špatná kvalita vozidel

mallard

Cestující
Ahoj, mám problém se špatnou kvalitou vozidel. Takto to vypadá i v msts i v Shape Viewer, kvalita v msts je ne největší stupeň. I po reinstalování mi toto dělá. Někdy je to normální a někdy ne. Některý vozidla jsou normální některý ne. I u nově nainstalovaných vozidel to dělá. Prosím pomoc. Dík.
http://uloz.to/3901256/problem.jpg tady je odkaz na obrázek.

Naposled editoval moderátor:
Příště dej ten odkaz někam jinam, ne na přiblblé uložto, kde pomalu každý potřebuje placený VIP přístup. Jinak to vypadá na zmršené textury. Pošli mi celou tvoji složku s tou zssk_350 na mail abych se na to kouknul. Ovšem pokud to na stejném modelu někdy dělá a někdy ne, tak to tě potěš koště, a závada bude jen a pouze u tebe.

Zdravím,
Přišel jsem možná na banální, ale pro mně celkem neřešitelný problém.
Při náhledu ve Shapevieveru je textura taková:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/70362_1122_ok_tn.jpg[/URL]

Ale pokud mašinu zapnu ve hře, kvalita textury jde rapidně dolu.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/57362_122_pr_tn.jpg[/URL]

Netuším v čem by mohl být problém. Snad mi někdo zkušenější poradí.
Děkuji :)

Nemáš sníženou kvalitu textur, modelu, nebo kdo ví čeho v nastavení MSTS?
Na druhém obrázku se zdá rozmazaná totiž nejenom lokomotiva.

Kvalita je na max. Ono mi to děla pouze při skinech ktere jsem udělal ja. Kvalita okoli je dana mym prastarym PC.

Určitě bude třeba změnit nastavení kvality zobrazování na tvé grafické kartě, pokud to ovšem půjde. Jakou máš tu grafickou kartu?

ATI Radeon HD 3300. Je to prastará grafárna. Ale nejde mi do palice proč skiny od Hekla atd. mi fungují i v shapevieveru i ve hře normálně, a moje skiny mi dělají problémy.

Tak jdi do Catalyst Control Center, nastavení 3D aplikací a tam dej:

Vyhlazování úroveň 8x
Anizotropní filtrování 16x
Catalyst A.I. - vysoká kvalita a povolit optimalizaci formátu povrchu
Čekání na svislé obnovení - vždy zapnuto, kvalita
Režim vyhlazování - kvalita, supervyhlazování
Mozaikování - optimalizováno pro AMD
Nastavení OpenGL - užití trojité vyrovnávací paměti - ano

Nedávej použít nastavení aplikace.

No kvalitu na max v MSTS určite nemáš, pretože kolaje máš placaté ako........Aj 3d posuvník ovplivňuje kvalitu zobrazovania. Všetko na max, znamená všetko na max.

zbynda napsal:
ATI Radeon HD 3300. Je to prastará grafárna. Ale nejde mi do palice proč skiny od Hekla atd. mi fungují i v shapevieveru i ve hře normálně, a moje skiny mi dělají problémy.
V tom případě bych hledal problémy v tvém grafickém editoru. Možná máš blbě nastavené DPI už tam.

Problém má už vyriešený.......Zle exportované textúri. Keďže ide o jeho skiny a iné to nerobia.

Keby to bola grafárna tak mu to robia všetky skiny. Lenže jemu to robia len tie jeho. Zlí export.......Radeonky sú a boli vždy háklivé karty na všetko. Vlastnil som nejednu Radeonku aj HD série.....Užil som si s nimi svoje...

Chlapi tedkom to neřešte. Až mi bude lepe tak sednu ke kompu a ještě z tím zkusím něco udělat. Momentalně jsem rad ze vstanu z postele...

Pavlík napsal:
Tak jdi do Catalyst Control Center, nastavení 3D aplikací a tam dej:

Vyhlazování úroveň 8x
..........

Tak Vám pánové něco povím. Celá láta honím tu svou stařičkou Atinu na defaultním nastavení a po těchto úpravách ... no prostě se mi zlepšil zrak, co vám budu povídat :shaking:

Někdy člověka stačí trochu popostrčit, díky moc :!: ;)

Back
Nahoře