Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Hezký sváteční večer. Před lety jsem si pořídil trať Bratislava - Praha na DVD. Nedávno jsem si pořídil nový stroj na hraní, ale bez mechaniky a rád bych se k této klasice vrátil. Je možné se nějak k Bratislava-Praha dostat i bez DVD? Tj nejsou někde pro ty, co si trať zakoupili ke stažení zdrojová data? Díky za odpověď.

Tj nejsou někde pro ty, co si trať zakoupili ke stažení zdrojová data?
Podpora dat je na webu autora definovaná jasně a po několikaleté pauze přestanou aktualizace navazovat. Namísto nových instalačních DVD je možné po domluvě objednat i jiné kapacitní medium jako USB kolíček nebo HDD/SSD či SD kartu(mikro)...

Ahoj Zbyňku,prosímtě podívej se na trať Praha-Lysá nad Labem-Kolín.Na zastávkách Zeleneč,Ostrá,Stratov,Kamenné Zboží,Velké Zboží,Veltruby a Kolín zálabí chybí všude cedule "Konec nástupiště" :)

Já si říkal, jaké vězení :D
Ale musím oznamovatele zklamat. Opravdu ani z jedné strany nepoletuje a je pevně zakotveno do země.
Jsem rád, že to byl jen HOAX :D
Ale musel jsem otevřít editor MSTS. Skoro po dvou měsících. Opravdu není teď čas. Mám žně od rána do večera v cyklo.

Já jsem to pochopil, celý příspěvek je tak schválně napsaný, o to absurdnější je, jak mezi těmi "holými" písmenky vyniká autorem použité "ě".

Já jsem to pochopil, celý příspěvek je tak schválně napsaný, o to absurdnější je, jak mezi těmi "holými" písmenky vyniká autorem použité "ě".
A co vynikne v té hlášce nehod? Zase jen holá debílkovština. Takže opravdu glosuješ, co ale nebylo takto komponováno. Jen si to bláhově myslíš.

Ahoj. Zbyňku než bude aktualizace plně veřejná, hned ti hlásím chybu. Za tunelem Brno maloměřice (hned za prvním) směr Kr. Pole je bílá obelisk:
Obelisk_malomer.jpg

Já vím Bohumile, já vím :) To je bývalý pilíř toho pěšího nadjezdu. :) Třeba se najdou nějací dělníci, co jej odstřelí. :) Ale do vánoc určitě ne. :)

Aby se to nehromadilo, tak jsem ten pilíř už odsunul k tomu nadchodu.
Ale byl tam další restík a to, když se jede do prvního tunelu, tak na nadjezdu nad vlečkou je v OR trakční vedení, které tam jednak být nemá a zasahuje do kolejí hlavní trati. Strojvedoucí vlaku směr Královo Pole se musí leknout, do čeho to jede. Tak jsem ty koleje vlečky snížil. A ještě tam, byla jedna chybka. Za Židenicemi, jak je silniční podjezd, tak tam skrz koleje prosvítala silnice. Také opraveno doplněnými bloky náspů.
Ještě si nikdo nevšiml, tedy až na jednoho uživatele včera, že do Lysé nad Labem nejsou nalinkovány od vjezdu od Prahy koleje pro jízdu vpravo.
Pak to přidám ještě do aktualizace. Tedy testujte a pište. Do vánoc času dost :)

Pokud se nepletu, je to bývalá trať ze Sázavy do Přibyslavi (bývalá stará trať z Brna do HavlBrodu). Když tam ještě nestála dvoukolejka, tak se jezdilo tudy. Zrušena byla tuším 2006, do té doby na ní jezdily příležitostně historické vlaky. Ale dodnes existuje v Sázavě kousek vlečky (i když z obou stran odstřižené od světa), který se používá jako testovací dráha pro náklaďáky s úpravou pro jízdu po kolejích.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře