Balaton-Del

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna cossacs
  • Datum začátku Datum začátku
C

cossacs

Host
Chtěl bych se zeptat jestli náhodou někdo nemá tuhle maďarskou trať.
Pořád do nekonečna mě to píše tuhle hlášku:
Error reading train database file
File: Trains\Trainset\Mav_Localpass_Lowpoli\bhv11.wag

Vagon stáhnutej mám a dokonce ve wagu vše souhlasí. Nesetkal se s tím náhodou někdo. Při načítání tratí mě po téhle hlášce vždy spadne.
Díky za radu cossacs.

Nevím proč to píšeš do sekce trati. Chyba je někde v tom wagu. Najdi consist, který obsahuje tenhle vůz a zatím ho nahraď něčím jiným, případně si naklonuj nějaký jiný wag na tenhle model.

Madarske eng a wag subory su v katastrofalnom stafe co sa nastaveni tyka a je tam kopec chyb. Mam stym uz skusenosti. Takze najjednoduchcie bude si ten consist otvorit napr. v CB a bud zmazat ten vagon s con, alebo ho vymenit za iny ako Miran pisal. Je to lahsie ako dumat nad wag kde vlastne ta chyba je.

Hezký den, já jsem tu trať kdysi měl. kouknu mezi CD jestli ji mám ještě zálohlou. Ale i tak dle mého názoru na naše tratě nemá. Nic proti, ale myslím, že jsou daleko propracovanější maďarské tratě než je tahle. Např. mě tptálně dostaly úzkokolejky. Něco nádherného. Dan :D

Trať je nic moc, je dost jednotvárná. Na naše tratě nemá, jak bylo už řečeno, ale vizuální dojem z ní se dá dost vylepšit výměnou textur kolejí.

Back
Nahoře