Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
KimiR napsal:Ahoj všem,chci se zeptat.Neví někdo jak vypadají německé či rakouské skloníky.Předem díky za odpovědi.Lukáš
mikulda napsal:KimiR napsal:Ahoj všem,chci se zeptat.Neví někdo jak vypadají německé či rakouské skloníky.Předem díky za odpovědi.Lukáš
V Německu žádné skloníky nejsou. V Rakousku nevím.
Němci to prostě neřeší a jezdí bez skloníků. Kde trať stoupá a kde klesá, si člověk zapamatuje při seznání, a jestli tam je 6 nebo 8 promile, je při dnešních výkonech lokomotiv celkem jedno. Důležité je rozhodné stoupání a normativ hmotnosti a to je zase starost dispečera.KimiR napsal:Tak to by mě zajímalo,jak pak to němci řeší,u nás jsou skloníky i na koridoru,sice se zaokrouhlujou ale skloníky jsou.Mě se jedná o to že tvřím jednu trať kde se dostávám z ČR do Německa,na videu jsou poslední skloníky na území čr a v německu už nic,tak jak poznám jak se trať line,jestli stoupá nebo klesá.Lukáš
mikulda napsal:Němci to prostě neřeší a jezdí bez skloníků. Kde trať stoupá a kde klesá, si člověk zapamatuje při seznání, a jestli tam je 6 nebo 8 promile, je při dnešních výkonech lokomotiv celkem jedno. Důležité je rozhodné stoupání a normativ hmotnosti a to je zase starost dispečera.KimiR napsal:Tak to by mě zajímalo,jak pak to němci řeší,u nás jsou skloníky i na koridoru,sice se zaokrouhlujou ale skloníky jsou.Mě se jedná o to že tvřím jednu trať kde se dostávám z ČR do Německa,na videu jsou poslední skloníky na území čr a v německu už nic,tak jak poznám jak se trať line,jestli stoupá nebo klesá.Lukáš
Čouda napsal:No jestli stavíš trati podle skloníků u trati, tak věřím tomu, že odchylka od reálu bude pěkně veliká. Pakliže ne, ignoruj tento příspěvek...