Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Teda chlapi, na to jste měli celý rok, to jste měli napsat dřív, já teď musel celou aktualizaci zase rozbombardovat, abych to opravil:D:D:D
Každopádně bylo dobře, že jsem to opravil, protože jsem narazil na podobný problém, přímo na hlavním nádraží v Praze, viz. odkaz níže:D:D:D

http://www.trat321.cz/ostatni/ukazka.jpg

Při aktivitě mi to problémy nedělalo, návěstidla fungovaly v pořádku, ale raději jsem teď dal do pořádku.

Jinak aktualizace 19 by měla být do konce měsíce, jak jsem říkal, pokud teda ještě nenarazím na nějaké další chyby v trati:)

V Žiline pred vyh.č. 144/145 z poza depa smer zo Žilina zriaďo (budatinska spojka) je návestidlo ktore je nefunkčné dalo by sa s tým niečo spraviť ?

Martine, při aktivitě, před stanicí Turany od Žiliny u správné koleje na předvěsti i vjezd. návěstidle svítí stůj, na monitoru je vše v pořádku.
Šnek napsal:
Martine, při aktivitě, před stanicí Turany od Žiliny u správné koleje na předvěsti i vjezd. návěstidle svítí stůj, na monitoru je vše v pořádku.
V Kralovanech na vjezdu výstraha a kousek za Žilinským zhlavým nekompromisní stůj a konec.

V Kralovanech na vjezdu výstraha a kousek za Žilinským zhlavým nekompromisní stůj a konec.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Martine! Jestli jsi tedy opravdu šéfoval zimní varianty trati, pak by Tě mohlo zajímat, že v Ústí nad Orlicí chybí v zimních texturách dlazba.ace a při výhezdu z Dlouhé Třebové to vyhazuje v zimním období chyby o chybějící textuře nádraží Ústí nad Orlicí-město a při průjezdu chybí budova a nástupiště. Nejprve chyba textury dlazba.ace a potom selhalo zobrazení budovy Ústí.

Na trati Opava - Ostrava prvy nechraneny prejazd za Opavou Komarovom nezvoni. Ale ako je asi zvykom, kym sa nieco nestane tak to netreba riesit =D
Mam taky pocit iba ja alebo aj Vy? Ja som predbehol cas =D Pridal som prispevok o 18:13, ale forum ma uz 20:13 =D
33

Naposled editoval moderátor:
Vlado M. napsal:
Ahoj Martine! Jestli jsi tedy opravdu šéfoval zimní varianty trati, pak by Tě mohlo zajímat, že v Ústí nad Orlicí chybí v zimních texturách dlazba.ace a při výhezdu z Dlouhé Třebové to vyhazuje v zimním období chyby o chybějící textuře nádraží Ústí nad Orlicí-město a při průjezdu chybí budova a nástupiště. Nejprve chyba textury dlazba.ace a potom selhalo zobrazení budovy Ústí.

Zimní variantu toho objektu jsem upravoval na poslední chvíli a na tu texturu jsem zapomněl, už je opravena.

Zdravím.
Takže nebyl bych to já, abych zase neprudil s dalšími problémy v trati.:P:P Ne, vážně, u opravy a testů R 1125 Gerlach, jsem narazil na další dvě chyby v trati. Ta první je spíš kosmetická a to, že v Žilině před nádražím jezdí auta po trávě:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img155.imageshack.us/img155/9419/ilinasilnice.jpg
Ta druhá je mnohem závažnější a týká se návěstidel. Když vjíždím do stanice Kralovany od Vrůtek směrem do Ružomberoku, přes Kralovany postaveno rovně, tak mi pžed nádražím svítí žlutá, jakoby mělo být na odjezdovým stůj, ale stůj je hned na koleji na niž vjíždím (trať. monitor), přitom je tam klacek na odjezd doproti mne a já to projedu poze přes Tab:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img140.imageshack.us/img140/1049/lralovanystuj.jpg
A na odjezdovým je toto a na TM toto:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img17.imageshack.us/img17/310/lralovanystuj2.jpg
Dan

V Kralovanech byl problém s těmi otočenými návěstidly, klacek je otočený proti Tobě, ale v databázi tratě je chyba a MSTS dělá, jako by ten klacek byl otočený směrem k Tobě:D
Udělal jsem kontrolu návěstidel na celé trati a zhrozil jsem se!
Například ty Kralovany, tam byly 4 návěstidla takto chybně otočené, v Turanech taky byly návěstidla chybně otočené (vjezdové od Žiliny a posunový trpaslík), ve Varíně to byla úplná pohroma, zapomněl jsem dostavět kolejiště, dodělat zvuky, dokonce i nalinkovat vjezdové a odjezdové návěstidla na Žilinském zhlaví...v Žilině bylo jedno skryté návěstidlo ve směru na Púchov, v Ostravě bylo několik skrytých návěstidel, posunových trpaslíků, některé odjezdové návěstidla chyběla, nepojmenoval jsem nákladní koleje ve Svinově, dokonce ani kolej č.3 u nástupiště.......no já se stydím.....asi u toho stavění nesmím tolik chlastat:D
Někdo mě tu ještě upozorňoval na zapomenutý kus kolejnice ve Svinově na nákladních kolejích, to ale není zapomenutá kolejnice, je to už 5 let stará chyba v databázi a nedá se s tím už nic dělat, tu kolejnici nedokážu odstranit, bude tam muset zůstat:(
Maximálně ji můžu zamaskovat trávou, aby to tolik nebilo do očí...

Stavitelxx napsal:
Někdo mě tu ještě upozorňoval na zapomenutý kus kolejnice ve Svinově na nákladních kolejích, to ale není zapomenutá kolejnice, je to už 5 let stará chyba v databázi a nedá se s tím už nic dělat, tu kolejnici nedokážu odstranit, bude tam muset zůstat:(
Maximálně ji můžu zamaskovat trávou, aby to tolik nebilo do očí...
To jsem byl já, jen jsem chtěl vědět, zda je to záměr. Ale vše zlé je k něčenu dobré, holt jsou to pohozené kolejnice vedle kolejí tratě, a jde na ně umístit i případný servis posunovače, nebo dělňase na trati.:D Nicméně větší starost mi činí to návěstidlo v Ružomberoku, poněvač opravuji toho Gerlacha a když musím z ničeho nic zpomalit na 30 proti stůj...:D Ale důležité je, že jsem to alespoň projel a mohu opravovat, poněvač práce na aktivitě je nad hlavu. Hlavně mne zarazilo, že se asi, nebo nevím čím to, hýbalo s celou tratí od Čadce, snad až po Košice, poněvač v celé trase až na pár vyjímek jsem měl potrhanou trasu na výhybkách. Nutno ale podotknout, že poslední opravu Gerlacka jsem dělal pro akt. 17, takže jsem byl překvapen jízdou na Sovensku, kolik věcí se v trati změnilo. Parádní jízda.
S pozdravem Dan.

Od Krásna nad Kysucou k Žilině je koridor, nebo co to tam je za rekonstrukci. Teď to také řeším u Cassovie. Narval jsem tam lože a kde co. Jak to pořešíš ty u sebe, bude horší. U mě je rok 2006, ale u tebe rok 1985 či jaký. Ta návěstidla mě také vylekala, ještě že mam vypnut živák. Tak se nic nestalo. Ale je to potřeba dořešit, páč mě tam uvolňuje cestu náklad a přede mne narval dispečer osobák. Zatím jsem to projel.

S tím autoblokem si nejsem jistý, myslím že tam byl na jedné koleji autoblok, ale důkaz nemám, video mám z doby po modernizaci, to už tam je autoblok na obou kolejích.
A ta Baška/Klučov...hups...opravím.

Podle mých plánků tam byl jednosměrný autoblok.
Návěstidla směr L:
47 km 4,658
59 (posl.) km 5,880
předvěst u nesprávné koleje Př1L km 5,880

Návěstidla směr S:
62 km 6,240
50 (posl.) km 5,066
předvěst u nesprávné koleje Př2S km 4,680

Zdravím,
V Hněvicích na návěstidle Sc2 (cestové z Hněvic seř.n. ze 2c koleje směrem do Hněvic os.n.) jsou znaky návěstí mimo desku, snad jen zelená je o.k.

Terdál napsal:
Zdravím,
V Hněvicích na návěstidle Sc2 (cestové z Hněvic seř.n. ze 2c koleje směrem do Hněvic os.n.) jsou znaky návěstí mimo desku, snad jen zelená je o.k.

Nějak nechápu, co myslíš tím, že jsou znaky návěstí mimo desku?
Mohl bys přiložit screen? Děkuji

Teď nemůžu, ale večer dorazím domů a vyfotím to...
Vertikálně je to vpořádku, v ose návěstní desky, ale horizontálně je to rozhozené, červená svítí někde pod návěstidlem, spodní žlutá taktéž, já večer pošlu ten screen...[/align]

Back
Nahoře