Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Omlouvám se všem které můj příspěvek mohl způsobit pupínek. Opět mě to utvrdilo v tom, že si tu vždy bude někdo honit triko nad věcí kterou jsem ani nenapsal. Hold takové je dnešní doba.

Takže ještě jednou soráč všem jazykozpytcům, genderově nezařaditelným osobám, prostě všem na tomto fóru. Už sem psát nebudu, protože to nemá smysl..

Pa.

Zahlédl jsme divně zobrazený, ale funkční a sjízdný angličan na Smíchovském zhlaví v Zadní Třebáni... Zde je to také staré a bez zásahů, ale nikde jinde jsem to takto rozdrbané nenašel... angličan-Zadní_Třebáň.jpg

Díky moc za objev. Opraveno. To byla jenom další slupka od banánu, na které jsem při odmazávání trolejí uklouzl. To je v TSRE5 hned.

Tak teď se snad konečně trefím na správné vlákno... ;)
Hlásím dráty na staré vlečce ve směru Praha hl.n. - Libeň / Vysočany / Holešovice hned za vítkovským tunelem. Je to vlevo ve směru jízdy z hlavňáku. Snímek snad ani netřeba.

Tak jsem tam nakouknul a mnohem horší bylo motorové depo Praha Libeň, které má být bez drátů včetně koleje do Libně. Opraveno, tedy včetně té vlečky. Pak jsem ještě nějaké dráty zrušil v Hrabovce i na Masaryčce. Tohle asi bude nekonečná práce. Vždy někde vyleze nějaký kostlivec.

Zdravím,po dnešní aktualizaci mi chybí kus kolejí na trati 240 mezi Horními Heršpicemi až k napojení k odbočce na Brno dolní.

Tam se měnily koleje za dynamické a převáděly se na model s náspem. A to někdy kolem 15.3. Asi vynechaná aktualizace BP95.2 Protože v instalačce BP95.2 tento model Dynatrax-17497.s je.
Bez názvu.JPG

Tak mám stejný problém..... Chybí mi koleje ve stejném úseku. Nic jsem nevynechával.... V aktualizacích jedu postupně... Co tedy dělám špatně?

Doplněno ze záloh.... Ale je to divné. Nejsem si vědom žádné chyby a o víkendu jsem to projel bez problémů....

Zbyňku, tak nevím, jestli jsem Ti nepokazil aktualizaci, ale když jsem se chtěl podívat na Jihlavu, začalo mi to hlásit : (Nelze najít soubor s modelem JI_topirna) ( nelze otevřít soubor s modelem routes/Breclav-Praha/shapes/JI_topírna) a (selhalo nahrani souboru s modelem. JI_topírna). Ale když jsem se asi 8x proklikal až na konec a jihlavská stanice se zobrazila, byla tam zobrazená i JI_topirna. Zdůrazňuji, že se jedná o stařičký MSTS. Možná, že v OR je vše v pořádku.

nevím, jestli jsem Ti nepokazil aktualizaci
To je tak, když mi někdo něco pošle den před vydáním aktualizace. Já to osazoval v Openrails, bylo to rychlejší, nepotřeboval jsem ani zápis v ref. Který jsem pokazil, protože do názvu jsem zapomněl na .s . Pro tebe jednoduché. Nainstaluj si Openrails a pak je jedno odkud trať spustíš. Funguje obojí. Ale pro mě asi problém, protože já potřebuji pracovat i v MSTS editoru. Je hodně věcí, který TSRE5 neumí nebo to dělá chybně. A když se přiblížím k takovému nekompatibilnímu modelu, tak je jediná volba "smazat objekt" a když něco potřebuji změnit, například přelinkovat návěstidlo, tak po uložení je nekompatibilní model nenávratně pryč.
A dnešní modeláři už MSTS nemají a ve většině případů model kompatibilní s MSTS už není.

Zdravím. Dnes jsem spustil trať BP ve Všetatech (volná jízda, vstupVsetaty) s komprimovanými texturami. Přetáhl jsem si je ze složky Breclav - Praha/TERRTEX/SNOW do TERRTEX (konkrétně 22 položek, 1. nese název -11dfb2a0_map a poslední zkopírovaná -11dfbd58_map) a spustil hru. To, co jsem viděl vypadalo trošku jinak než Všetatská fototextura... Od výjezdu z lesa u Dřís až za Všetaty je místo fototextury šedá štěrková pláň (viz obrázky). Setkal jste se s tímto ještě někdo, případně netušíte, co by mohlo být špatně? Selhání mezi stoličkou a monitorem není vyloučeno. :) Předem díky za každou radu.Open Rails 2022-12-09 01-48-58.jpgOpen Rails 2022-12-09 01-16-27.jpgOpen Rails 2022-12-09 01-50-29.jpg

Jak můžeš ze složky Snoe (sníh), tahat tectury so základního vzezření tratĕ? Tipoval bych to na chybu tam.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře