Route-Riter czech

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Essentials
  • Datum začátku Datum začátku
E

Essentials

Host
Zdravím,

Snažím se přeložit program Route-Riter, dejte mi zhruba 14 dní a mám to :-) jinak se chci zeptat skušenějších v jakém programu lze upravovat kořenové soubory trati s příponamy xxx.mrk, xxx.rdb, xxx.ref, xxx.rit, xxx.tdb, xxx.tit a xxx.trk předem děkuji

Protože to jsou prosté textové soubory v kódování Unicode upravovat jdou bez problémů v obyčejném NotePadu, PSpadu či jiném textovém editoru, který nic nepřidává do textu (formátovací značky atd). Tedy žádný Word či jiný textový procesor!

Díky,

A ještě když se to tady už řeší, jakým programem lze vlložit do obrazku text (myslím tím uvodní menu ve hře "load.ace") skoušel jsem to ve wordu v malovaní a nic předem díky.

Vložit text do obrázku jde i v obyčejném Malování. U pokročilejších grafických editorů je to samozřejmost.
Pokud Wordem myslíš Word z MS Office, lze to tam udělat taky, ale je to složité obcházení něčeho, co lze udělat jednoduše. Pokud bys chtěl vědět jak, ozvi se přes SZ.
Celkem zajímavým prográmkem je Picture Shark, který umísťuje do obrázků "razítka", která mohou mít i podobu textu, ale musí být ten text předem připraven jako další obrázek.

Essentials napsal:
Zdravím,

Snažím se přeložit program Route-Riter, dejte mi zhruba 14 dní a mám to :-) jinak se chci zeptat skušenějších v jakém programu lze upravovat kořenové soubory trati s příponamy xxx.mrk, xxx.rdb, xxx.ref, xxx.rit, xxx.tdb, xxx.tit a xxx.trk předem děkuji
Tuhle práci jsme už udělali,překlad si stáhni na webu JiříkaTK.Je tam napsáno čeština do Route Riteru.:D
Všechny tyhle editace,na které se ptáš,Route Riter umí.

Back
Nahoře