Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

VáclavS napsal:Na Vyšehradsjém nádraží je návěstidlo v 2.koleji ve směru Hl.n./Vršovice na špatné straně od koleje.
Za 1. Značky jsou na silnici, na dráze máme návěsti(dla)VáclavS napsal:Na Vyšehradě v 3. koleji nejsou úchyty TV. Když už výluka TV, tak alespoň patřičné značky.
Ten indikátor skutečně chybí, nicméně to seřaďovací návěstidlo tam skutečně je!VáclavS napsal:Místo posunovacího návěstidla má být skupinový indikátor s písmeny R(Radotín) a H(Hlubočepy).
VáclavS napsal:V Radotíně na smíchovském zhlaví spojka z 3.koleje do 1.koleje umožňuje průjezd 60, ne jen 40.
/quote]
Opravdu 60? Není to náhodou 80? Ale možná se pletu, v tom případě bys na to měl ale upozornit Zbyška!
VáclavS napsal:Na Smíchově u "Plzeňky" straší komín (asi zapomenutá značka).
Martine, co se týká odstavných kolejí osobních vozů na Smíchově pod lavkou, tak ti nesouhlasí výškově ....
Stavitelxx:
......Hotová je stanice Praha hlavní nádraží a vše co je od ní jižním směrem, takže Vršovice, Malešice, Hostivař, koleje směrem ke Smíchovu až k Vltavě a úsek Běchovice - Libeň ...
Tam to mělo proběhnout celé!VáclavS napsal:... (viz ICQ).
Nepřeji Ti, aby Ti někdo něco podobného napsal do vlákna s Tvou tratí! A věř, že by to bylo téma na další vlákno!VáclavS napsal:.... je tam toho víc co se mi nelíbí ....
Dost odvážné tvrzení!VáclavS napsal:..... To se mi běžně nestává se takhle splést.
![]()
Já Vám dám Zbýška, až Vám bude zleTom Kanka napsal:....
Opravdu 60? Není to náhodou 80? Ale možná se pletu, v tom případě bys na to měl ale upozornit Zbyška!
....
Na vjezdu přivolávačka být může, nesmí být ale už na žádném jiném návěstidle.Zbyněk Šemora napsal:Na Smíchově jsou ještě navíc vložená návěstidla, tudíž je tam zakázána přivolávací návěst na návěstidlech. Na vjezdu může svítit jen volno, výstraha nebo rychlost 40 a výstraha.
To je smíchovská dodatečná úprava, v "čisté" směrové návěstní soustavě by tam byla Výstraha. Zjednodušeně řečeno - v soustavě "P" návěstidla neumí blikat (kromě předvěsti).Zbyněk Šemora napsal:Mám pocit, že tam může být i očekávejte rychlost 40.
Zbyněk Šemora napsal:Ale musím se Václava zastat, protože osadit správnou návěstní soustavu je věc zásadní. ..