Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Ještě malá drobnost na trati Praha - Beroun: Přejezd před zastávkou Mokropsy má ve směru od Prahy v reálu závorové břevno sklápějící se nestandardně z levé strany. viz.
v čase 19:12.
Ahoj, chtěl bych upozornit nejspíše na špatně nalinkované návěstidlo ... Jde o vjezdové do Kralup nad Vltavou z nesprávné koleje od Prahy. Návěstidlo svítí na stůj, ikdyž je kolej v Kralupech volná. Ještě je potřeba zmínit, že ihned na pražském zhlaví přejíždím z nesprávné koleje vpravo na správnou kolej.
Díky, Marek
Ahoj,ve stanici Kyjice je na ostrovnim nastupisti cedule s nazvem "Stasov" (nevim jestli z obou stran,ale ve smeru od Chomutova urcite) a nadrazni budova v Karlstejne ma cedule s nazvem "Ricany".
Ahoj Martine, v Berouně - Králově dvoře prosím tě chybí přechody přes koleje ...
Dále v úseku Radotín - Srbsko chybí plno předvětí ke snížení rychlosti o 10km/h. Pokud je to tam úmyslně, protože tuším že snížení rychlosti o 10 nemusí být předvěštěno, tak jako bych nic nepsal .
Díky, Marek
Ty budovy sou cestou do Košic dvě nebo dokonce tři (někde sem potkal ještě minimálně jednu, menší), stejně tak si stanice Králova Lehota hraje na Moravany ...
Ten Ružomberok tuším že jsem psal Martinovi už před skoro 3 rukama, jelikož jsem v tu dobu byl fyzicky v Ružomberoku, tak jsem si i MSTS pustil pro srovnání
... a možná by stálo i za hřích zkontrolovat "použitelnost" perónů v UnL na Západě směrem od Teplic k hlavnímu ... se 163+7mi vozy se do prvního přechodu vážně nevejdu (teda s tou 163 možná jo)
Ahoj Martine.
Prosím tě, koukni na odjezdová návěstidla v Kralupech nad Vltavou směr Kladno a Zlonice, ač tam máš návěstidla i v konci trasy, traffic nechce odjet, nepomůžou ani všechny finty co znám, takže asi bude chybka v návěstidle.