Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
To je v pohodě, aktivitu samozřejmě můžeš rozdělovat kde chceš, jen myslím, že je to velmi ojedinělé, aby někdo začínal aktivitu v Grygově, nebo podobně nevýznamné stanici.
Proto je nesmysl, abych u každé takové stanice umísťoval skryté rychlostníky, tyto vzácnosti je třeba vyřešit ignorováním TM a případně nějakým tim napsaným upozorněním v aktivitě.

Mimochodem v Německu se to těmi rychlostníky řeší, viděl jsem video z Děčína směrem na Drážďany a za každou stanicí mají rychlostníky.
Představ si, že bys jel třeba z Pardubic do Chocně a za každou stanicí by byl rychlostník 160, bydle německého vzoru by to takhle mělo vypadat, češi na to ale prdí :D

Stavitelxx napsal:
....... jen myslím, že je to velmi ojedinělé, aby někdo začínal aktivitu v Grygově, nebo podobně nevýznamné stanici.
No jo, jen on každý netahá jenom IC, EC, SC, AC/DC - jo pardón to už je z jiného soudku než je železnice...:D:D Takže třeba manipulák mohu začít přeci taky kdekoliv v jakékoliv stanici o více kolejích, ale ano souhlas, jen já například používám TM jen z důvodu, že v MSTS necítím fyziku zrychlení, či zpomalení jako ve skutečnosti. To hold ještě PC nedokáže.

Ahoj Matine.
Tak ještě jedna malá výtka. :D Prosím tě, nešly by dělat ty cancoury do odbočnýych tratí delší? Myslím například Otrokovice - Vizovice, Hulín - Valmez, tam dokonce neodjede od nástupiště do cancouru tratě přes stůj traffic. Do Vizovic odjede.
Dan

Ahoj Martine,
narazil jsem na problém při příjezdu od Ustí nad Orlicí do Brandýsa nad Orlicí. Těsně za vjezdovým návěstidlem je jedno skryté, asi ho tam máš schválně, ale když je kolej u nástupiště obsazená, např. na ní zastaví osobák, za kterým jedu na blok, nastává docela dost nebezpečná situace:

http://www.imagehosting.cz/?v=scrgrb5.jpg

Vím, že je Brandýs zapeklitá stanice a že se tu o ní už diskutovalo. Nekritizuji, jen upozorňuji.

[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Chybějící vexle v Opavě-východě, při příjezdu od Ostravy nejde najet k prvnímu nástupišti + v reálu je zhlaví o hodně delší.

V stanici Malá Lodina je na budove nadpis Kostomlaty nad Labem

http://img513.imageshack.us/img513/219/6dln.jpg

Když jedu z Praha Hl.n. do Praha-Vršovice a dál směr Malešice, tak ve stanici Vršovice mi ve volné jízdě návěstidlo stále hlásí STŮJ.
http://www.imagehosting.cz/?v=vrsoviqeq.jpg
http://www.imagehosting.cz/?v=vrsovice2.jpg

Volná jízda není podstatná, důležité je, jak se návěstidla chovají v aktivitě.
Ve Vršovicích jsem teď ale s návěstidly nic nedělal...

Ahoj Martine, chtěl bych upozornit na "nedostatek" v Olomouci hl.n.
Jde o to, že kolej, které je nejblíže výpravní budově, má označení "nástupiště" jenom na jedné straně, konkrétně směrem od Přerova je, ale směrem k Zábřehu už není. Nevím, jaký to má vliv na aktivity, ale radši na to upozorňuji .Díky, ahoj ;-)

Ahoj, tak přidám pár postřehů, jak mi zlobí nová aktualizace.
Nemám nějak možnost projet úsek Praha Běchovice - Olomouc, vždy mi to spadne, zkoušel jsem začít třeba v Šumperku, Č. Třebové a Pardubicích, to se mi MSTS ani nenačte a hned zpadne... Máte někdo podobný problém? Zkoušel jsem odinstalovat a znova naistalovat BIN, ani tohle nepomohlo. :( (všechno tohle jsem mi stává při VOLNÉ jízdě i při aktivitách)

Naposled editoval moderátor:
Prochy_msts napsal:
Ahoj, tak přidám pár postřehů, jak mi zlobí nová aktualizace.
Nemám nějak možnost projet úsek Praha Běchovice - Olomouc, vždy mi to spadne, zkoušel jsem začít třeba v Šumperku, Č. Třebové a Pardubicích, to se mi MSTS ani nenačte a hned zpadne... Máte někdo podobný problém? Zkoušel jsem odinstalovat a znova naistalovat BIN, ani tohle nepomohlo. :( (všechno tohle jsem mi stává při VOLNÉ jízdě i při aktivitách)

Tak já jsem zkoušel přeinstalovat BIN, ten zvukový soubor a přesto mi Praha nejde. Na hl.n. okamžitě spadne a když tam chci dojet z Běchovic tak to postupně seká víc a víc až to za nedlouho taky spadne. Pak jsem to zkusil načíst v Zábřehu a tam to šlo bez pádů. Ale když si dám zimní Třinecko, kde se nic nedělalo, hlásí to chyby se zimní texturou a hra mi tam nečekaně spadla.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře