Nezobrazování podvozků

Desatero sice dogma není, ale pokud něco udělám jinak, tak je vždy problém. :D Já ho sice sepsal, mnohé rady jsou od jiných vlků.
CHtělo by tam ještě doplnit:
Po každé změně nastavení a uložení v MSTS je nutné MSTS BIN reinstalovat.
Jinak se MSTS chová nestandartně.

Zbyněk Šemora napsal:
...
Po každé změně nastavení a uložení v MSTS je nutné MSTS BIN reinstalovat.
Jinak se MSTS chová nestandartně.
Tak to je pro mě nová informace, s tím jsem se ještě nesetkal :o

Fakt nejsem vtipálek, na to si práce vás všech(té tvojí taky - nádherný modely a skiny) moc vážím, abych tu spamoval a zbytečně vás tu otravoval kravinama. Zkusil jsem všechno, snížit vzdálenost, zrušil odrazy světel, upravil tolerované chyby a stejně bohužel nic.
S tou grafikou nevím, to by mi blbly i ostatní vlaky a vagony ne?? A přece 512 MB nesdílený RADEON není zase tak špatná grafika, ne??

Michal V. napsal:
...
S tou grafikou nevím, to by mi blbly i ostatní vlaky a vagony ne??..
Ne, protože jen modely Johnze mají řešen LODs tak jak mají. Je to takové jejich specifikum ;)

Pikku napsal:
Michal V. napsal:
...
S tou grafikou nevím, to by mi blbly i ostatní vlaky a vagony ne??..
Ne, protože jen modely Johnze mají řešen LODs tak jak mají. Je to takové jejich specifikum ;)
A jde ten .wag nějak upravit?? Takže vlastně moje jediná šance je, že budu doufat, že se tyto vozidla budou vyskytovat v aktivitách co nejméně nebo doufat, že někdo Johnzovy modely naskinuje a vymodeluje znova, o čemž silně pochybuji, když už existují...

To jsou jen základní nastavení. Je potřeba se podívat do hloubky. Kvalita textur, anizotropní filtrování atd.
Mrkni na 3D nastavení...

Naposled editoval moderátor:
Tak snad ti někdo zkušenější poradí. Ale obecně je to ikonka ATI vedle hodin vpravo dole. Nevím přesně, jak se to u ATI jmenuje. Já mám NVIDIA.

Tu ikonu vím, kde je, ale v menu od ATI nějak moc nevím, co nastavovat v 3D akceleraci, obecně tam je všude High quality, ale konkrétně co nastavit a kde, to moc netuším...

Michale, nikdo z Tebe debila nedělá. Ale ono se těžko na dálku opravuje něco, co jiným jaksi funguje, že. A mnozí z nás, kteří poskytují rady, mají své zkušenosti se získáváním vstupních informací.
LODs se bohužel nenastavuje ve wag souboru, ale v modelu. Jinak já měl podobný problém kdysi u vozidla, kam se do wagu v jedné položce vloudila desetinná čárka místo tečky.

Honza napsal:
Michale, nikdo z Tebe debila nedělá. Ale ono se těžko na dálku opravuje něco, co jiným jaksi funguje, že. A mnozí z nás, kteří poskytují rady, mají své zkušenosti se získáváním vstupních informací.
LODs se bohužel nenastavuje ve wag souboru, ale v modelu. Jinak já měl podobný problém kdysi u vozidla, kam se do wagu v jedné položce vloudila desetinná čárka místo tečky.
Honzo, já vím, že se to těžko opravuje na dálku, spíš jsem myslel, jestli se s tím už někdo nesetkal, ale asi jsem první, bohužel:(

Hele a když se načítá engine MSTS (z menu do simulace), projde to v pohodě hned napoprvé? Nevyhazuje žádnou (i s tímto nesouvisející) hlášku, třeba o chybějícím zvuku, nebo tak něco? Když se v tomto momentu MSTS minimalizuje na lištu a pak se znovu nahodí na celou obrazovku, jsou pak problémy se zobrazováním textur, hlavně alfa kanálů. Třeba okna nebo stromy filtrují pozadí a tak, tohle sice nevypadá stejně, ale co kdyby :o)

Adnedz napsal:
Hele a když se načítá engine MSTS (z menu do simulace), projde to v pohodě hned napoprvé? Nevyhazuje žádnou (i s tímto nesouvisející) hlášku, třeba o chybějícím zvuku, nebo tak něco? Když se v tomto momentu MSTS minimalizuje na lištu a pak se znovu nahodí na celou obrazovku, jsou pak problémy se zobrazováním textur, hlavně alfa kanálů. Třeba okna nebo stromy filtrují pozadí a tak, tohle sice nevypadá stejně, ale co kdyby :o)
Ne, je to absolutně bez chyb a bez pádů do Winů, žádný chybný .engy nebo wagy nebo chybějící .sms

Vypadá to, že chyba bude nejspíše ve špatných ovladačích GK. Hold softwarová podpora pro Mobility Radeon je mizivá.

No. Já mám ten samý problém a dělá mi to, když rozscítím světla. Když zhasnu, podvozky OK. GK IVIDIA a taky si s tím nevím rady.
Dan

Dan J. napsal:
No. Já mám ten samý problém a dělá mi to, když rozscítím světla. Když zhasnu, podvozky OK. GK IVIDIA a taky si s tím nevím rady.
Dan
Dane, tak mně to dělá hned při startu aktivity, ani nemusím rozsvěcet světla. A to ti dělají konkrétní vozy nebo úplně všechny? Asi to taky bude grafikou jako u mě.

Michal V. napsal:
Dan J. napsal:
Dan
Dane, tak mně to dělá hned při startu aktivity, ani nemusím rozsvěcet světla. A to ti dělají konkrétní vozy nebo úplně všechny? Asi to taky bude grafikou jako u mě.
Tuším jen některé. Ale s GK to určo nějak souviset asi bude, tam bude nějaká zrada jako kdysi u zvuků, MSTS je nevyspitatelná hra a hlavně s některými novými komponenty se nemá rád.
Dan.

Back
Nahoře