Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak jsem si dneska všiml, že v pražském uzlu mezi Vysočany a Libní je pravděpodobně zapomenutá kolejnice (asi výhybka). Při jízdě to pochopitelně odnikud vidět není, našel jsem to v MSTS Track Vieweru. Asi to tam už je hodně dlouho - docela se divím, že to ještě nikdo neukradl. :)
Ona v těch místech v reálu vlečka skutečně kdysi končila, ale s drážní archeologií to tady asi nic mít společného nebude. Možná, že už o tom na fóru kdysi něco proběhlo, nevím. Je to jen taková drobnost, nepovažuji to za chybu, ale kdyby snad někomu tohle kolejivo chybělo, tak ať ví, kde ho hledat...:)
Osamělé kolejivo mezi Vysočany a Libní.jpg

To není kolejnice, ta by se ti tak neukázala. Ukáže se jen celá kolej. Když si vlezeš do editoru, tak to zjistíš na místě, co to je. Tak je tam třeba kousíček Štádlera.
Jo jasně, jde o kolej, vyjádřil jsem se blbě... Podle toho TV je tam A1tPnt3dRgt.s

Začalo mi strašit v trati. Ten keř jsem si tam provizorně osadil, abych si označil začátek stoupání, než tam umístím skloník. Pak jsem jej smazal a uložil, jenomže po návratu je tam vždy znovu. Tak jsem proletěl v texťáku čtverec World a tam není. Zkusil jsem sousední čtverec a byl umístěný s pivotem tam. Po smazání z W je konečně pryč. To samé peron vpravo v Šakvicích. Ten se tam vložil sám od sebe a také jsem jej několikrát smazal a je tam vždy znovu. Opět jsem jeho souřadnice našel ve w v sousedním čtverci. Po odebrání z w je konečně také pryč. Setkal se někdo s podobnou anomálií? A to mi ještě v Šakvicích zmizely modely dvou kolejí a zůstala jen nit databáze. Tohle naštěstí šlo vyčistit v editoru ORTS.
ker.JPG
peron.JPG

Ahoj Petře. No ty už jsi jako Dan. Také mne šikanoval s dávnými kostlivci, kteří pomalu lezou ze skříně až po mnoha letech.
Díky, opraveno. Nebyla na vjezdu zatržená "předvěst". Kdo dokáže, ať si tam najede a opraví, než bude aktualizace. V editoru TSRE to je jednoduché včetně vyhledání dopravny Tomice.
Však když jsem opravoval výhybky za nové šedesátky, tak jsem podobných zapomenutých zatržítek "předvěst" objevil několik.

Kdybych nevěděl, že chystáš aktualizaci, tak bych Ti to ani nepsal :)
V daných sklonových poměrech této dopravny vůbec o nic nejde, navíc rozumně seznalý strojvedoucí pochopí, že rovně tam neodjede...

Ahoj, odskočil jsem si v testech na lokálku Tíšnov - Žďár a hned v Rožné na mne bafnul skrytý kostlivec. :)

Rožná.jpg

Vím, ale jediný ty víš, kdo ti je modeloval a můžeš osolovit modeláře, že je tam chyba.

Vím, ale jediný ty víš, kdo ti je modeloval a můžeš osolovit modeláře, že je tam chyba.
Všichni modeláři domečků už jsou dávno v modelářeské penzi a ani už nemají tem modelovací program. Tedy veškeré chyby v modelech domečků můžeš maximálně nahlásit do lampárny na jakémkoli nádraží ČSD. Výsledek bude stejný. :) Maximálně to mohu něčím zamaskovat. Ale takových domečků máme více.

Hoši vtipné, ale nebýt Dana tak se na spoustě tratí nejezdí. Nikdo jiný totiž tuhle zk.....nou práci z aktivních pár aktivitářů neudělá. Sorry ale to je je pravda.

Čau Zbyňku, za stanicí Velké Pavlovice směr Zaječí, jak končí třicítka je zajímavá návěst na 50, na TM tam skočí 80, ale na tabulce je 255:
V_Pavl.jpg
To by tomu Šukfónu ulítly kolečka... :)

"Má pravdu, předsedo". Však proto jsem vám spolehlivým testerům práce posílal. Opraveno. Asi jak člověk stárne, tak víc překlepuje. :)
Ale že jsem si toho nevšiml. V Pavlovicích se motám s výstavbou obce už několik dní.

Je to škoda, že to byla chyba. Už jsem se začínal radovat, že jsme se díky malému úseku mezi vinicemi konečně dotáhli mezi světové železniční velmoci.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře