Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Já nic, já muzikant. :D
Jo, to jsou ty Vaše rozhlasy, které tam chcete mít :D. Sovo, když mi to tenkrát posílal se asi uklepl. A já když do Holešovic upravoval sms, tak jsem to do zápisu opsal i s chybou a ničeho jsem si nevšiml. Proto to asi funguje. Ale je možné, že v zahraničí může být problém.
Omlouvám se všem a chybu opravím. Já hold se plně soustředím na finiš před aktualizací a jsem rád, že tohle tak nějak s odranýma ušima stíhám a na nějaké zvuky vůbec nemám myšlenky. Kontroloval jsem jen v editoru, jestli to hraje a tím to skončilo. Ale je pravda, že do zápisu v Holešovicích jsem opsal i tu píšťalku a neslyšel jsem ji. Ale nebyl čas tohle vyhledávat. Hold ji budu muset někde sehnat. Ale proč kontrolní program tohle neobjevil ?

Zbyňku, všechny tyhle chyby odhalí pohodlně program Route Riter. Možná bys ho mohl začít používat. Umí třeba vyházet soubory, které jsou ve složce trati zastaralé a nemusejí tam být a umí hlavně zkontrolovat kompletně trať.

Route Riter prý ale umí odstranit i to co nechci. Tento SW je v angličtině, sice nějaký strojový překlad byl k dispozici, ale nevědět přesně na co která funkce je a jak to funguje a používat to, je jako když dáte malému dítěti, aby si hrálo se zápalkami. Já s ním umím jen kontrolovat aktivity. Vím že i umí opravit chyby v malých a velkých písmenech v ladění vozidel, ale rozhodí úpravu, že je vše zarovnáno k levému okraji. Atd.
Takže jen český překlad nestačí, ale chtělo by to i nějaký manuál.

Při tvorbě aktivity nalezeny drobné nedostatky:

16.41233 49.35217 - létející objekt (budova)

Dále chybějící pískáčky před přejezdy:
16.35701 49.40811 - ve směru od Tišnova
16.27713 49.45639 - v obou směrech
16.27494 49.45609 - ve směru od Tišnova

U posledních dvou přejezdů sice pískání není kontrolováno (jen model bez závislosti), ale člověk se lekne, když vyjede z oblouku a před ním nechráněný přejezd, na kterém nezahouká...

Naposled editoval moderátor:
V Českej Třebovej pri vjazde od Prahy chýba ten odstavený motorový čln. Mal by byť tesne nad kolajami, teda presnejšie v reále tam bol pri všetkých mojich cestách na slezinu ( aj tento rok ), ale v trati pre MSTS tam chýba, napriek tomu, že na to upozorňujem už 3 roky :cool:

Taxi, ty myslíš ten "přístřešek" pro ovce na vjezdu do Dlouhé Třebové?

Michal napsal:
Taxi, ty myslíš ten "přístřešek" pro ovce na vjezdu do Dlouhé Třebové?

Z vlaku sa to hlúpo fotí, ale myslím, že sa nejedná o prístrešok, ale skutočný čln na prepravnom podvozku. Nabudúce to radšej odfotím, i keď tade ide vlak pomerne rýchlo. Posledne som to ukazoval Deteriovi pri návrate zo sleziny. Zle bolo, že sme sedeli na opačnej strane vlaku :D

Tax napsal:
V Českej Třebovej pri vjazde od Prahy chýba ten odstavený motorový čln. Mal by byť tesne nad kolajami, teda presnejšie v reále tam bol pri všetkých mojich cestách na slezinu ( aj tento rok ), ale v trati pre MSTS tam chýba, napriek tomu, že na to upozorňujem už 3 roky :cool:
Poprosil bych moderátory, aby to tady nezasíraly vtipnými narážkami a drželi slovo, jak je psáno v prvním příspěvku tohoto vlákna.
Důvod je jednoduchý, v tom balastu se pak nikdo nevyzná a velmi špatně hledá. Děkuji.

Toto téma je založeno pouze pro hlášení chyb v trati Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha. Pokud najdete nějakou chybu v trati (poletující objekty, chybějící nebo špatně umístěná návěstidla či jiné) napište přesný popis případu (kde a o jakou chybu jde), nejlépe pokud to doložíte screenen kde je chyba vidět. Jiné diskuse (připomínky, zbožná i bezbožná přání, offtopic atd.) kromě popisu chyby a případné reakce autora jsou zde zakázány a nejen já ale i ostatní moderátoři je budou ihned mazat.

Zdravím nevím jestli to tu už bylo řečeno,ale když jsem přijížděl do stanice Velké Levare směrem z Bratislavy tak auta projíždějí skrz přejezd při projíždění vlaku.Viz foto.
7c629ce91584d83be5f6fa692ea83e16.jpg

Naposled editoval moderátor:
zubacka napsal:
Zdravím nevím jestli to tu už bylo řečeno,ale když jsem přijížděl do stanice Velké Levare směrem z Bratislavy tak auta projíždějí skrz přejezd při projíždění vlaku....
Jasně, bylo to tady řečeno asi 5x, ale pro nepřehlednost, kvůli příspěvkům, které tady nemají co dělat se duplicitní oznamy tolerují a omlouvají.
Přejezd skrz výhybky nelze řešit. Maximálně zrušit provoz aut.
Ale fírové naopak říkají, že právě tohle je reál, viz nehody téměř každý den.:D

Dominik: To tvoje "odjezdové" bude cestové. Odjezdové je až to druhé.

Dominik napsal:
...Je to zapomenuté návěstidlo při stavbě nebo je to tak ve skutečnosti? Díky moc.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t348986_chocen.JPG[/URL]
Není to ani zapomenuté návěstidlo, ani tomu tak už není ve skutečnosti. Bylo tomu tak ve skutečnosti, než tam kdosi udělal koridor. :D
Pokud někdo nevěří, mám dobové video nebo dobové plánky stanic.
Historie je v dnešní době in, tak doufám, že moje trať mnohým mladým ukáže, jak to kdysi v některých stanicích vypadalo. Možná mnozí nebudou chápat, že na jeden znak například "volno" fírové věděli, že zrovna z této koleje mohli jet max 40. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Možná mnozí nebudou chápat, že na jeden znak například "volno" fírové věděli, že zrovna z této koleje mohli jet max 40. :D

Na návesť voľno ísť do odbočky je možné len v N kových staniciach a ešte na našom koridore inak nie. Ako si to myslel na návesť voľno len 40 ? Predpokladám, že si to myslel tak, že na cestovom voľno a na odchodovom na stoj.

V SJŘ bylo u názvu stanice typ návěstní soustavy P. To znamená rychlost na vjezdu rovná se rychlost na odjezdu. Tedy na všech odjezdových návěstidlech nikdy nesvítí 40 a volno, ale jen volno eventuelně výstraha. Příkladem je stanice Kolín, minulá verze, Ústí nad Orlicí nebo Brno hl.n. Tam pojedete z odbočky na jeden znak a fíra ví, že může jet max 40.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře