Model 773.001 ZSCS by Vlado

nebulus

Pomocník strojvedoucího
vlado0001 napsal:
... z mojej dielne čoskoro vyjdu dva nové modely. Model ZSSK 736 102 a model ZSCS 773 001. Nakoľko sú modelované v gmax, skladajú sa z dvoch častí z dôvodu počtu poly.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vlado-msts.xlan.sk/Skladisko/773.jpg

A 773 bude mať aj animovanú kabínu...
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img27.imageshack.us/img27/762/773n.th.jpg[/URL]

Model 773 ZSCS by Vlado

Nazdar páni. Práve som vyhodil na stránku model lokomotívy ZSCS 773 001-3. Kabínu spáchal nebulus s duusom a eng vyladil nebulus, tažke týmto dvom majstrom patrí moje veľké ďakujem. Zvuky sú použité s loko 736.

Totálně geniální cargostroj! Hele chlapi, jezdili tyhle strojky na trati Zvolen - Vrútky? Jakápa tam na tý trati vůbec byla nákladní doprava?

Jasné, že tam jazdili. Doprava tam do konca 90-tych rokov bola veľmi slušná a v súčastnosti je to totálna bieda, napríklad cez Kremnicu ide náklad možno raz a to v noci. Cez Harmanec je to o máličko lepšie, tam sa dá stretnúť nákladný vlak aj cez deň...

Dobře, díky. Sice sem jenom chválil, ale teď musím i trošku "pozlobit". Když se rozjedu se solo mašinou a sjedu z výkonu, tak mě přijde že ta mašina má hrozně veliký jízdní odpor. Schválně si to někdo zkuste a napište jak se to chová. Ještě bych upravil (zpomalil) rychlost najíždění do výkonu a edb při držení klávesy A nebo D.

Dále bych chtěl poprosit, jestli někdo nemáte video ze stanoviště tohodle strojku,upravuju si zvuky a bez nějakých solidních podkladů se to, řekněme, nedá udělat.

Ohľadom engu, bohužiaľ nikto schopný a znalý sa za vyše 6 mesiacov nenašiel. Mám prisľúbené vyladenie engu od ZSR, ale keďže to tak dlho trvalo a asi ešte aj bude trvať, tak som spravil aspoň takýto provizórny eng, nech už je dávno hotový model a cab zverejnený.
Ohľadom zvukov mám iba potrvdené, že stanovište bolo super tiché a motor na voľnobeh ani nebolo počuť.
Na inom fóre som čítal, že pri použití EDB na 773 padne MSTS, ale mne sa na dvoch PC nič také neprejavilo.

Jo dobře no. Já sem si říkal, že 2200tun do skllonu 10 promile s jednou mašinkou je asi nesmysl... Nebo kolik to má normativy? Nemáš někde prosímtě ty tabulky z předpisu D2/1?

Videa pohledám teda na internetu a možná z toho něco bude...

nebulus napsal:
Ohľadom engu, bohužiaľ nikto schopný a znalý sa za vyše 6 mesiacov nenašiel. Mám prisľúbené vyladenie engu od ZSR, ale keďže to tak dlho trvalo a asi ešte aj bude trvať, tak som spravil aspoň takýto provizórny eng, nech už je dávno hotový model a cab zverejnený.
Ohľadom zvukov mám iba potrvdené, že stanovište bolo super tiché a motor na voľnobeh ani nebolo počuť.
Na inom fóre som čítal, že pri použití EDB na 773 padne MSTS, ale mne sa na dvoch PC nič také neprejavilo.
Nechtěl by jsem se vnucovat,ale pokud by jsi měl zájem,mohl bych se na ten eng podívat.

Back
Nahoře