Trať Ostrava - Hranice na Moravě

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Howky
  • Datum začátku Datum začátku
Zbyněk Šemora napsal:
lukas matura napsal:
...
A ještě jeden dotaz. Je trať stavěna na kolejivu BP nebo ne?
Každá trať, která má svůj Global nemůže být kompatibilní s žádnou jinou tratí. V tomto případě je v Global dopsáno trolejové vedení.
S BP tedy nemůže být kompatibilní ani náhodou, protože tam na nějaké dopisování čehokoli už není místo. Jinak jestli na tuto trať půjde doplnit Uniglobal, to už je otázka pro někoho jiného.
Už jsme se v našem kolektivu dohodli,že další úpravy Uniglobalu již nebudou,je to cesta do pekla.Úprava Tsection.dat podle Tygyho obsahuje množství kolejiva a dalších věcí,které nejsou dosud úplně využité.Proto jsme si řekli,že to už necháme na autorech tratí,aby dodržovali stavění podle pravidel a nevnášeli do Tsection.dat svoje další úpravy.Ty jen způsobí to,že každá trať bude muset mít vlastní Global a na ničem dalším nepojede.To je pravý opak toho,proč jsme začali pracovat na Uniglobalu.To bychom měli zahodit více jak 1,5 roku práce několika lidí?

Tato trat se asi nema rada s trati 310 v jednom programu :/ jinak vypada dobre, akorat pribylo chybovych hlasek :-D

To 842.021-8: Umíš číst? Několik příspěvků se tu řeší, že trať má specifický Global, navíc, pokud jsem to pochopil, vycházející z GlobaluBP. Takže se nemůže mít ráda s tratí BP, natož s tratí 310, která má Global XT/UZK. A nemusíš mít dvě instalce MSTS, stačí dva 2x přílušná složka Globalu a 2x složka Routes. O tom, co a jak s tím, tu na fóru najdeš.
A když máš chybové hlášky, tak máš asi něco špatně, když ostatní je nemají. Takže to chce zapnout šedou kůru mozkovou a popřemýšlet, zda jsi nainstaloval vše co se má a tak, jak se to má, aby Ti hra fungovala bez chyb.

Tak jsem si dnes stáhnul tuto trať, abych se podíval, jak ji dokázali zpracovat jiní stavitelé a nestačil jsem se divit.
Musím uznat, že je opravdu perfektně zpracovaná, od reálných kilometrovníků co 200 metrů, přes trakční vedení až po okolní krajinu, nádhera.
Jestli to protáhnete do Prahy a do Košic, tak tu svojí trať asi zahodím a začnu jezdit po té Vaši:D
Dokonce tam máte i mého světlého favorita, který mi stojí před barákem a červeného formana, kterého jsem měl předtím:)

Jen si opravte jednu rychlostní značku, za Polankou směrem na Hranice má být 160/150, ne 160/140...
Jinak opravdu moc pěkné dílo, jen tak dál.
Martin

Stavitelxx napsal:
Dokonce tam máte i mého světlého favorita, který mi stojí před barákem a červeného formana, kterého jsem měl předtím:)

Světlý favorit i červený forman jsou k dispozici všem stavitelům tratí zde :) tudíž si je můžeš dát do trati i ty ;)

OndraJ napsal:
Stavitelxx napsal:

Světlý favorit i červený forman jsou k dispozici všem stavitelům tratí zde :) tudíž si je můžeš dát do trati i ty ;)

Paráda, díky, hned si ho postavím před barák:)

A model kola by nebyl ? Když já auto nemám. Takový Author Egoist někde v MSTS opřít..... Ale to by bylo nereálné. To by šlo maximálně v Hohenau. Vlastně i tam to mají Češi blízko a ukradli by ho také. :D. Šanci na přežití by měla snad jen legendární Ukrajina.
...
Ještě k tomu UNI Global. Tato trať s TV už existovala hodně dávno. A jestli osazování takových trolejí je slušný vynález, proč to do českého UNI nezapracovat. Ale jestli je tady vše jinak a nejde to, tak příspěvek berze jako bezpředmětný.

Zdravím
Pokročila zatím za tu dobu nějak výstavba traťi? Třeba jestli už jsou hotové Hranice apod.
Dík za odpověď

Novinka k trati
Předpokládá se vydání verze 1.5 a trať bude rozšířena o úsek Suchdol - budišov + překvapení přibližně ke konci prázdnin.

Tak já to shrnu , je to tak jak říkáte řada 471 = Ešus, screeny pořídil MEX, je to starý cab na tuto řadu , pozdější upravy provedl Michal

Jak to ještě někdo může nepoznat ? To tedy zírám. Snad jen nováček, který otevřel MSTS první dem :D Ta kabina se totiž datuje do počátků MSTS, do dob, kdy ještě modeloval a zvukům se věnoval Dejv.
A jako náhrada je ještě použita na 380. Ale opravdu jen jako provizorium na hodně let :D

Ahoj, poněvač moc s elektrikama nejezdím, tak se i já zeptám jako úplný nováček:eek:, ona je na 471+071+971 jiná kabina než tato? Já znám jen tudle od Dejva a byla i v TBP, nebo už je tam jiná?
Dan.

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Ahoj, poněvač moc s elektrikama nejezdím, tak se i já zeptám jako úplný nováček:eek:, ona je na 471+071+971 jiná kabina než tato? Já znám jen tudle od Dejva a byla i v TBP, nebo už je tam jiná?
Dan.

Michal Tuček ji upravil
http://msts.web2001.cz/kabiny.htm
:D

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Snad jen nováček, který otevřel MSTS první dem :D

V istých veciach okolo MSTS som nováčik, ale nevadí mi to. Ono nie som zberateľ a môj trainset sa počíta na max. 30 vozidiel. Tak som ešte nemal tú česť k tejto kabíne.

Back
Nahoře