Reskiny

Není to Gags, ale Gas (zaslepeny klapky pro volně sypané obilí) provozovaný společností VADS a.s..
Před časem jsem jej rovněž skinoval pomocí fotomateriálu od Vrbama. Použil jsem model Gags od Hummuse (umístěno na xtrain.alsat.sk), protože detaily lépe odpovídal nafocené předloze (výztuhy rámu pod nákladovými vraty).
(klikni pro zvětšení):
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img403.imageshack.us/img403/9397/gasvads.th.jpg[/URL]
Bohužel se autor na moji žádost o schválení skinu neozval (požadováno licencí). Skin tak skončil jako mnoho dalších "v šuplíku" a netroufnu si jej šířit dále.

No tak to se musí domluvit, to ješkoda, vagonů není nikdy dost. Kdopa ti to nechce povolit?

Bohužel ten Falls leží v šuplíku už přes rok,protože " sven. ..." mi zatim neodpověděl na majl,psal jsem mu ted znova a ty ostatní se uvidí .... :rolleyes:

Kdo to je ten Sven? jestli neodpovídá, tak bych to zveřejnil, normálně uvedl jako autora původního modelu svena a bylo by to. Licence se tím neporušuje, akorát ten souhlas není, ale to už je takový druhořadý..

Model dělal Thunderbird.
Je nádherná, poslední jezdící v tomto nátěru.
Teď jsem si všimnul, na 2. stanovišti ti přebývá žebříček na střechu.

Naposled editoval moderátor:
Ten skin není na model Pawlika ale na model od Thunderbirda a pro Pawlika ten žebříček jde bohužel buď na obě strany nebo nic.Nevím co je lepší. :roll:

martin novy napsal:
Ten skin není na model Pawlika ale na model od Thunderbirda a pro Pawlika ten žebříček jde bohužel buď na obě strany nebo nic.Nevím co je lepší. :roll:

Treba trochu aj chápať súvislosti a nie len bezhlavo vysvetlovať......:idea:

On Čouda měl namysli, že kdyby byl můj model konečně hotový,
tak by to bylo fajn.
Tak to jsem si neuvědomil, že může být zádrhel v mapování, teď na to koukám a je to opravdu tak.

Tak povolení na vydání vozu Gas mám -děkuji Ondro,Falls od Svena vydám taky,protože už přes rok se neozval-asi nemá aktivní mejl či není aktivní v msts a tímto prosím všechny majitelé webů,zda by někdo nemohl tyto dva vozy a možná další(do budoucna) umístit na své stránky.Děkuji. :oops:

ahoj, ahoj! Můžu je vydat klidně u sebe. To nebude problém. Uvidíš kolik se ti ozve lidí a koho si vybereš

Děkuji všem za nabídky o umístění na web,už je vybráno a umístěno u Jacka.Tak stahujte na vlastní nebezpečí.

Back
Nahoře