Editor řazení vlaku - problém

Armstrong2

Začátečník
Ahoj, mám takový problém s vlakovými vozy. Nainstaloval jsem si trať Bratislava/Hohenau - Praha ve verzi z 15.12.2009 BP84 - T8. Když chci v Activity editoru vytvořit soupravu v editoru řazení vlaku, tak se v seznamu pro výběr vozu nezobrazí téměř žádné jednotky. Mám tam akorát 810ku. Ve složce Trains jsou všechny jednotky nainstalované, nicméně jsem si všiml, že u většiny z nich chybí soubor *.eng (u 810ky je). Nevím, jestli jsem udělal nějakou chybu při instalaci nebo se *.eng soubory někde v průběhu istalace nebo taky používáním Trainstore ztratily. Dík za odpověď.

Dej v Trainstore "Vše zpět do MSTS". Ale o tom se tu už psalo. Stačilo by hledat.

Armstrong2 napsal:
Ahoj, mám takový problém s vlakovými vozy. Nainstaloval jsem si trať Bratislava/Hohenau - Praha ve verzi z 15.12.2009 BP84 - T8. Když chci v Activity editoru vytvořit soupravu v editoru řazení vlaku, tak se v seznamu pro výběr vozu nezobrazí téměř žádné jednotky. Mám tam akorát 810ku. Ve složce Trains jsou všechny jednotky nainstalované, nicméně jsem si všiml, že u většiny z nich chybí soubor *.eng (u 810ky je). Nevím, jestli jsem udělal nějakou chybu při instalaci nebo se *.eng soubory někde v průběhu istalace nebo taky používáním Trainstore ztratily. Dík za odpověď.

To vypadá, že jsi v Train Store spustil nějakou aktivitu a už jsi nevrátil vozy zpět do MSTS, Train Store - záložka nástroje - vše zpět do MSTS. Pokud jsi si Train Store odinstaloval, nezbývá než definovat, že jsi v háji a musíš si instalovat znovu trainset.

S pozdravem Dan.

A co takhle bod 7 na DVD BP?
7. S pomocí programu Trainstore (na tomto DVD, i česky), který načítá pouze vybranou aktivitu
je start MSTS bleskový. Ale jsou jistá omezení, čtěte návod.
...
Ale asi jak se má uživatel dozvědět, že si má přečíst nějaký další návod, když se nečtou návody základní.
Já vím. Je to nezáživné čtení a průměrný inteligent instalaci zvládne i bez návodů. Ale i tak, pokud se něco nechová jak má, tak od toho jsou manuály, ve kterých začnu hledat, jestli tam náhodou není popsaný můj problém.
Až teprve potom je na řadě fórum a zeptám se, v tomto případě, nerozumím co znamená tučně napsáno "Vše zpět do MSTS". Pak už se můžeme normálně bavit :D

Dík. Mohlo mě to napadnout. Je fakt, že bod 7 jsem přešel poněkud rychle a zpětně mě to pak už nedocvaklo. Takže ještě jednou dík.

Back
Nahoře