Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Ještě malá drobnost na trati Praha - Beroun: Přejezd před zastávkou Mokropsy má ve směru od Prahy v reálu závorové břevno sklápějící se nestandardně z levé strany. viz.

v čase 19:12.

Závorové břevno sklápějící se z levé strany nemám k dispozici, mám pouze pravostranné, nebo oboustranné břevna.

Ahoj, chtěl bych upozornit nejspíše na špatně nalinkované návěstidlo ... Jde o vjezdové do Kralup nad Vltavou z nesprávné koleje od Prahy. Návěstidlo svítí na stůj, ikdyž je kolej v Kralupech volná. Ještě je potřeba zmínit, že ihned na pražském zhlaví přejíždím z nesprávné koleje vpravo na správnou kolej.
Díky, Marek

Ahoj,ve stanici Kyjice je na ostrovnim nastupisti cedule s nazvem "Stasov" (nevim jestli z obou stran,ale ve smeru od Chomutova urcite) a nadrazni budova v Karlstejne ma cedule s nazvem "Ricany". :-)

Ty prokleté cedulky, já do nich neměl vrtat... snad už to v Kyjicích je poslední problém s cedulkami.
Na návěstidla v Kralupech se podívám, díky.

Ahoj Martine, v Berouně - Králově dvoře prosím tě chybí přechody přes koleje ...
Dále v úseku Radotín - Srbsko chybí plno předvětí ke snížení rychlosti o 10km/h. Pokud je to tam úmyslně, protože tuším že snížení rychlosti o 10 nemusí být předvěštěno, tak jako bych nic nepsal ;).
Díky, Marek

Ahoj, na přechody přes koleje se podívám, předvěstníky pro snížení rychlosti o 10 km/h se neumísťují, myslím, že tam nejsou ani v reálu.

Ahoj, hlásím rozsypanou texturu budovy ve stanici Ružomberok, teda doufám, že to není jen u mne.
Ružomberok.jpg

Ty budovy sou cestou do Košic dvě nebo dokonce tři (někde sem potkal ještě minimálně jednu, menší), stejně tak si stanice Králova Lehota hraje na Moravany ... :oops:

Ten Ružomberok tuším že jsem psal Martinovi už před skoro 3 rukama, jelikož jsem v tu dobu byl fyzicky v Ružomberoku, tak jsem si i MSTS pustil pro srovnání :-)

Ružomberok už jsem tuším řešil, před několika rokama, ale nevím, jestli se to nějak vyřešilo, zkusím na to ještě jednou kouknout.

... a možná by stálo i za hřích zkontrolovat "použitelnost" perónů v UnL na Západě směrem od Teplic k hlavnímu ... se 163+7mi vozy se do prvního přechodu vážně nevejdu (teda s tou 163 možná jo) :rolleyes:

Ahoj Martine.
Prosím tě, koukni na odjezdová návěstidla v Kralupech nad Vltavou směr Kladno a Zlonice, ač tam máš návěstidla i v konci trasy, traffic nechce odjet, nepomůžou ani všechny finty co znám, takže asi bude chybka v návěstidle. :-)
Kralupy.jpg
Kralupy2.jpg

Díky. Dan.

Ahoj.
Tak další traffic neodjede z Roudnice nad Labem směr Straškov (Os 16900) a to už přes odjezdové ve stanici:
Roudnice nl 001.jpg
Roudnice nl 002.jpg

Dan

Back
Nahoře