Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Ten obrázek se nepovedl,pardon,jde o to že cedule v Praze Hl.n. ukazují Lanžhot,předchozí příspěvek prosim o smazání,dík NM

Ahoj Martin, len taká malá estetická chybička neviem či plánuješ Žilinu ale chýba mi tam budova pre výpravcu pri 2nástupišti a taktieš chýba vypínačka smerom na Čadcu hned ako sa vychádza zo žiliny. Dakujem

Martine skor v Ziline Strazove a taktiez popri hricovskej nadrzi chyba dokoncena dialnicna estakada. A taktiez nova dominanta Povazskej Bystrice :-) Viem ze to urcite coskoro pridas, ja len aby si nezabudol :-) dakujem

Zdravím.
Prosím o doplnění vjezdových návěstidel do Ústí-Střekova od Ústí-západu.Označníky i telefon osazeny jsou,takže asi někam mezi.V TM se návěsti zobrazují.Díky.
Jinak moc milé překvapení,ten Děčín,v to jsem ani nedoufal,prostě paráda.Ještě jednou díky!

http://mafa1.rajce.idnes.cz/Obrazky#Vjezd_nav_Strekov.jpg

fary martin napsal:
Zdravím.
Prosím o doplnění vjezdových návěstidel do Ústí-Střekova od Ústí-západu.Označníky i telefon osazeny jsou,takže asi někam mezi.V TM se návěsti zobrazují.Díky.
Jinak moc milé překvapení,ten Děčín,v to jsem ani nedoufal,prostě paráda.Ještě jednou díky!

http://mafa1.rajce.idnes.cz/Obrazky#Vjezd_nav_Strekov.jpg

Že se kradou měděné kabely, to už člověka ani nepřekvapí, ale aby někdo štípnul návěstidla a hned dvě najednou, tak to už je vrchol!:twisted:
Zařídím umístění nových, do té doby bude mezi Ústí západ a Ústí Střekov NAD :D

Předpokládám, že myslíš ten zelený puntík na traťovém monitoru, to není chyba, to je rušička omezené rychlosti za výhybkami.

Ahoj,jeden dotaz,při odjezdu z Dolních Beřkovic směr Ustí n\L,jakmile projedu odjezdové návěstidlo mě to hodí zpátky před něj a v zápětí hned zase za něj a pak pokračuju normálně,to samé dělá v usteckém depu při odjezdu kousek za točnou směr Teplice(směr bývalé st4,kde stál nehodový vlak),čím to může být?Díky za info ,NM

martin novy napsal:
Ahoj,jeden dotaz,při odjezdu z Dolních Beřkovic směr Ustí n\L,jakmile projedu odjezdové návěstidlo mě to hodí zpátky před něj a v zápětí hned zase za něj a pak pokračuju normálně,to samé dělá v usteckém depu při odjezdu kousek za točnou směr Teplice(směr bývalé st4,kde stál nehodový vlak),čím to může být?Díky za info ,NM

To nevím v čem je problém, koleje jsem zkontroloval a jsou v pořádku. Používáš správný Global z DVD + pravidelně aktualizovaný z aktualizací?

martin novy napsal:
Ten obrázek se nepovedl,pardon,jde o to že cedule v Praze Hl.n. ukazují Lanžhot

A v Praze hl. n. žádné cedule neukazují Lanžhot, dřív tam ta chyba byla, ale už je dávno opravená, takže nemáš aktualizovanou trať.
Nainstaluj trať znovu, stáhni všechny aktualizace a potom budeš mít vše v pořádku, jak cedule, tak odjezd z Dolních Beřkovic.

:eek: takové věci by se neměli stávat... zapíšu si do deníčku další hanebný černý puntík ;-)

Naposled editoval moderátor:
V mezistaničním úseku Kostěnice-Pardubice při jízdě proti srsti na 1.TK.
Na TM výstraha, návěstidlo je však "mrtvé"

f97443117bec162900d366b5884b54d4.jpg

Chcel by som poukázať na levitujúce autá pred Ostravou-Svinovom v smere na hlavní nádraží.
77e6e8b8e964d916cfef63be5b794fb6.jpg

NaitsirhcLM napsal:
Chcel by som poukázať na levitujúce autá pred Ostravou-Svinovom v smere na hlavní nádraží.
To není chyba tratě, ale je chyba u tebe. Nestíhá ti počítač a tak se nenačetl model mostu.

NaitsirhcLM napsal:

Před mostem stačí save/znovu load a most tam bude:)

Poříčany:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/78Po_any_tn.jpg[/URL]

Český Brod:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/83_esk_Brod_tn.jpg[/URL]

V obou případech jedu po 0. koleji a vlaková cesta přede mnou je volná. Nešlo by s tím něco udělat?

Ještě se vrátím k té debatě o skrytých výstrahách. Jedna taková mrška je právě před vjezdovým návěstidlem u zastávky Kolín Dílny směrem na Prahu. Skočí tam 120 (a na skrytém návěstidle před tím návěstidlem samozřejmě taky) i když je vlaková cesta do přímého směru volná. Tohle dokáže být opravdu někdy dost nepříjemná záležitost.

Pavlíku, s tím já nemůžu nic udělat, to je chyba návěstidel s PUR. Pokud je na těchto návěstidlech nastaveno větší množství linků, při jízdě v přímém směru místo volna svítí výstraha.

V Kolíně ale žádné skryté návěstidla nejsou, ta výstraha v Kolíně Dílnách je ten samý případ, jako v Poříčanech a Českém Brodě, skrytá vada v návěstidlech.
A ještě pro upřesnění, skryté návěstidla se umísťují za vjezdové návěstidlo, ne před něj, jak píšeš...
Mimochodem nechápu, co může být tak nepříjmené, že Ti na nějakém návěstidle skočí výstraha? Ty bys asi nemohl dělat fíru, to bys z těch výstrach měl každý den deprese, nemůžeš jezdit pořád na volno :D

Back
Nahoře