Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Na hlavnom v Bratislave visia na trolejoch mimo úrovne brány. Tak ako to je na obrázku, akurát tam chýba ten trolej.

Miran napsal:
.........
Právo odpovědět na hlášení má pouze autor. Odpovědi od ostatních členů fóra budou bez náhrady smazány, byť by byly správné.
Přestaňte se tady dohadovat, na to tohle vlákno není určené. Diskutovat můžete ve vlákně trati až do roztrhání těla

Zdravím,
nejsem si jist, jestli je chyba v trati nebo v čem, ale když jedu přes první most za stanicí Tišnov směrem na Žďár (i v opačném směru),
msts bez jakékoliv hlášky spadne. To by ještě nebylo tak zajímavé, ale děje se tak pouze když jedu s loko 749, 751, 754. Nevím, jestli by to udělalo i u nějaké jiné řady, ale u těchto jsem to zatím zaznamenal.
Díky za případné vysvětlení nebo radu :)

A správný soundcfg? Bez hlášky mi to rádo padalo, když jsem měl originální (prostě jsem jel a najednou řuch, byl jsem na ploše, MSTS vypnuté a poslední uložená pozice hodinu zpátky, podle zákona schválnosti).

Buď si stáhni upravený od Jacka, nebo najdi ve složce Train Simulator soubor "global.exe" (je součástí instalace trati BP) a ten spusť. Instalátor tě provede a do GLOBALu, který je právě aktuální nahraje upravenou verzi soundcfg.

Soubory od Jacka a Zbyňka jsou sice odlišně nastavený, ale MSTS mi jelo pod oběma. Teď používám Zbyňkův, neboť je rychlejší na instalaci (když reinstaluji BIN, tak stačí jen spustit global.exe a nemusím nic hledat a stahovat).

Pánové, kolik z vás objevilo chyby v návěstidlech na nákladních kolejích, ve šturcech a tak podobně? Já se kolikrát pozastavuji nad testery, chyby které jsem během pár let necházel na tratích DVK, 321, 310, BP by musel najít každý, kdo udělá složitější aktivitu než z bodu A do bodu B. Zatím tu za poslední dobu nenacházím nic konstruktivního z čeho bych se poučil, například pánové zadejte vyčkávací bod traffic v Letohradě v nístě tankování v depu, tak aby se kryl s tankovacim bodem a pak zkuste hru uložit, načíst a uložit. U mne olamžitě pád MSTS.:D:D:D Pokud u vás nee, zase polemika chování XXX PC a simu.:P
Dan

Pan autor se nějak k odpovědím nemá.

Jeho poslední věcná v tomto vlákně byla http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2701&pid=139460#pid139460

Má sem cenu vůbec něco psát? Zřejmě má svoje lepší testery než jsme my.

Naposled editoval moderátor:
Pavlík napsal:
Pan autor se nějak k odpovědím nemá.

Jeho poslední věcná v tomto vlákně byla http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2701&pid=139460#pid139460

Má sem cenu vůbec něco psát? Zřejmě má svoje lepší testery než jsme my.

Ahoj, to jsi asi špatně pochopil, poněvač, co jsem Zbyňkovi napsal, nikdy nezůstalo bez odezvy.;) Takže asi se Zbyňěk věnuje stavbě a toto nějak opomíná z nedostatku času. Ale zítra to skusím a uvidíme, snad to ty Bardotky nedělají schválně.:D:D:D

Naposled editoval moderátor:
Není nejmenších pochyb že se věnuje stavbě trati. To tu nikdo nezpochybňuje. Ale byla by slušnost na ty příspěvky zde relevantně reagovat a ne je nechat zcela bez odezvy přes dva měsíce, případně pouze citovat moderátora.

Toť můj názor.

Pavlík napsal:
Není nejmenších pochyb že se věnuje stavbě trati. To tu nikdo nezpochybňuje. Ale byla by slušnost na ty příspěvky zde relevantně reagovat a ne je nechat zcela bez odezvy přes dva měsíce, případně pouze citovat moderátora.

Toť můj názor.

No, já si nevšim, jak jsou ty příspěvky staré:D:D Tak si jich asi Zbyněk nevšimnul, netuším, to se musí ozvat on sám.:D

Tak a dost pánové, k této diskusi tohle vlákno není určené. Havně že to tady citujete, že?

Teraz som si všimol pri jazde osobáku z Prahy do Benešova, že sa mi v Úhřiněvsi počíta perón vpravo od vlaku (koľaje), aj keď staničná budova je vľavo, aspoň teda na správnej traťovej/staničnej koľaji pre jazdu Hostivař-Říčany.

Zbyňku, Zbyňku, ako by na nesprávnu stranu vystupovali zo 451, he? Proste čelom vlaku som ešte hodný kus pred koncom nástupišťa (sypaného medzi koľajami; tak 20-30 metrov), ale F10 ukazuje -20 metrov, čo by zodpovedalo kratšiemu nástupišťu pri ?štvrtej? koľaji (alebo tretej, kto si má pamätať, ktorá koľaj je párna v smere od Prahy), ktorého koniec mám pri zadných dverách vedúceho motoráku.

Stále nechápu co máš na srdci. Někde mám kratší označení kolejí než je délka peronu, protože staré perony byly moc dlouhé a pravidelně se zastavuje co nejblíže výpravní budovy, nejezdí se až na konec. Jinak údaje na monitoru od konce nástupiště jsou jen orientační, není to projetí návěstidla. Když zastavím dál, maximálně si prodloužím pobyt. Ale podobně to mám ve všech ostatních podobných stanicích.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře