RailJet

Zatiaľ nie. Ale asi bude :) Jedine čo zatiaľ je je Taurus od Zsolteeho vo farbách RaiJet

dem:No ma uz vic verzi Taurusu v barvach RailJetu,jen jeste sehnat tu soupravu.Jinak jsem ted stahl retroHuga

dem napsal:
Zatiaľ nie. Ale asi bude :) Jedine čo zatiaľ je je Taurus od Zsolteeho vo farbách RaiJet
Bohužel mapování modelu nepočítalo s verzí pro RailJet, jedna bočnice je OK, ale druhá se tuším že zdrcadlí.

Mno brani me to,ze jsem jen obycejny uzivatel MSTS a k vam modelarum vzhlizim jako k umelcum

vlakfoto napsal:
Mno brani me to,ze jsem jen obycejny uzivatel MSTS a k vam modelarum vzhlizim jako k umelcum

Vzhlížet ke hvězdám nemusíš. Nic ti nebrání se se aktivně zapojit. Stačí pc, nějaký grafický program na úpravu fotek a obrázků, 3ds max, čas a chuť. Když bude chuť a snaha se učit, určitě ti někdo poradí s dětskými nemocemi u prvních exportů do simu.

Vrbam napsal:
vlakfoto napsal:

Vzhlížet ke hvězdám nemusíš. Nic ti nebrání se se aktivně zapojit. Stačí pc, nějaký grafický program na úpravu fotek a obrázků, 3ds max, čas a chuť. Když bude chuť a snaha se učit, určitě ti někdo poradí s dětskými nemocemi u prvních exportů do simu.

mno ten cas moc neni.Navic muj notebook neni moc staveny na praci s grafickymi programy,takze muzu byt jen uzivatel,ktery si rad prevede svou praci do simulatoru

vlakfoto napsal:
mno ten cas moc neni.Navic muj notebook neni moc staveny na praci s grafickymi programy,takze muzu byt jen uzivatel,ktery si rad prevede svou praci do simulatoru
A myslíš, že modelári, skinári, stavitelia, ladiči a iní sú časoví milionári ?
Na notebook sa nevyhováraj, to si mohol použiť inteligentnejšiu výhovorku.

Mohl by uživatel "vlakfoto" hodit do placu odkaz na toho Huga v retro nátěru?
A ještě bych se chtěl optat, jak dlouho trvá aktivování účtu na stránkách zsolteeho??

Naposled editoval moderátor:
Necakaj na email aktivacni a radsej to s casu na cas skusaj. Ja som tiez ziadny nedostal,.

Ano. Textúry to má ako prvý textúrovaný model 350 001 od Starého z roku 199x.

Vše funguje, jenom je opravdu se potřeba registrovat ..... jo a pokud by to řvalo při zadání linku http://www.mstsrepaints.atw.hu/ , tak zkus http://www.mstsrepaints.atw.hu/index.php a pak se registrovat.....odkaz na to eso je funkční, neb jsem jej právě stáhnul.

Back
Nahoře