Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Na problém s nulou jsem narazil po cestě po 2.TK/2.SK od Kralup do Ústí, konkrétně za odjezdovými návěstidly ve stanici Vraňany, Bohušovice nad Ohří, Lovosice, Ústí nad Labem hl.n. - směr UnL sever. Jinak trať do DC a směr Oldřichov je naprostá paráda. Neni co dodávati.

Já mezi Českou Třebovou a Ústí nad Orlicí. Hned u Dlouhé Třebové od České Třebové.
Návěstidlo zelené a 0km/h.

Hlásím nefunkční zhaslé odjezdové návěstidlo v nově postavené stanici Horná Štubňa.Jedná se o odjezdové návěstidlo na první koleji od staniční budovy směr Vrútky.

Tak koukám, že ty nuly na návěstidlech jsou trochu větší problém, než jsem si myslel
Ale asi to dělá jenom na koridorech, že? Zatím to tak vypadá...
No úsek Praha - Děčín je už v pořádku a ty ostatní místa teď opravovat nebudu, protože tam stejně budu časem měnit výhybky za přestavníkové typy, takže tu nulu prostě ignorujte, jezděte podle toho, co svítí na návěstidle a ne podle TM :P

...jen nechápu, jak se ta nula dostala třeba do Dlouhé Třebové, nebo do Kolína, když jsem tam s výhybkama už několik let nic nedělal
Navíc to dělá jenom u některých typů návěstidel (s indikátorem PUR), takže to zřejmě nebude mít nic společného s kolejištěm, bude to nějaký problém v návěstidlech, musí se znovu nalinkovat...

Naposled editoval moderátor:
Hranice na Moravě byli při jízdě po správné z Přerova do Bohumína, jak vjezdové, tak i odjezdové návěstidlo.

Další problém: za zastávkou Duchcov směrem na Oldřichov mi návěstidla AB návěstila výstrahu. Podle TM sem zjistil, že se mi za těmito návěstidli vykazuje návěstidlo s posunem a rychlostí 120.

Stavitelxx napsal:
Tak koukám, že ty nuly na návěstidlech jsou trochu větší problém, než jsem si myslel
...
Proto stále Deteriovi říkám, ať do již osazených návěstidel nevrtá a raději přidá další, protože u tak velkých projektů není možné uhlídat, kde všude je daný typ návěstidla osazený a nehledě k tomu, že v případě nutné editace v trati v případě například 1000 osazení by to byla nelidská zdlouhavá práce.

Ale jinak vynulování rychlostního limitu mají často v aktivitách na svědomí všechny novější verze BIN než používám já u BP 1.70819. Zkoušeli jste trať pod tímto binem ? Protože nejnovější neznamená nejlepší. Nehledě k tomu, že ty nejnovější verze zůstaly navždy jako testovací pracovní.

Za Duchcovem je vložený autoblok, nebo jak se tomu nadává, prostě autoblok, na kterém svítí i bílé světlo a těsně za ním je klasický autoblok. Kdyby za tím klasickým autoblokem stál vlak, tak na tom vloženém autobloku by byla výstraha s bílým světem a neměl bys to šanci z osmdesátky ubrzdit.
Proto jsem dal výstrahu už na autoblok před tím vloženým, abys měl dost času na brždění.
Nevýhoda je ta, že tam ta výstraha svítí pořád, i když tam dál žádný vlak stát nebude, ale je to určitě lepší, než kdyby nesvítila vůbec a mělo dojít ke srážce...

Zbyňku, zjistil jsem, že zlobí i některé klasické návěstidla, ne jenom s PUR, Deterio s nima ale nic nedělal, háček bude v něčem jiném...ještě pár bezesných nocí a příjdu na to :cool:

Ahoj Martin, zdá sa mi že v Košiciach je zle označená kolaj kde je nástupište a kde je nákladná kolaj. Screen pridám neskor.

Už nevím, jak se tohle našim spoluobčanům podařilo, ale v Tunelu z hlavního na Holešovice mě vyrostl tenhle prales....
c099af24febf2e96e656478407684336.jpg

Teda ne v Holešovicích, ale u tunelu na Holešovice, no ale ani tam jsem nic nedělal :oops:

Vjezdové návěstidlo do Chocně od Brandýsa nad Orlicí návěstí volno i při jízdě do odbočky.Zjištěno při volné jízdě.

Hlásím levitující ceduly Brandýs nad Orlicí na levé straně směrem na Ústí nad Orlicí.
train_2012_11_26_20_23_34_71.jpg
[/url][/img]

Back
Nahoře