Úprava ms modelu.

ondra135

Cestující
Chci se zepat jestli nějaký program, abych mohl vytvořit z funkční lokomotivy třeba 163.001 i variantu ms. To zamená verzi mimo službu nevíte o něčem prosím.:)

ondra135 napsal:
Chci se zepat jestli nějaký program, abych mohl vytvořit z funkční lokomotivy třeba 163.001 i variantu ms. To zamená verzi mimo službu nevíte o něčem prosím.:)

Notepad.

ondra135 napsal:
Route Riter

Chci se zeptat co dělám špatně. Když otevřu program route riter v češtině tak dám tak dám kolonku aktivity/depozit a tam dám vytvořit lokomotivu mimo službu. Když se mi vytvoří složka wag s lokomotivou, kterou jsem si předělal na verzi ms, dám spustit conbulder, ale bohužel v seznamu vozidel není nikde prohledal jsem vše. Pomozte prosím.

ondra135 napsal:
Chci se zeptat co dělám špatně. Když otevřu program route riter v češtině tak dám tak dám kolonku aktivity/depozit a tam dám vytvořit lokomotivu mimo službu. Když se mi vytvoří složka wag s lokomotivou, kterou jsem si předělal na verzi ms, dám spustit conbulder, ale bohužel v seznamu vozidel není nikde prohledal jsem vše. Pomozte prosím.
A díval ses i do vagónů??

Jak už psal matseb,musíš jít do wagů,nikoliv do engů.Route Riter přepíše eng na wag.Vyjímka je pouze u parních mašin,které zůstávají v eng,ale mají zvláštní označení,takže se dají snadno dohledat.Při vytváření mašiny mimo službu je dobré si poznamenat název wagu,pod kterým bude v příslušné složce přepsaný eng uložen.Teprve pak je možná editace názvu dle zvyklostí.

Back
Nahoře