Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
To bude tím, že nejzdíš s rychlobrzdama :D. I v tomto případě totiž zaúčinkuje. Tu lokaci jsi trefil správně. Já jsem to blbě popsal. Rušící skryté návěstidlo je z předchozího a ta výstraha se na něj vlastně kopíruje z toho nadcházejícího :D

Tak si tu rychlobrzdu vypni, je to jeden z největších omylů v MSTS :cool:

Přesně tomu nerozumím, jak jsi mi to popsal. Pokud máš na dalším návěstidle výstrahu, tak by Ti měla svítit výstraha už na návěstním opakovači v mašině a měl bys to bez problémů ubrzdit, navíc v Kolíně brzdíš jenom ze 145 na 120, takže brnkačka.
Jestli tam ale dělá nějakou neplechu rušič omezené rychlosti, jestli nečekaně švihne stodvacítku bez varování na návěstním opakovači, s tím já opět nemůžu nic udělat, to je chyba MSTS, rušič omezené rychlosti ve stanicích musí být, takže opět nejlepší řešení je vypnout rychlobrzdu.

Ano na opakovači mi svítí, ale ta zábrzdná dráha je opravdu moc krátká.

Už to neřešme :) Půjdu cestou vyřazování rychlobrzd. Martine, díky za odpovědi ;)

Pokud odjíždím z Velimi z této koleje:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/33Velim_tn.jpg[/URL]

tak pak mám celou cestu až do Poříčan na TM 80 km/h:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/61TM80_tn.jpg[/URL]

Stejný případ by se stal, kdybych vjižděl do Velimi z cerhenického okruhu a chtěl pokračovat na Poříčany. Mohl by to vyřešit skrytý rychlostník ve směru na Poříčany. Ve směru na Kolín je to v pohodě, tam je rychlostník klasický.

Ahoj,
kdysi jsem tu psal o padání MSTS, když se jede po 2.TK z Běchovic do Libně, kousek za zast. Kyje. Padá to nadále, ale už vím konkrétně kdy. Je to v případě, že je postaveno v Libni na 2.stan kolej (rovně) přes výh. č.16 (poslední před perony). Kamkoliv jinam to nepadá. A není to ani tím, že by selhalo nějaké načtení objektů nebo tak něco, padá to i editoru úkolu. Když vlak jede po 0.TK a je postaveno na 2. stan. kolej, tak to spadne až na výhybkách v Libni. Je jedno, jestli to je traffic nebo hráč.

když už jsme u toho padání u Prahy, někdo už to tady někdy i psal myslím, ale stává se tohle: jedu z Kolína s ešusem, všechno bez problémů do chvíle než zastavím v Dolních Počernicích, jak zastavím, tak hra prostě zatuhne, žádná chybová hláška, nic... tak jsem zkoušel vynechat Dol. Poč. a jet až na Kyje, úplně to samé, zastavím a konec, MSTS prostě zamrzne a ani nic nenapíše... myslíte že v tom můžou být nějaké souvislosti?

fa0d80f5fba66c3eee4a2401ae85a09d.jpg

Levitující nápis stanice Zábřeh na Moravě nad střechou komplexu budov patřící k výpravní budově.

Naposled editoval moderátor:
Předvěst vjezdového návěstidla v Třebovicích v Čechách ve směru od Rudoltic, když je postaveno do odbočky, nesvítí.

Martine, možná je to úmysl, že jsi dal do aktualizace jiný ref pro zmátnutí nepřítele, ale když spustím editor tratí, tak mi tam začnou skákat chybové hlášky hovořící o zapsaných modelech, které v trati neexistují. Například: nadrLovosice-M.s, Podchod_Bohusovice.s, Podchod_Hrobce.s, nadr_Hrobce.s, atd. Některé měnírny. V tomto stavu bys uvedené modely neosadil, takže jsi dal do adresáře nějaký old ref. Pochybuji, že bys do Hrobců nedal nádraží. :D

Zbyňku, já jsem si spustil editor trati taky hned po aktualizaci, ale mě to šlape bez jediné chybné hlášky.

Zdravím.Nejprve bych chtěl moc poděkovat za nádhernou práci na severu Čech.Vzhledem k tomu,že jsem pro prohlídku zvolil osobní vlak z DC do UL,tak jsem si hned všiml,že se sběrači kovů opět činili :oops: .Chybí "tabule před zastávkou" Vilsnice,Dobkovice,Neštědice a Mojžíř,pokud jsem ještě něco nepřehlédl.V opačném směru se to zdá v pořádku.
A ještě jedna věc.Při jízdě z UL hlavího do UL severu se u vjezdového do severu (dnes asi cesťáku) v TM objeví rychl.limit 0 km/h a trvá až k cesťáku před peronem v UL sever.Takže pokud někdo bude mít zapnutého živáka,má smůlu.Jinak ještě jednou velké DÍKY! Martin

Tak nevím, jestli za to můžou sběrači kovů, nebo stavitelova nepozornost :D
Cedulky tam doplním, díky za upozornění.
A zkontroluju i to návěstidlo signalizující 0 v Ústí, možná se tam stala nějaká chyba při osazování toho návěstidla, já zivak nepoužívám, takže jsem si toho nevšiml.

Zbyňku, ref jsem dal do aktualizace ten aktuální, žádný starší, jestli Ti vyskakují chyby, něco si udělal špatně :oops:

Back
Nahoře