Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Návěstidlo je dobře, ale špatně jsou střechy. Provizorní oprava bude v opravné aktualizaci, finál bude, až se vrátí Mates z odvelení.

To bych nebyl já abych nenarazil zase na nějaký ten sloup. Ve Velkém Oseku na nymburském zhlaví je u jednoduchých kolejových spojek v ose os hlavních kolejí sloup veřejného rozvodu elektriky. Ale klika je ,že to vyšlo mimo průjezdný profil.

Obr1:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t509424_Osek1.jpg[/URL]

Obr2:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t509426_osek2.jpg[/URL]

V Kolíně večer chybí textura night/MENIRNA.ace

Pozn. mod.
Toto se týká všech měníren a spínaček. Textura nechybí, žádná tam nemá být. Chyba je v sd souboru. Opravu má už Zbyněk doma.
Miran

Naposled editoval moderátor:
PAja26 napsal:
To bych nebyl já abych nenarazil zase na nějaký ten sloup. Ve Velkém Oseku na nymburském zhlaví ....
Díky, málem bych na něj zapomněl. Také jsem si o něj ve 120 málem vypíchl oko. :D. Ale jak se tam dostal, to je mi záhadou. Asi jsem musel nějak zavadit o myš, sloupy se označily, pak mi myš spadla na zem a letem se vše posunulo. Jiné vysvětlení nemám. :D

Dnes jsem si projel úsek z Ústí nad Orlicí do Letohradu a vůbec to tady od minule nepoznávám :-) Je to nádhera.Akrát bych chtěl nahlásit,že v oblouku hned za Ústím nad Orlicí je železniční přejezd a jsou tam moc zapuštěné do terénu přejezdové výstražníky.Jsou do poloviny "utopené" v zemi :-) .Mám nainstalovanou i včerejší opravnou aktualizaci.

Nevím zda je to chyba nebo je to tak i ve skutečnosti, ale zeptat se musím.
Na trati Útí nad Orlicí - Letohrad je (respektive dříve bylo a ted není) před zastávkou Hnátnice (ve směru od Ú. n. O.) rychlostník s šedesátkou a cca 500m za zastávkou Hnátnice opět 70. V opačném směru (tj. od Letohradu) je však návěštěna pouze rychlost 70 (dvakrát). Připadá mi to zbytečné aby tam byly, protože kulaté rychlostníky v obloucích nejsou. Myslím že by ve směru na Ústí měla také bý šedesátka (obr4) Snad je to pochopitelné.

Pro sichr ještě nepovedené obrázky. Jel jsem směrem od Útí nad Orlicí do Letohradu tak je to i poskládané.

Obr1 - před Hnátnicí ve směru na Letohrad
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t510940_Let4.jpg[/URL]

Obr2 - před Hnátnicí ve směru na Ústí
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t510939_Let3.jpg[/URL]

Obr3 - za Hnátnicí ve směru na Letohrad
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t510938_Let2.jpg[/URL]

Obr4 - za Hnátnicí ve směru na Ústí
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t510937_Let1.jpg[/URL]

V Bratislavě asi ještě nikdo nebyl :D
U prodlouženého prvního nástupiště levitoval trpaslík :D a do depa se zapomnělo na TV. :D A ten tankodrom, když se jede z depa jsem také podbil, protože jsem si málem překousnul jazyk jak to tam houplo. (srovnáno jen výškově, nikoli směrově, takže aktivit se to nedodtkne)

Zdravíčko,
při jízdě z Č.Třebové do Třebovic MSTS hlásí selhání "track-b/shapes-3/a1tbuffer.s" a následně chybějící texturu "buffer.ace", kterou nikde v MSTS nemám (není z originální trati MSTS, které jsem už dávno odstranil?). Rovněž se objevilo selhání "track-b/shapes-9/a1t1000r10d.s" a "a2t500r5d.s". Překopíroval jsem oba soubory z adresáře shapes-3 a jízda nepadala. Před aktualizací 85 se nic z uvedeného nevyskytovalo.

Ty jsi mne po ránu vyděsil. Vydám druhou opravnou aktualizaci a hned "Hlášení chyb".
Naštěstí si někteří tuto rubriku pletou s hlášením chyb trati ve svém počítači :D.
Jmenované koleje v Shapes-9. to jsou takové ty hodně zarostlé a do trati se začaly používat hned od začátku, kdy jsem tento úsek poprvé položil. To mohlo být někdy v roce 2005, přesně od dob, kdy se Track_B začal používat. Jsou použité z Třebovic směr Rudoltice v místech, kde je ta 60 na viadukt. Pak jsou ještě myslím pod viaduktem. Kdyby něco chybělo, tak by to řvalo i v editoru. A kdyby to bylo předmětem jen aktualizace, tak by mi tohle nahlásil Pawlík a Honza Švec, kteří v daném úseku v editoru pracovali. :D
Ale jinak mám také pocit, že v Třebovicích jsem zahlédl ještě ten defaultní šturc. Kde se tam vzal, když byl nahrazený Deteriovým modelem ? Myslel jsem, že jsem jej viděl, protože jsem vypil moc vína, ale asi tam opravdu bude.

vkládám slíbený obrázek z Tuklat (011). Stav v MSTS:

foto mapa:

posun objektů:

ještě tam chybí bývalý strážní domek (vedle podchodu, na obr3 jsem ho přidal).

Tak ty budou asi propadlé úplně všude. Podobný problém jako létající dílna v Tišnově u vánoční aktualizace. Update modelu. Jenomže si nejsem vědom, že by se tento model opravoval. Tyto buňky byly propadlé v Brně, ale myslel jsem, že je to kvůli novým peronům. Možná mi někdo poslal opravu, dal do balíku a já si toho nevšiml. :D
Ale tohle se snese spíš než kdyby něco létalo (kromě ptáků a letadel).
Jinak asi budu muset vzít název modelu a nechat vyhledat, kde všude je tento model osazen, jinak jsem bez šance to všude opravit.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak ty budou asi propadlé úplně všude. Podobný problém jako létající dílna v Tišnově u vánoční aktualizace. Update modelu. Jenomže si nejsem vědom, že by se tento model opravoval. Tyto buňky byly propadlé v Brně, ale myslel jsem, že je to kvůli novým peronům. Možná mi někdo poslal opravu, dal do balíku a já si toho nevšiml. :D
Ale tohle se snese spíš než kdyby něco létalo (kromě ptáků a letadel).
Jinak asi budu muset vzít název modelu a nechat vyhledat, kde všude je tento model osazen, jinak jsem bez šance to všude opravit.

Ahoj, no v tom Brně jsou už v pohodě. Ono já bych si jich v těch Zaječí ani nevšim, poněvač při jízdě s párou doleva moc nevidíš. Ale lítal jsem si s kamerou kolem soupravy a ejhle.:D Jinak mně se taky "daří". 1. celkový tast 2, dílu a skončil jsem v Kůtech, nevykřižoval se mi traffic, tak jsem jej smazal. 2. test, do Kůtů už jsem se dostal v pohodě, ale zase jsem zapoměl deaktivovat kontrolní časový bod a skončil jsem jak jinak než opět v Kůtech, takže na řadu přijde 3. test a opět 7 hodinová jízda. Ale až po víkendu, dnes vezu PC na servisní údržbu, vyčištění od nasátého prachu atd atd.:D
Dan

Ty Kůty asi budou prokleté.
Já zatím od aktualizace editor tratí neviděl, aby nějak vyprchala ponorková nemoc. Ale už bych asi měl začít něco dělat. Jednak opravit připomínky a pak položit nějaké koleje a propojit další dva body.

Hlásím chybu v Lanžhotě. Ve směru do Břeclavi asi lom kolejnice. Hold to je tak, když je stanice ve sklonu a nějakou kolej se zapomene naklopit nebo se naklopí naruby.
Takže vím o tom a opravím.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře