Aktivity 350.009

To mě mrzí, mně ani testerovi se to nestalo. Zkuste najíždět na soupravu rychleji, naskakuje tam servis, může to být tím, že ho naberete?

To je dost mozny, ja byl celkem pomalej, protoze jsem jel pomalu k reverznim bodum, neb jsou docela blbe umisteny, nenapadlo me jet az k prakticky namezniku...;)

Tiež mám pripomienky k umiestneniu reverzných bodov. Pri posune som sa riadil predpisom, čiže som išiel 40 km/h, len ja sa s MSTS viac hrám, takže si robím aj stláčanie súpravy pred odvesením :) Preto som to asi nestihol.

Poison: proste jen zabrzis soupravu, masinu odbrzdis ol2, smer zpet a hodis tam trochu vykonu (aby souprava mirne cukla zpet) - niceho se nedosahne, proste jde jen o hrani si :D

No vím jak to probíhá v reálu, ale jak v msts odbrzdíš mašinu? Že by nová vylepšená verze BIN?

Ty houpeš viď, víš že to nemám teď kde vyzkoušet viď, nééé, to jsem takovej začátečník? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Lukas Matura no a ešte treba upraviť v engu tento zápis:

DoesBrakeCutPower ( 0 )

Mám z toho dobrý pocit, keď si natlačím súpravu (je to predsa simulátor, aj keď o ničom, ale je :) )
Len, keď sú blbo nastavené spriahla tak musím robiť opak :D

Naposled editoval moderátor:
erikmir to vysvětlil vědecky, pohrabu se v engu abych mohl pritláčať a s tím engem udělám aktivitu. Pánové vy jste dobrodruzi, ale to už je OT. Sorry

Jo ty reverzní body mě taky štvou :( jen nevím, jak udělat, aby ty reverzní body mohli být blíž k vexli, když začínám na mašině spojenou s vozama... kdybych začínal na samotné mašině, tak by to šlo...

Pokud začínáš s vozy, musí se ti mezi výhybku a rb vejít celá souprava. Já to dělám tak, že soupravu vložím jako loose consist na kolej a podle toho dám rb, pak lc smažu.

poison: To odvětrání válců na mašině je základní funkce MSTS už od samého počátku. ;)

Ale pokud jedu na zhlavi jen s masinou, tak staci, rezervni bod mit tak, aby se mezi nej a vyhybku vesla jen tam masina ne?

Celá souprava. Jinak ti to v AE nebude chodit - pokud se souprava nevleze mezi vexl a RB tak zastaví a pak pokračuje stejným směrem a pokud ti do proti jede vlak, tak neprojede vjezdové návěstidlo - aspoň tak mi to dělalo.

Back
Nahoře