Aktivity 350.009

no to ale nic nemeni na tom, ze musis najet na soupravu co nejdriv... myslim ze ve 4.26 je hlaska ze muzes najizdet a 4.26.45 nebo tak nejak (nejsem u pc tak nevim presne) naskakuje servis mezi odjezdem (nikoliv cestakem) a prvnim vexlem, takze do te doby se musis schovat mezi cestak a odjezd. Ja to pri 40km/h u posunu stiham. Zkusim to zitra projet jestli sem neco pri zaverecnem ukladani omylem neudelal, ale pochybuji.

Michal napsal:
poison: To odvětrání válců na mašině je základní funkce MSTS už od samého počátku. ;)

Tak to jsem opravdu těžká lama, tohle je pro mne novinka, člověk se pořád učí.

lukas matura napsal:
Erikmir: Ceho tim dosahnu? Nikde jsem si to tak neupravil :D

Keď to neupravíš, tak ti po zabrzdení vlakovej brzdy nepôjde mašina do výkonu. Ale ty asi odbrzdíš aj mašinu takže preto ti to funguje, ja som do tvojho príspevku o takejto možnosti odbrzdenia loko nevedel. Ale na niektorých mašinách je tá brzda taká slabá, že samotnú mašinu ani odbrzďovať nemusíš, natlačíš to aj cez brzdu.
Sorry za OT

Tom Kanka napsal:
... Všichni si tu hrajem.

Niekto (sa) hraje na husle, niekto na nervy, niekto na basu, niekto na gitaru, niekto na chytráka všemúdreho ... :D

Tak jsem aktivitu znova vyzkoušel a bez problémů jsem odjel z Březové. Při najíždění na soupravu se musíte do 4.26.48 schovat za odjezdové návěstidlo - v ten čas naskakuje servis který drží stůj.

Vyzkouším, ale posledně jsem se určitě neflákal. Chtěl jsem si totiž stihnout uvařit to kafe, o kterém se zmiňuješ :)

Ja som to na druhý pokus zvládol, ale radšej som už ignoroval hlášky o posune a točil som to hneď po zmene stanoviska.
Ale inak musím pochváliť, až na tie reverzné body bola aktivita v pohode, nechýbali menšie mimoriadnosti a hlavne posuny, ktoré mám v aktivitách rád.

TS 326 jsem projel, musím velmi pochválit. Posuny jsem projel v pohodě, v ČT jsem byl asi o minutu dýl, takže mi vyskočily časové hlášky trochu dřív, což jsem si přebral jako své mínus.
Možná bych se těchto hlasových hlášek příště vyvaroval, přece jen každý jede jinak, ale jinak fakt dobrá věc. ( Je tam plno věcí ze skutečného provozu.)
Takže palec nahoru.

Kde ta aktivita TS 326 je ke stažení,já ji u Poisona na webu nemůžu najít,možná že se špatně dívám! :-)

bastard napsal:
Kde ta aktivita TS 326 je ke stažení,já ji u Poisona na webu nemůžu najít,možná že se špatně dívám! :-)

Ahoj,
tady ji máš: http://tkanlokopage.webnode.cz/bratislava-praha/aktivity-kuba-smarda/a2013/ts-326/
Pouze u Poisona na webu není aktivitář pod přezdívkou 350.009, ale jako Kuba Šmarda :)

Lukáš

Back
Nahoře