoť jich klidně víc, než spadnou do kýblu s Najbrtem.

jagg napsal:
Mortega držím palce, nastav foťák na nejlepší rozlišení a ...

Zdravím,
no,kdyby to tak bylo jen o tom rozlišení :rolleyes: ...
dle oblačnosti /za slunce je focení víceméně zbytečné - mnoho práce pro tvůrce textur/ nastavit clonu v manuálním režimu na min.6,3,čas závěrky na 100-160,vzdálenost od vozu 10-15 m /dle objektivu - kvůli omezení vertikálního zkreslení obrazu v případě teleobjektivu ideální rozsah ohnisek 18-50 mm a u pevných ohnisek 50 mm/,použití výstražné vesty,nahlášení se u výpravčího či vedoucího posunu a pak si už jen dávat pořádného majzla na kolem projíždějící vozidla apod.
Co se týče fotografování vozidel na textury pomocí fotoaparátu v mobilním telefonu,nemám o tom /o kvalitatovních možnostech takových přístrojů/ přehled. Co jsme se ale dčetl,nebude to žádná sláva.

Tak ať se daří. ;)

David

Hello,

I would like to ask again whether the CD_WLABmz comes soon. Will he ever built? Thanks in advance.

Greetings

Někdo chtěl fotky.Koukám oni asi jsou http://matespavel.rajce.idnes.cz/Wlabmz7291010/ .Myslím si že Mates jich bude mít na Wlabmz více.

AKo informácia je to dobré. Stiahol som si to v tých menších náhľadoch. ALe na textúru nepoužitelné.....

Hello,

please excuse. I can only translate with Google Translate Czech.
Is the WLABmz already in the works? Thanks for your help.

best greetings

Hello,

thanks for your answer. Textures or technical details are needed?
Textures, the user has called KimiR. Specifications can I possibly organize.

Best greetings

Ok. I'll see if I can get good textures.
Profit you because even self-made photos a thing? I often ride with the WLABmz and may need to make themselves even photos.

These photos are not mine,user does not have those photos more photos. (Fotky nejsou moje,uživatel těch fotek nemá více fotek)

Help you continue that?
http://www.kolejovavozidla.cz/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=388

Back
Nahoře