Loko brzda Taurus

Ondra91

Začátečník
Čau, dal jsem si do jedné EC aktivity (BP) Tauruse 1216.226 a mám problém. V Jednu chvíli mi po překročení povolené rychlosti práskla záchranná brzda a od té doby nejde odbrzdit lokomotivní brzda... musím se rozjíždět skoro na 100% tahu, bez tahu brzdí, 160 sotva jede... přitom páka brzdy je v poloze jízdy.. zkoušel jsem vypnout a zapnout MSTS ale nepomohlo to.. máte nějakou radu jak to opravit, abych mohl dojet aktivitu? Třeba něco přepsat v ENG (když nebude fungovat nevadí.)

Díky Ondra

lokomotivní brzda nemá ale se strženou záchrankou co dělat. Pokud myslíš vlakovou, tak ta by měla jít bez problému odbrzdit, zmačkneš tl.bdělosti a můžeš jet....netuším, co by tam mělo být za problém. Odkud toho tauruse máš staženýho ?

Taurus je z TBP.. já jsem jí asi použil při tom brždění a po zastavení jsem omylem přešel na druhé stanoviště. Chyba mohla nastat někde tam...

no pokud zatáhneš lokobrzdu a přejdeš na druhé stanoviště, tak máš smůlu.Musíš jí nechat odbržděnou.Zabrzdi si vlakovou

To Ondra91: pokud jsem správně pochopil, máš pocit, že se Ti po zásahu nouzovky se Ti přepsal eng a loko se chová jinak - nejde odbrzdit. To je nesmysl, MSTS si zpětně do engu nic nezapisuje. Jedině přichází v úvahu, že se snažíž začít od uložené pozice hry po zásahu nouzovky. Pak doporučuji začít o pozici dřív a místo, kde došlo k zásahu nouzovky, projet znovu (a správně).

Čouda napsal:
A já doporučuju záchranou brzdu vyhodit.
To je o nastavení engu,diskutovalo se tady o tom více než dost.Pokud se pamatuji,nevadilo tak zapnutí záchranné brzdy jako to,že tam byla penalizace 90 sekund.Já ve svých nastaveních mám záchranku zapnutou bez penalizace,je to kvůli tomu,aby se jezdilo tak jak má a ne se štvát jako blázen.Jezdit se musí člověk naučit stejně jako u auta a na párách je to už vyšší odborná. :D

Pokiaľ je záchranná brzda nastavená tak ako real, ze ti na Mireli zaúčinkuje NZ3 až po prekročení rýchlosti o 7km/h a po zastavení vyrovnám a idem ďalej tak nech tam je. Pokiaľ to robí blbosti čo v reále nie je tak tak je to skôr na obtiaž.....

Back
Nahoře