ČD vůz Wlabmz.

Už to prestanme s nimi riešiť. Kvalitné fotky si predstavujem uplne inak.....

Dovolím si oživit téma. Je něco nového s WLABmz? Fotil už někdo, jak se tu pár lidí před časem nabízelo?

Teď čistě teoreticky - jsem z Prahy a nemám problém v noci počkat a pofotit WLABmz na Wilsonu. Na ONJ bohužel přístup nemám.
Kdyby se podařily v poměrně slušném světle které tam je, a s dobrým foťákem ostré fotky v počtu a kvalitě podle návodu zde, bylo by z nich možné ten kočár stvořit? Nevadilo by že není focený za denního světla?
Jestli ne, tak tam dojdu a vyfotím ho. Stačí říct. Anebo mě poslat někam a vykašlu se na to. :D

V noci? Zabudni.....S toho nikdy nič normálne nebude......A ostatné foto čo boli slúbené, tak to boli len plané sľuby ako vždy.....Skutek utek...Teraz keby už aj foto boli, tak ja už o ten voz záujem nemám.......

ML636 napsal:
Dovolím si oživit téma. Je něco nového s WLABmz? Fotil už někdo, jak se tu pár lidí před časem nabízelo?

Teď čistě teoreticky - jsem z Prahy a nemám problém v noci počkat a pofotit WLABmz na Wilsonu.

A co to Brno-Židenice??
Už máš alespoň fotky???
Mirek

Miky: Bohužel nemám, já se tam totiž nedostal.:roll: Některý víkend v srpnu se tam ale určitě vyskytnu, tak na to focení vlítnu! Počítám s tím na 100%!

WLabmz mám nafocené hned 2x,ale né kvalitně pač Phoenix jezdí na poslední kolej a jít na druhou stranu se mi moc nechce,protože tam jezdí "vyšetřovat" soudruzi z PČR ;)

Janis: Máš ty fotky v nějakém souboru? Pokud máš zájem, zkus je prosím hodit někam, odkud by se daly stáhnout a např. já bych se mohl pro inspiraci mrknout jak to fotit, případně jak naopak nefotit, co na těch fotkách udělat líp.
Modeláři by k tomu event. taky mohli říct svoje a moje nabídka na pokus o vytvoření lepších fotek platí. (Pokud by byl zájem ten kočár vytvořit a bude stát někde příhodně k focení. Po ONJ se oficiálně pohybovat nemůžu.)

Ono to je presne opačne :) Ak bude kvalitne nafotený, tak potom možno o ne nejaký modelár bude mať záujem....Ale ako to poznám, tak kým sa to niekomu podarí normálne nafotiť tak to nejakého modelára prestane baviť a nafotí si to sám a aj to dovtedy vymodeluje....

To já mám taky nafocené 3x WLABmz z Hlavasu v Praze.2x na phoenixu a 1x na Canopusu.Pokaždý každej jinej bok,jen teda foceno v létě takže sluníčko.Kdyby někdo měl zájem tak ty fotky jsou tu http://uloz.to/xcB9cEPv/cd-wlabmz826-fotky-zip

Back
Nahoře