ČD vůz Wlabmz.

ondra135

Cestující
Chci se zeptat zda někdo z vás neví kde se dá sehnat vůz ČD Wlabmz. Jestli ho někdo máte pošlete mi ho prosím na můj email děkuji.

Hello. I want to ask me if there is something new from the CD are WLABmz. Is this in progress?
And the WLAB 221 too?
There is now because all the rolling stock for MSTS. Unfortunately, the WLABmz not the CD.
Thank you for your help

Dobrý den. Chci se zeptat jestli tam je něco nového z CD jsou WLABmz. Je to v pokrok?
A WLAB 221 příliš?
Tam je nyní, protože všechny kolejová vozidla pro MSTS. Bohužel, ne WLABmz CD.
Děkuju za pomoc.

Hello. I want to ask me if there is something new from the CD are WLABmz. Is this in progress?
And the WLAB 221 too?
There is now because all the rolling stock for MSTS. Unfortunately, the WLABmz not the CD.
Thank you for your help

Dobrý den. Chci se zeptat jestli tam je něco nového z CD jsou WLABmz. Je to v pokrok?
A WLAB 221 příliš?
Tam je nyní, protože všechny kolejová vozidla pro MSTS. Bohužel, ne WLABmz CD.
Děkuju za pomoc.

Unfortunately, anybody makes model of carriage ČD Wlambz. This carriage os needed for currently night trains, but nobody wants to make it.

Já bych něco věděl, znáte ProTrain? Třeba v ProTrainu Extra 9 (co mám já) je DB Night pack, kde je Bpm 8xx.x, WRmz 131.0, DWLBm 170.3 a WLABmz 173.1. Právě to WLABmz 173.1 je náš WLABmz v Německém provedení. Takže stačí jen povolení, a přetexturovat....jen škoda, že ten pack je placený...:(

špekulujete nesprávnym smerom. Dodajte mi naozaj dobrú dokumentáciu a Wlabmz môžte mať originál. Okrem toho by som potreboval fotky na Wlabmee a aj tem by bol zanedlho hotový s Armpee.

No nádhera. Doteraz sa tu riešili neadekvátne varianty a keď sa človek ozve, že to vymodeluje len potrebuje fotky tak nastane hrobové ticho.......Fakt čo sa tomu ešte čudujem....

Dem....je slušností počkat tak 24 až 48 hodin na to, až si to přečtou i ostatní a ne si to představovat, že to bude stylem hup na krávu a je tele.....vzhledem k tomu, kolik příspěvků prošlo za dobu od vznesení Tvého požadavku tady zase až tak moc lidí nebylo.
Jen tak mimochodem - slovíčko prosím nebo alespoň děkuji neznáš?

Naposled editoval moderátor:
Na blbosti netreba čakať ani 10 minut. To je diskusia ako mraky. No nevadí. Mám ja ešte toho dosť rozrobeného. Mňa to nepáli.

A inak Martens neviem ako v češtine, ale aspoň v slovenčine je to tak, že keď dávaš návrh tak neprosíš. Ja som dal návrh ktorý vyplýval s diskusie. AK by som chcel poprosiť o fotky, tak to spravím vo vlákne hľadáš , hľadám, hľadáme....., alebo tu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/586
Môžeš si zistiť od tých , ktorý mi čokoľvek poslali či som poďakoval , alebo nie. Ja sa s takými to kravinami a dokazovaniami nemám čas zaoberať.

Ale už si pomaly zvykám na to, že ty spravíš z komára helikoptéru a rypneš aj tam kde nie je do čoho.

Milan, beru zpět - v kontextu s tou diskusí máš pravdu, ale rozčiluješ se zcela zbytečně nad tím, že na Tvou nabídku nikdo nereagoval - jestli sis všimnul, tak frekvence návštěv v tomto vlákně je opravdu jak noty na buben a bylo zcela pošetilé si tady po necelých 24 hodinách bez odpovědi otvírat takovým způsobem ústa (něco jiného by bylo někde, kde je provoz poněkud hustější).

Mimochodem - co si představuješ pod naozaj dobrou dokumentáciou?

Bohužel se omlouvám, ale jsem z Hranic, a u nás WLABmz nejezdí. A sám do Prahy nemůžu. Jinak, je to pay, takže nevím, zda by to šlo.[/align]

Ad Martens: Kvalitné foto.
ad Vantju: Ja som nehovoril o reskine na Pay model, ale o celkom novom modely.

dem: Neviem čo je na to divné že sa nikto neozval, keď som potreboval pomôcť vyladiť svetlá a spriahadlá na DH30, tak sa ozvalo 0 ( slovom nula ) dobrovoľníkov...

Michale, a zkoušli jste to i na slovenském foru, které je zaměřeno na zcela jinou skupinu lidí, jak bylo prezentováno? A pokud ano, tak s jakým výsledkem?

Čudujem sa tomu len tak trochu. Ono ten Wlabmz budem musieť odchytiť na metropole. Inak to nevidím. Na to si budem musieť trošku privstať cez pracovné voľno. Len nie je to košer, lebo to u nás stojí 5 minút. A to mi nestačí na jednu bočnicu. Takže by bolo ideálne niekde v domácom prostredí na nejakom odstavnom.

dem napsal:
...Okrem toho by som potreboval fotky na Wlabmee a aj tem by bol zanedlho hotový s Armpee.
WLABmee ČD postává při výluce na 220tce celý den v soupravě na Českobudějovickém nádraží. Jen se tam vypravit a nafotit to. K tomu ve šturcu WLAB s námi po Evropě.

Jedná se ale o WLABmee823.

Wlabmee:
http://www.vlaky.net/upload/galeria/000233/005609.jpg
Wlabmz:
http://www.reisezugwagen.eu/wp-content/uploads/WLABmz_Lednice1.JPG

Tieto by som potreboval. Komu sa to podarí nafotiť mi bude robiť pri nich testera ešte pred vydaním.

Martens napsal:
Michale, a zkoušli jste to i na slovenském foru, které je zaměřeno na zcela jinou skupinu lidí, jak bylo prezentováno? A pokud ano, tak s jakým výsledkem?

Martine, to som ani neskúšal, aj keď jedného člena som už určil ako dobrovoľníka:D, nakoniec som poprosil niekoho, kto sa tomu rozumie a pritom sa verejne moc neprezentuje.

Back
Nahoře