Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Závada je jasná, Deterio udělal chybu v sd souboru u modelů přejezdníků. Místo 256 tam má být parametr 257. Našel to jeden uživatel.

odjíždím z Kolína směr Velký Osek od nástupiště, mám zelenou s indikátorem O - na vedlejší koleji vpravo u stejného nástupiště svítí stejná návěst! To asi není dobře, co? Může být chyba tím, že tam je nalinkován další vlak za vlakem hráče?

To je do Potštejna z obou stran. Je to stav před tím než se osazovala světelná návěstidla. Tak to je na videu a Deterio pak vymodeloval i otočený terč neplatného návěstidla.

Dobrý den. Těsně za Rajhradem směrem na Brno zasahují sloupy TV do kolejiště.

Ahoj Zbyňku,

projížděl jsem úsek mezi Liticemi nad Orlicí a Žamberkem, kde na 79km je předzvěst 40 km/h a na cca 80km rychlostník 40km/h před přejezdem, ale toto snížení rychlosti se nezobrazí v monitoru.

milo

V Brně při jízdě od Židenic do Králova Pole po levé koleji mi návěstidlo na odjezdu z Maloměřic (St. 3) předvěstí vjezdové návěstidlo do Králova Pole (v mém případě, když v Kr. Poli jedu bokem, tedy očekávej 40). Pět a půl kilometru zábrzdné vzdálenostu mi přijde víc, než dost, když ještě ke všemu před Kr. Polem pak je samostatná a opakovací předvěst :)

Tak račte vymodelovat skutečnou Červenku a já to nádraží Devínská Nová Ves rád vyměním. :D
Do té doby tam hold budou mít ŽSR své kanceláře. :D
Miky: Opraveno.

Teď jsem se díval na video z reálu a opravdu vlevo rychlostník není. Asi to bude i tím, že vlevo se zde pravidelně nejezdí, v pláncích stanic jsou ty koleje i tak označené. (Odjezdová kolej na odbočku Tunel, Vjezdová kolej z odbočky Tunel) A při výlukách zase fíra ví podle dodatku, kolik se kde má jezdit.
Jak na to zpětně koukám, zatím téměř každou připomínku nějak okecám :D

Dobrý deň. Našiel som niekoľko chýb na trati:

Zásadná chyba:

Po stiahnutí aktualizácie 86.00 - 02 mi nešli aktivity a tak som si stiahol opravenú verziu spolu s dvoma novými. Po nainštalovaní ale pri každom spustení menu vyhodia tieto štyri okná. Keď dám ano, tak môžem pokračovať v pohode, ale je to dosť otravné
bc8c4711c25dd8b2a58013c1f60c8db9.jpg

Potom tu mám niekoľko menej závažných chýb :D

1) V Horních Heršpicích si na vlaky chcú asi detailne posvietiť :)
819b5c2c5e496162ac891e8b67f3a35f.jpg

2) V Boráči sú koľaje trochu nakrivo
ecf0d2fbb1d75c734b3a8bc9f140bdaf.jpg
9f9aa8534e37ab70dee972cbd26e9d00.jpg

3) Opačný prípad ako u Červenky som našiel v Bratislave. Nápis na displeji je po česky
8b2ad917ff4fd5d8f5a289536a4fc66d.jpg

Naposled editoval moderátor:
První obrázek, to je čistě chyba mezi klávesnicí a židlí u uživatele, že si dle instrukcí nestáhl z autorských stránek další vozidla a kabiny.

Druhý obrázek je OK, opravím.
Ale ty mosty, s tím nic nenadělám, protože byly modelovány pro jinou trať, respektive stejnou, ale od autora těchto modelů, jen každý jsme měli jiné podklady.

Bratislava, dobrý postřeh, já si toho nevšiml :D, ale s tím také nic nenadělám. Já jsem rád za model. Bude to asi tím, že modelář je z Ústí nad Labem a v Bratislavě to už nikdo nenafotí, protože perony jsou modernizované.

Zbyněk Šemora napsal:
Ale ty mosty, s tím nic nenadělám, protože byly modelovány pro jinou trať, respektive stejnou, ale od autora těchto modelů, jen každý jsme měli jiné podklady.

Zbyňku, na tom moste vo vlastnostiach zaškrtni terénní objekt a keď ho dáš nižšie, tak nebude stále "presvitať" nad textúru kolajnice. Textúra bude na ňom a štrkové lôžko tam bude menej kričať. Ja som to tak robil na ŽSR130.

Před zastávkou Gbely-zastávka, ve směru od Kút chybí upozorňovadlo "vlak se blíží k zastávce". S tím panťákem jsem ji prohučel rychlostí skoro 50 km/h, protože když jsem si všiml peronu, tak už bylo pozdě...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře